Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Акустична система Sony GTK-X1BT: бумбокс повертається!

Дата публікації: 04.08.2014 00:00
Дата оновлення: 04.08.2014 00:00

Зовнішній вигляд цієї неймовірно крутий аудіосистеми одночасно нагадує великий концертний динамік, касетний магнітофон і давно минулі часи накачаних хлопців, які носили улюблену музику на плечі, знайомлячи з нею всіх жителів мікрорайону. При необхідності бумбокс Sony можна встановити як вертикально, так і горизонтально. Залежно від обраного положення звуковий потік регулюється за допомогою вбудованого сенсора, а за допомогою ручки ви зможете занести аудіосистему до сусідської галявини або багажника вашого автомобіля.

Sony GTK-X1BT не місце в двокімнатній хрущовці – в іншому випадку сусіди призначать нагороду за вашу голову. При потужності 500 Вт цей апарат здатний «розігнати хвилю» на місткому клубному танцполі, допоможе організувати день народження на дачі або в досить великому приватному будинку. Просунуті налаштування еквалайзера стануть ідеальним рішенням для музичних гурманів, технологія DSEE відновлює якість стислих файлів, передбачена можливість створення DJ-ефектів, а потужність басів можна збільшити за допомогою режиму Bass Bazuca. Також у динаміків є світлодіодне підсвічування, яка пульсує в такт музиці.

Одним з головних переваг аудіосітеми стала її сумісність з мобільними пристроями. У Вас є планшет або смартфон з улюбленою музикою? Підключіть його до Бумбоксу по Bluetоoth за допомогою технології NFC і улюблена музика буде чутна в радіусі півкілометра. Є тут і USB-роз'єм з функцією підзарядки, за допомогою функції Party Chain Ви зможете об'єднати в єдине ціле до восьми бумбоксів.

Коментарі
Залиште коментар