Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Xiaomi Mi Band: розумний фітнес-браслет

Дата публікації: 03.06.2015 00:00
Дата оновлення: 03.06.2015 00:00

У пристрої використовується досить проста концепція. Невеликий активний модуль овальної форми встановлений в ергономічний силіконовий браслет. Пристрій захищений від води і пилу за стандартом IP67, на руці фіксується за допомогою простакуватого, але надійного кріплення. Mi Band добре сидить на руці, не подразнює шкіру і не заважає завдяки компактним розмірам.

mi1

Основна частина модуля виконана з пластика, а верхня панель виготовлена з алюмінію. На ній розташовані 3 індикатора, здатні блимати блакитним, червоним, оранжевим і зеленим кольорами. Крім цього є вібровіддачі для оповіщення про вхідний дзвінок або будильник.

me-2_01

Для з'єднання зі смартфоном або планшетом використовується протокол Bluetooth 4.0 LE і додаток Miband, доступне тільки для пристроїв під керуванням Android. Програма потрібна для налаштування і керування смарт-браслетом. Головна особливість Mi Band – підрахунок пройдених за день кроків. Функція працює досить точно завдяки алгоритму фільтрації кроків від інших рухів руки. При цьому додаток навіть підраховує спалені калорії. Друга важлива функція – трекінг сну з розумним будильником, який будить користувача в фазу легкого сну для максимально швидкого і легкого пробудження з зарядом бадьорості на весь день.

pic14

При щоденному використанні розумний браслет здатний пропрацювати до 30 днів без підзарядки, так що не доведеться щодня встановлювати пристрій в док-станцію для нічного заповнення заряду.

Коментарі
Залиште коментар