Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

8 найкращих програм для запису дзвінків

Дата публікації: 29.08.2023 12:01
Дата оновлення: 24.01.2024 14:16

Можливість записати вхідний або вихідний дзвінок може знадобитися у різних випадках. Як варіант:

  1. Необхідно запам'ятати важливу інформацію, а ви у транспорті.
  2. Складно  вловити всі робочі завдання, що поспіхом «нарізав» начальник телефоном.
  3. Довелося зіткнутися з шантажем чи шахраями.

Ми підготували для вас ТОП додатків для запису дзвінків.

Call Recorder — Intcall

Додаток Intcall працює на Android та на iPhone. Програма зі зрозумілим та доступним інтерфейсом. Всі записи зручно зберігаються в самому додатку, їх також можна сортувати та створювати мітки.

геомітка в Intcall

Якщо є охота, можна також зберігати геопозицію дзвінка. Аудіодоріжка підтримується у чудовій якості. Головна перевага цієї програми для запису телефонних розмов — можливість зберігати розмови з більшості месенджерів (WhatsApp, Skype, Messenger, Viber, Slack, Telegram та інші).

Програма Intcall

Плюси
Мінуси
Простий інтерфейс Не всі функції доступні у безплатній версії
Можливість запису з різних месенджерів Іноді можливі шуми
Можливість зберегти геомітку  

Читайте: Як зробити клон програми на Android: особливості для 3 моделей та 3 утиліт

Another Call Recorder

Another Call Recorder заслужено один з найпопулярніших у рейтингу додатків для запису дзвінків. Безкоштовна програма працює на всіх Android пристроях. У неї також простий інтерфейс та гарна якість звуку. Особливість Another Call Recorder полягає у можливості автоматичного запису у фоновому режимі. Можна вимкнути всі сповіщення для підвищеної таємності, але зверніть увагу, що в багатьох країнах прихований запис заборонено законом.

Another Call Recorder

Тут зручна опція автоматично записувати телефонні дзвінки лише для конкретних користувачів. Програму можна синхронізувати з хмарними сховищами, такими як Google Drive та Dropbox, що дозволяє заощаджувати місце на смартфоні. Також можна настроїти автовидалення старих аудіодоріжок. Є можливість перемикатися між темною та світлою темами. Записані дзвінки можна надсилати електронною поштою. Підтримує різні формати аудіо. В цілому, це один із найкращих варіантів з безплатною версією.

Плюси
Мінуси
Інтуїтивний інтерфейс Не всі функції доступні у безплатній версії
Автоматичний запис Велика кількість реклами
Запис із конкретних номерів  
Автовидалення  

Для якісного звуку буде корисно дізнатися: Як почистити динаміки телефону – 6 дієвих підказок

TRUECALLER

Truecaller часто зустрічається в подібних рейтингах найкращих програм для запису дзвінків, але це не його головне завдання. Програма створена для захисту від небажаних дзвінків. Її основна функція — визначник номера та блокування спаму, рекламних агентів, шахраїв. Але опція запису вхідних дзвінків у ньому також є і популярна через багатозадачність програми.

Правда варто враховувати, що починаючи з версії Android 9.0 — запис дзвінків прибрали із вбудованих функцій через дотримання конфіденційності, тоді Truecaller також видалили цю можливість у своїй програмі. Попри це, багато людей продовжують користуватися старою версією програми та записувати свої виклики таким чином.

Хоча запис викликів — це додаткова функція, у Truecaller багато переваг: захист від спаму з актуальною базою, безпечний власний месенджер і блокування рекламних СМС.

Плюси
Мінуси
Визначник номера Запис дзвінків працює лише у старій версії
Актуальна база спамерів  
Блокування рекламних викликів та дзвінків  

Пізнавальна стаття: Як знайти людину за номером мобільного телефону: 10 способів розв'язувати задачу

TapeACall Pro

TapeACall Pro — платний додаток для iOS, що підходить для цінителів якісного сервісу без набридливої реклами. Оплата відбувається щорічно, немає обмежень за кількістю записів і відсутня похвилинна оплата. Дзвінки легко синхронізуються з Google Drive, Dropbox та Evernote. Ви можете завантажити отримані матеріали на комп'ютер або новий пристрій. Також можна надіслати електронною поштою або поділитися в соціальних мережах.

Якщо потрібно переслухати довгу розмову та одночасно займатися іншими справами на своєму телефоні, прослуховування доступне у фоновому режимі. Для легкої навігації за записами можна залишати мітки. У разі виникнення проблем можна звернутися до служби підтримки, де працюють реальні люди.

