Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

10+ порад, який чоловічий тример краще вибрати для бороди і вусів

Дата публікації: 05.02.2020 09:33
Дата оновлення: 20.02.2023 10:19

Можливості чоловічих тримерів практично ідентичні, інколи ж і перевищують функціональність стандартної бритви для бороди. ЗА допомогою компактного приладу можна не тільки прибрати щетину на обличчі, але й досягти ефекту 3-денної небритості, змінити форму і зробити контуринг бороди/усів. І це ще не всі фішки грумерів. Щоб краще розібратися з особливостями пристроїв та дізнатися, як правильно вибрати триммер для бороди, варто ознайомитись із рекомендаціями у статті.

 Триммеры для бороды и усов

Корисно: Як вибрати електробритву

Живлення

Пристрої для гоління та стрижки можуть запитуватися від вбудованої батареї, електромережі, батарейок типу АА або ААА.

Вирішуючи, який вид тримера для бороди, вусів та волосся на інших частинах обличчя та тіла вибрати, варто враховувати:

1. Автономність приладу. У поїздках та відрядженнях незамінні грумери на батареях і акумуляторах, т.к. їх використання не потрібні розетки. Можна Безпроблемно поголитися у купе поїзда чи під час відпочинку на природі. При Цьому краще мати при собі запасні батареї (Для Моделей, що працюють на батареях), а також врахувати автономність окремих акумуляторних моделей. Наприклад, у MB4045 - 2 години, а у 09854-616 - вже 3 ч.

2. Час заряду. Може змінюватись в межах 60–840 хвилин. Можливі відхилення у більшу/меншу сторони залежно від типу батареї, вартості та виробника. При цьому багато акумуляторних пристроїв не зможуть продовжити роботу, поки заряд не досягне 100%.

Рада: Можна придбати девайси з функцією швидкої зарядки. Наприклад, PG6160 достатньо п'яти хвилин, щоб трохи поповнити енергозапаси батареї і закінчити гоління.

3. від мережі. прилади, що підтримують функціонування тільки від розетки або комбіноване використання (мережа + акумулятор, як BT5502/15). За відгуками користувачів, останній варіант зручний, т.к. його можна брати в поїздки, а при розрядженій батареї не чекати повної зарядки, а просто підключити девайс до розетки. У перукарнях, барбершопах найчастіше застосовуються груммери з підключенням до мережі, т.к. пристрій використовується стаціонарно протягом робочого дня, а не кілька разів на тиждень.

Мужские триммеры, работающие от аккумулятора и от сети

При виборі кращого тримера для бороди звертаємо увагу на наявність спеціального індикатора на корпусі, що нагадує, що настав час поповнити енергозапаси акумулятора.

Цікаво: Детальний гайд в 3 пунктах, скільки часу і як правильно заряджати екшн камеру

Леза

Якісно, з акуратним зрізом, без висмикування волосся, постригтися або поголитися за допомогою тримера вийде, якщо гострі леза, виконані з хороших матеріалів. Яких саме?

 Лезвия для мужских триммеров

Для виготовлення ножів у грумерах використовується:

  • Сталь звичайна- ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ в бюджетних моделях, менш довговічна і більш схильна до корозії, ніж наступні варіанти.
  • Сталь-нержавіюча сталь ціна приладів різна. Є і досить недорогі пристрої, як PG180. Нержавіюча сталь міцна, стійка до зовнішніх агресивних впливів вологи, а також забруднень.
  • Кераміка - грумери не з дешевих. Керамічні леза не дряпають шкіру і гріються у процесі гоління. Кераміка + ТИТАНОВЕ напилення більш міцний варіант ножів, але цінник приладів вищий за середній.

Важливий нюанс, як вибрати найкращий Тример для чоловіків: варто поцікавитися, чи передбачено самозаточення лез. По-перше, унеможливлюється пошкодити комплектуючі при самостійних спробах загострити ножі. По-друге, леза з самозаточуванням завжди гострі, т.к. заточуються від тертя друг про друга у процесі роботи. Додатковий плюс такої конструкції – у її тривалій роботі. У багатьох ножів з нержавіючої сталі термін служби практично необмежений.

