Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Складаний квадрокоптер Karma від GoPro - візьми з собою

Дата публікації: 21.09.2016 13:53
Дата оновлення: 21.09.2016 13:53

Дрон без проблем стикується з усіма екшн-камерами HERO 4І HERO 5, і, крім того, в складеному стані (а він складається, так) він без проблем поміщається в рюкзак, що робить його досить транспортабельним.

А головною метою в цьому напрямку розробники GoPro визначають – створити настільки маленьку упаковку, щоб його можна було носити з собою завжди і скрізь, незалежно від того, яку саме активність і яке саме пригода ви зберетеся знімати.

У коробці з квадрокоптера можна знайти Karma-зчеплення, до якого кріпиться трехосевой стабілізатор. Останній дозволяє знімати, в тому числі, плавні відеокадри з рук. Також він може бути встановлений на транспортних засобах (велосипедах, сегвеях і ін.) Або інших об'єктах. Стабілізатор контролює затвор і може перемикатися між різними режимами зйомки.

У контролера Карми інтегрований сенсорний дисплей, через який можна налаштовувати параметри, а під час польоту – дивитися, що саме камера записує. Представники GoPro стверджують, що Karma розроблена з урахуванням потреб саме початківців пілотів, так що користуватися нею буде не страшно. Зокрема, передбачена функція однієї кнопки для зльоту і приземлення, а також вбудована фішка, що не пускає дрон в зони, заборонені для польотів безпілотної техніки. Також коптер полетить до вас, якщо раптом виявиться поза діапазоном, втратить з'єднання, або якщо у нього залишиться зовсім мало заряду батареї. До речі, з ним можна робити безпілотні Селфі!

Дата появи GoPro Karma в продажу – 23 жовтня. Ціна без камери складе від 800 доларів, а в комплекті з HERO5 вартість буде варіюватися між ТИСЯЧУ і 1100 баксами.

Коментарі
Залиште коментар