Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Запрошуємо на урочисте відкриття центру обслуговування інтернет-покупок MOYO в Кам'янці-Подільському!

Дата публікації: 02.06.2015 00:00
Дата оновлення: 02.06.2015 00:00

 mo__4

Бездоганний сервіс однією з найбільших роздрібних мереж України, величезний асортимент товарів і вигідні ціни інтернет-магазину MOYO - все це чекає вас в центрах MOYO Online! 

Комфортні і безпечні інтернет-покупки

Покупців центрів MOYO Online будуть обслуговувати за найвищими стандартами роздрібної мережі MOYO, завдяки чому максимально спрощується процес здійснення покупок в інтернеті. Наші клієнти можуть бути впевнені у своєчасній доставці товару, до того ж, покупку можна забрати в будь-який зручний вам час в найближчому центрі обслуговування MOYO Online або магазині MOYO. При цьому покупка буде цілком безпечною бо замовлення на сайті moyo.ua рівносильний покупці в одній з найбільших роздрібних мереж України.

У центр MOYO Online ви отримаєте всі основні переваги магазину роздрібної мережі та інтернет-магазину moyo.ua. Адже в центрах MOYO Online вас зустріне привітний продавець, який вичерпно проконсультує при виборі товару. Каталог MOYO Online містить величезний асортимент з 50 000 позицій, який включає мобільну техніку, побутову техніку, товари для відпочинку та спорту, посуд і домашнє начиння, інструменти та багато іншого. У центрі MOYO Online ви зможете на місці перевірити техніку, а наші експерти допоможуть з налаштуванням. Крім того, в будь-якому центрі інтернет-покупок можна здати техніку в сервісний центр, який своєчасно виконає гарантійний або післягарантійний ремонт.

Доставка і оплата

Що б ви не замовили, незалежно від розміру та вартості товару, доставка в центр обслуговування MOYO буде повністю безкоштовною. Для оплати покупки можна скористатися готівкою, платіжною карткою, або оформити кредит.

Центри обслуговування чекають вас!

MOYO Online - свій у світі інтернет-покупок!

Коментарі
Залиште коментар