Насадки

Моделі для стайлінгу можуть поставлятися без аксесуарів, типу машинки E51, або з додатковими пристроями для догляду за всім тілом, як у BT7501/85.

Мужские триммеры с насадками

Огляд насадок, які можуть бути в чоловічих грумер-комплектах:

  • бороди та вусів підрівнювання, стайлінг, контуринг, робота зі щетиною (наприклад, створення легкої 3-денної небритості);
  • носа і вух акуратне і безболісне видалення волосків у цих зонах;
  • тіла - т.зв. бодігрумер призначений для гоління та підрівнювання волосся на грудях, животі, плечах, спині тощо;
  • гладкої шкіри повне видалення волосяного покриву з обличчя.

Багато виробників оснащують прилади та іншими корисними насадками, наприклад, Філіпс - для окантовки брів. А в деяких наборах Remington є комплектуючі для філіровки та підрівнювання волосся на голові.

Читайте: Як вибрати машинку для стрижки волосся?

Перед тим, як вибрати і придбати тример для бороди та вусів, варто подумати, чи потрібні і які саме насадки? Адже додаткове приладдя – плюс до вартості девайсу.

Регулювання довжини стрижки

Важливий фактор, який допоможе зрозуміти, який образ можна втілити за допомогою конкретного тримера: створити тижневу щетину або підкоригувати форму довгої бороди.

Орієнтовні параметри зміни довжини стрижки, на які можна спиратися при виборі відповідного пристрою:

Min довжина
Max довжина Крок регулювання довжини
тример машинка стандарт точне гоління
від 0,2-1 мм 20-25 мм 40-44 мм 1 мм 0,2 – 0,5 м

За регулювання довжини відповідають змінні насадки або спеціальне коліщатко/перемикач на корпусі пристосування. Чим більше варіантів, тим більша точність моделювання бороди, вусів, а також більше простору для створення різних варіацій стрижок.

Рекомендуємо: налаштувати смарт годинник: покрокова інструкція в 4 розділах

Регулировка длины стрижки в триммерах для мужчин

Особливості

Ще один важливий нюанс, який допоможе визначити, який тример найкращий – фішки приладів.

Що це може бути:

  • вологе очищення набагато зручніше і швидше промити знімні насадки, допустимо у MG5720/15, або вологостійкий триммер під струменем води, ніж зчищати волоски щіточкою;
  • вакуумна система 09870-016) – щетинки і волоски під час гоління акуратно збираються в контейнер, не забруднюючи поверхню навколо;
  • підсвічування - дозволяє виявити і видалити/підрівняти найменші волоски в будь-яких місцях;
  • стрижка вологого волосся стане в нагоді тим, хто вважає за краще, наприклад, спочатку поголитися, а потім підрівняти вуса;
  • опція" Турбо" в HC7170) – забезпечує додаткову потужність, якщо потрібно швидко підстригтися або попрацювати з дуже густою шевелюрою.

 Особенности мужских триммеров

Виробники намагаються оснастити моделі унікальними фішками, наприклад, лазерна указка для зрізу щетини або функція перемикання напруги (робота в мережі 100-240 V). Тому потрібно уважно вивчити тих. характеристики, подивитися офіційні огляди чоловічих тримерів, щоб дізнатися про всі особливості конкретного пристрою.

Може зацікавити: з вибору розумного годинника з вимірюванням тиску і пульсу в 4 пунктах

На цьому лікнеп, як вибрати хороший триммер для бороди і вусів, носа і вух, а також інших частин тіла закінчено.

Основне, на що варто акцентувати увагу при покупці:

  • здібності приладу: стрижка, зміна довжини бороди/усів, видалення волосків з носа та ін;
  • час функціонування без додаткової підзарядки;
  • min і max довжина волосків, що зрізаються.

Зовнішній вигляд і прийнятний цінник чоловічого грумера – на розсуд покупця.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії