Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нові телевізори LG 2015 року в мережі MOYO

Дата публікації: 22.05.2015 00:00
Дата оновлення: 22.05.2015 00:00

Виробник представив лінійку телевізорів 2015 року. Молодша модель, LF630V, включає пристрої з діагоналлю від 32 до 55 дюймів. Це стильні і досить тонкі ТВ з відмінним, сучасним функціоналом. Їх головна особливість - операційна система webOS версії 2.0, інтерфейс якої став ще більш простим і зрозумілим в експлуатації. А високу швидкодію забезпечує користувача безліччю додатків та ігор для Smart TV. Крім того, виробник оновив пульт ДУ Magic Remote, який дозволяє користувачеві легко управляти телевізором Smart TV, в моделях 2015 даний пульт отримав цифрове поле, що ще більше спрощує управління при перемиканні каналів.

 lf630v_magic_remote_01

Звичайно ж, телевізори отримали Wi-Fi і безліч провідних роз'ємів для передачі відеосигналу і програвання файлів з USB-накопичувачів. А модель LF650V, до всього прочешу, підтримує 3D для повного занурення в події на екрані.

Наступної по старшинству лінійку, UF670V, увійшли UHD-телевізори з діагоналлю 40, 49 і 55 дюймів. Всі вони володіють неймовірними дисплеями з роздільною здатністю 3840x2160 пікселів з підтримкою технологій Natural Color для забезпечення більш насичених і природних кольорів, і 4K Upscaler, яка покращує якість зображення ТВ-передач або фільмів для UHD-дозволу, тому картинка завжди чітка, різка і деталізована, поза залежно від вихідної якості контенту. За високу швидкодію, відмінний рівень продуктивності і буквально ідеальну картинку відповідають процесори True 4K Engine і Triple XD Engine.

 uf670v_hdmi_uf67_c_01

Виробник істотно переробив дизайн телевізорів, тому моделі можуть похвалитися неймовірно тонким корпусом з металевими вставками і симпатичною, стійкою підставкою. До всього іншого, пристрої оснащені потужною акустичною системою з технологією Virtual Surround, здатної істотно розширити звукове поле і забезпечити високу деталізацію звуку.

 uf670v_virual_surround_uf67_c_01

Звичайно ж, модель UF670V отримала webOS 2.0 зі зручним інтерфейсом і величезною функціоналом для відпочинку всією сім'єю.

Телевізори UF850V представляють собою щось середнє між більш доступними і преміум моделями. У них використовуються кращі сторони і тих, і інших. Наприклад, UHD екран з неймовірною чіткістю і деталізацією доповнений технологіями Natural Color, 4K Upscaler, за обробку зображення відповідають процесори True 4K Engine і Triple XD Engine, але додалася функція ULTRA Luminance, яка забезпечує рівномірність підсвічування і передачі кольору.

 uf850v_webos_2_uf85_b_01

Крім цього, модель підтримує пасивну технологію 3D з високою роздільною здатністю для максимально реалістичної картинки. Незважаючи на тонкий корпус, виробникові вдалося зменшити рамки і навіть розмістити акустику Harman/Kardon, яка забезпечує преміум звук для глибокої інтеграції відео- і звукоряду. Разом з тим, динаміки спрямовані на всі боки для більш реалістичного і об'ємного звучання. Природно, є webOS 2.0, безліч інтерфейсів і оновлений пульт Magic Remote.

  uf850v_4k_60p_hevc_uf85_b_02

Преміум телевізори UF950V отримала всі кращі напрацювання LG. 4K-дисплей з високою роздільною здатністю, рекордної деталізацією доповнений технологією Color Prime, яка покликана забезпечити повний колірний спектр з насиченими, живими відтінками, тому картинка стане ще глибшою і реалістичною. Від лінійки UF850V, пристрої оснащені функціями 4K Upscaler, 3D в дозволі UHD, Безрамковий конструкцію і ще більш тонкий корпус - всього 8,5 мм, який ідеально впишеться в будь-який інтер'єр. До акустичної системі Harman/Kardon приєдналася витончена, самобутня і функціональна підставка Auditorium з незвичайною формою, що відбиває звук в сторону глядачів для неймовірних звукових ефектів.

 uf950v_color_prime_uf95_a_02

Величезна кількість функцій доповнено webOS 2.0, безліч інтерфейсів і можливістю програвання відео з зовнішніх носіїв. 

Коментарі
Залиште коментар