Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Apple Watch: більше, ніж розумні годинник

Дата публікації: 28.03.2016 13:32
Дата оновлення: 28.03.2016 13:32

Дизайн
Apple Watch зроблені в типовому для Apple стилі мінімалізму. Нічого зайвого, тільки акуратні закруглені кути і трохи загнутий по краях дисплей.

Поворотний коліщатко Digital Crown, що нагадує перстень настройки в звичайних годинах, надає користувачеві унікальний досвід управління смарт-годинами. З одного боку - це кнопка повернення назад або в меню додатків. А з іншого - інтуїтивно зрозуміле засіб для швидкої прокрутки і масштабування зображення на екрані.

Є три версії смарт-годин, що відрізняються квітами і матеріалами - Watch Sport, Watch і Watch Edition. Sport випускається в алюмінієвому корпусі чорного, сріблястого, золотого і рожевого кольорів. Класичні Watch зроблені зі сталі і йдуть в двох кольорах - чорному і сталевому. Преміум-модель Watch Edition оснастили корпусом з 18-каратного рожевого і жовтого золота. Версії Watch і Watch Edition додатково захищені сапфіровим склом, яке не боїться подряпин.

Щоб годинник був з вами в цілковитій безпеці - їх захистили від попадання води і пилу за стандартом IP67. Так вони переживуть і злива або випадкове падіння в басейн.

Завдяки продуманому дизайну Apple Watch ідеально сидять на руці навіть під час занять спортом. А щоб вони підходили під різні стилі - передбачений великий вибір змінних ремінців, від м'яких гумових, придатних для спорту, і до представницьких металевих браслетів.

Дисплей
Apple Watch випустили відразу в двох варіантах - з AMOLED-дисплеєм діагоналлю 38 або 42 мм, при цьому всередині годинник однакові, так що ніхто не буде ображений. Відрізняються тільки дозволу - у меншого варіанту 272 × 340, а у більшої - 312 × 390.

Одна з найоригінальніших фішок дисплея Apple Watch - натискання Force Touch. Таким поки не можуть похвалитися ні одні смарт-годинник. При сильному натисканні відчувається тактильний відгук і виконується інша функція, ніж при простому натисканні.

Підключення
Годинники працюють під управлінням watchOS 2.2. Вони підключаються тільки до iPhone, починаючи з версії iPhone 5, з версією iOS вище 8.3. 
Функціональність
Оскільки годинник - не просто стильний аксесуар, а корисна у використанні річ, Apple Watch під зав'язку напхали функціями. Зручно влаштована робота з повідомленнями - можна відповісти стандартним повідомленням, голосом або емоджі-смайлом.

Для годин розробили багато фірмових додатків - циферблати (всі обожнюють забавного Міккі Мауса, тупотить ногою для відліку секунд), віджети погоди і новин, плеєр. Передбачено навіть віддалене управління камерою, щоб ви відразу бачили, що потрапляє в кадр.

Apple Watch піклуються і про ваше здоров'я - щодня вони збирають дані про вашої активності, а під час занять спортом навіть заміряють пульс. Вбудовані датчики постійно фіксують активність користувача - кількість пройдених кроків, час і дальність пересувань. Під час занять спортом можна вибирати тип тренувань для повного контролю за ходом занять.

Автономність
На одній зарядці годинник може пропрацювати близько дня, в залежності від інтенсивності використання. Якщо кожен дві хвилини на них приходить повідомлення - готуйтеся ставити їх на зарядку ще ввечері. Якщо ви просто бігаєте вранці і помірно користуєтеся годинами протягом дня - заряду може вистачити до ранку.

Заряджаються годинник за допомогою бездротової зарядки - такою собі невеликою білою таблетки. Годинники кладуться на неї тильною стороною корпусу в будь-який орієнтації - не дарма" пігулку" кругла і без окремої контактної площадки. Так набагато простіше і швидше поставити годинник на зарядку.

Підсумки
Apple Watch - це не просто годинник. Це простий доступ до важливої інформації - ближче, ніж на відстані витягнутої руки. Не потрібно нічого діставати з кишені, вистачить одного погляду на дисплей годин. І не забувайте про естетичну сторону - Apple Watch, мабуть, найбільш впізнавані смарт-годинник. Такий аксесуар додасть в будь-який образ стилю і статусності.

Коментарі
Залиште коментар