Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нові екшн-камери від GoPro: професійний клас зйомки тепер доступний кожному

Дата публікації: 20.09.2016 16:29
Дата оновлення: 20.09.2016 16:29

GoPro Hero 5 Black

Хоча зовні Hero 5 Black дуже нагадує свого попередника – Hero 4, характеристики її вдосконалилися. Знімає екшн-камера 12-мегапіксельні фото в форматі RAW, на корпусі розташований 2-х дюймовий LCD дисплей, є вбудований GPS і можливість проводити зйомку при будь-якому рівні освітлення.

Також в GoPro Hero 5 Black з'явилися спеціальні кнопки для фото та відеозаписи і простіша система керування.

Hero 5 Session

Традиційно ця модель відрізняється компактним розміром і формою. Вона знімає 10-мегапіксельні фото, але, на відміну від свого «великого брата», в її арсеналі немає екрану, GPS і можливості зйомки в форматах RAW або WDR.

Однак Hero 5 Session, як і її попередня версія, буде мати специфічний режим відеозапису ProTune GoPro. Завдяки йому при зйомці відео можна буде створювати більш об'ємні зображення, які, в свою чергу, легко піддаються подальшій обробці.

Що стосується самої відеозйомки, то обидві крихти знімають відео в форматі 4K, при максимальній частоті 30 кадрів в секунду. Стійкий водонепроникний корпус захищає від механічних пошкоджень.

Камери оснащені голосовим помічником, який спілкується на семи мовах. Головна приємність для власників цих екшн-камер полягає в можливості робити резервне копіювання файлів в хмару. Це підстрахує і захистить зроблені фото та відео в будь-яких форс-мажорних ситуаціях. АЛЕ ж для цього екшн-камери і створені!

Ну і, звичайно ж, найважливіша інформація наостанок. У продажу нові камери очікуються орієнтовно 15-20 жовтня. Ціна на GoPro Hero 5 Black буде від 399 доларів, в свою чергу за Hero 5 Session доведеться викласти від 299 доларів.

Коментарі
Залиште коментар