Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Ноутбук Dell Inspiron 5521 (I55747DDL-14): спробуйте знайти вигідніше!

Дата публікації: 16.07.2014 00:00
Дата оновлення: 16.07.2014 00:00

Все в світі споживчої електроніки боїться часу, і тільки час боїться ноутбуків з діагоналлю 15,6" . Вони були хітами продажів 10 років тому, залишаються затребуваними зараз, в епоху планшетів, і будуть стояти на полицях магазинів через 10 років, коли населення міст стане перевіряти електронну пошту за допомогою чергового покоління очок Google Glass. 15,6-дюймова матриця з роздільною здатністю 1366 х 768 пікселів відрізняється яскравими і насиченими кольорами. Це універсальний екран, який можна використовувати для перегляду фільмів у сімейному колі, одночасної роботи з двома відкритими вікнами і комфортного перегляду web-сторінок.

 11473075_1 

Завдяки міцному корпусу і алюмінієвим панелями (до речі, конкуруючі пристрої можуть похвалитися лише непоказними пластиковими корпусами) ноутбук легко витримає удари долі, а гумові накладки на рамці дисплея захищають панелі комп'ютера в закритому стані. Також розміри ноутбука дозволили встановити повноцінну клавіатуру острівного типу з додатковим цифровим блоком. Матові клавіші відрізняються хорошим ходом і здатні забезпечити швидкий набір тексту.

Шукайте по-справжньому високий рівень швидкодії, щоб і фотографії можна було обробляти, і важкий професійний софт запускати і сайти зі швидкістю думки відкривалися? Тоді ви звернулися за адресою: з такою конфігурацією немає нічого неможливого. Вас чекає швидкий процесор Intel Core i7-3517U з тактовою частотою 1,9 ГГц, 4 ГБ оперативної пам'яті, дискретна відеокарта ATI Radeon HD 8730M з 2 ГБ відеопам'яті і жорсткий диск на 750 ГБ. Доповнює загальну картину трохи старомодний, але іноді надзвичайно необхідний вбудовані оптичний привід DVD +/- RW: раптом вам захочеться подивитися улюблений фільм з ліцензійного диска або показати дітям відео з вашого весілля?

Літій-іонна батарея ємністю 65 Вт*ч забезпечує досить неслабка час автономної роботи. У режимі читання тексту з включеними бездротовими модулями і максимальною яскравістю дисплея 15R пропрацює майже сім годин і для 15,6-дюймовго комп'ютера це просто чудовий результат. Загалом, ви не прогадаєте.

Коментарі
Залиште коментар