Плюси
Мінуси
Стильний інтерфейс Доступна лише платна версія
Відсутність реклами  
Висока якість запису  
Синхронізація з хмарними сховищами  

Якщо закінчується пам'ять: Як на Андроїдові перенести програми на карту пам'яті — гайд і 3 корисні поради

Smart Call Recorder – SCR

Простий та безплатний додаток для запису вхідних та вихідних дзвінків. Також є опція автоматичного запису, тому можете не хвилюватися, що забудете записати важливий діалог. Запис можна увімкнути та вимкнути у будь-який момент розмови. Також додатково додаток має чорний список абонентів, що допоможе заблокувати небажані дзвінки.

Smart Call Recorder

У SCR зручно сортувати готові матеріали, перейменовувати та маркувати. Для додаткової конфіденційності можна встановити пароль усередині програми, щоб доступ до аудіофайлів не потрапив у неправильні руки. Програма дозволяє вибирати різні режими запису та відправляти файли на електронну пошту на свій ноутбук.

Плюси
Мінуси
Легко використовувати Не синхронізується з хмарними сховищами
Є додатковий захист паролем  
Можна розпочати запис з будь-якого моменту  
Автоматичний режим  

Cube ACR

Одна з найкращих програм для цієї мети. Все частіше ми спілкуємося не через мобільний зв'язок, а завдяки VoIP. Cube ACR дозволяє записувати також розмови з месенджерів Viber, WhatsApp, Telegram та інших. Можна автоматично записувати всі дзвінки або лише вибрані контакти. Також запис можна розпочати вручну за допомогою кнопки з будь-якого моменту розмови. Програма вміє керувати динаміками, залежно спілкуєтеся по гучномовному зв'язку або піднесли телефон до вуха.

Cube ACR

Cube ACR надає зручний файловий менеджер для роботи з матеріалами, їх зручно сортувати. Також можна зберігати геолокацію дзвінка. Програма має службу підтримки. У преміумверсії доступна додаткова конфіденційність, збереження в хмару, зміна формату аудіо, а також редагування запису.

Плюси
Мінуси
Підтримує запис з VoIP Деякі функції доступні лише у платній версії
Можливо зберегти геомітку Може не підтримувати нові ОС
Висока якість  
Служба підтримки  

Call Recorder (CallU)

Відмінна програма з багатьма налаштуваннями. Наприклад:

Можна вибрати джерело звуку.

  • Змінити аудіоформат.
  • Змінити якість звуку.
  • Збільшити або зменшити гучність.

CallU

Також у CallU можна розпочати запис струшуванням, додати PIN-код, а також ідентифікувати абонента та своє місцеперебування. Програма добре сумісна з Dropbox та Google Drive. Додаток має приємний дизайн, якщо є бажання, можна вибрати колірну тему з 10 варіантів.

Якщо є побоювання, що файли займуть місце на пристрої, можна обмежити обсяг використання пам'яті. Програма дійсно гідна і всі функції доступні у безплатній версії. Купівля преміуму передбачає лише позбавлення реклами.

 запис дзвінка у Call Recorder

Smart Voice Recorder

На відміну від інших програм з цього ТОПу, Smart Voice Recorder допоможе записати не тільки телефонні дзвінки, але й звуки, що оточують, або мовлення. Якість запису відмінна, можна вибрати різні формати.

Smart Voice Recorder

Існує функція встановлення таймера. Впорядковувати записаний у Smart Voice Recorder матеріал легко та зручно.

Smart Voice Recorder інтегрується з популярними хмарними сервісами для економії місця та зручності спільного користування. Програма підтримує використання внутрішнього та зовнішнього мікрофонів пристрою, що забезпечує більш гнучкі варіанти запису аудіо. Smart Voice Recorder надає функцію стиснення записів, що дозволяє зменшити розмір файлів та заощаджувати простір на телефоні або планшеті.

Після зміни правил конфіденційності та вимкнення вбудованої функції запису дзвінків, багатьом користувачам не вистачає цієї можливості. Але завдяки розробникам мобільних програм ситуацію легко виправити. Всі додатки з цього ТОПа добре справляються зі своїм завданням, вибирайте який інтерфейс і функціонал буде зручнішим особисто вам.

Корисна стаття: Як дізнатися, хто дзвонив з невідомого номера — 3 додатки та 4 альтернативи

Коментарі
Залиште коментар
Категорії