Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП 10 найкращих смартфонів HTC: рейтинг 2023 року

Дата публікації: 27.09.2017 17:06
Дата оновлення: 05.01.2023 12:42

Користувачам не все одно, який смартфон вони ігнорують аксесуари з недостатньо крутими камерами і екраном. Вибагливим користувачам потрібні телефони з високопотужною начинкою та неабияким об'ємом пам'яті. Вихідці з Тайвані – смартфони HTC – цілком відповідають таким вимогам. Не знаєте, який представник бренду найкращий? Ми підготували рейтинг 10 найкращих смартфонів цього бренду на 2018 рік. Читайте основні параметри найкращих моделей HTC нижче.

1. HTC ONE X9


дизайн HTC ONE X9

Шикарна продуктивність, функціональність, 3000 мАг батарея та насичені фото – все це вміщується в одному двосимовому HTC One X9 під керуванням шостої версії Android.

Іміджевий пристрій з 5,5 дюймовим дисплеєм випускається в чорному, сірому та білому універсальних кольорах. Виробник також представив елегантні" жіночі" моделі, виконані у відтінках золота та рожевого золота.

Важливо: тонкий, виготовлений з металу корпус добре лежить у долоні: керувати гаджетом можна однією рукою.

70% фронтальної сторони зайнято екраном. Решта – кнопками, динаміком і датчиками. Апарат уберігає від пилу, подряпин та ударів захисне скло. Воно має закруглені краї, тому повністю покриває лицьову частину гаджета.
Внутрішній пам'яті (32 Гб) вистачає для зберігання пам'ятних фото, відео та аудіозаписів. ДО того ж, її можна розширити за рахунок флешки: апарат розпізнає варіанти до 2 Тб. Такий смартфон стане повноцінним жорстким диском.

Переваги моделі:

  1. Чіткість відтворення кольорів – FHD-екран з широкими кутами огляду, показником щільності пікселів 401 PPI дає можливість насолодитися насиченістю кольорів і деталізацією.
  2. Висока продуктивність – потужний восьмиядерний" двигун" з частотою 2,2 ГГц і 3-гігабайтною оперативною пам'яттю забезпечать відмінну" поведінку" пристрою як при веб-серфінгу, так і в іграх.
  3. Шикарні фото і відео – роздільна здатність основної камери – 13 Мп, автоматичне фокусування, функція, що стабілізує зображення, і спалах дають можливість зробити якісний знімок як при яскравому освітленні, так і в Темряві. Режим" профі" записує знімки В RAW, що дозволяє ретушувати кадри швидко та на глибшому рівні.
  4. Чудові селфі-кадри – завдяки функції" Автоселфі" гарний кадр на фронтальну камеру (5 Мп) забезпечений: просто посміхніться – і фото готове. Поправте портрет заздалегідь з режимом Швидкого макіяжу.
  5. Два динаміки – дають гучне, об'ємне і збалансоване за частотами звучання: дивіться кіно і слухайте аудіотреки не тільки в навушниках.
  6. Окремий слот для флешки – з цим пристроєм не доведеться вибирати між 2 сім-картами та збільшенням внутрішньої пам'яті.

Среди недоліків топової моделі можна назвати поперемінну роботу сім-карт і дисплей, що блищить на сонці. Втім, у порівнянні з" начинкою" гаджета – це дрібниці.

Читайте також: 7 можливостей Android, які спростять користувачеві життя

2. HTC Desire 830


“внешность” HTC Desire 830

5,5 дюймовий HTC Desire 830 розрахований на дві сім-карти. Гаджет працює на Андроїді. Апарат укладений у виконаний із матового пластику корпус, на якому непомітні відбитки пальців. Передня сторона покрита міцним склом, тому стійка до подряпин. У телефоні можна зберігати до 32 Гб інформації.

Важливо: важить девайс всього 156 грамів, тому зручний в управлінні.

Гаджет випускається в трьох кольорах: синій варіант – з червоною рамкою, чорний – із золотою і білий – з синім огранюванням. Дизайн будь-якої моделі підійде як жінці, так і чоловікові.

Плюси:

  • Дисплей розміром 5,5 дюймів комфортно переглядати фотографії та відео у FHD-форматі. Щільні пікселі (401 на дюйм) дають чудову деталізацію.
  • Технічна складова девайсу – це потужний процесор на 8 ядер, які працюють із частотою 1,5 ГГц, та оперативна пам'ять, об'єм якої становить 3 Гб. Це забезпечує комфортне використання гаджета як у веб-серфінгу, так і в іграх.
  • 13 Мп у тиловій камері дають як якісні знімки, а й дозволяють створювати FHD-відеоролики. Знімайте відео в русі завдяки швидкості зміни кадрів – 60 fps та автостабілізації зображення.
  • Фронтальна камера, що знімає у роздільній здатності 5 мегапікселів, підійде для комфортного відеозв'язку та насичених селфі-кадрів. Завдяки світлочутливому об'єктиву та фокусній відстані 26,8 мм виходить “зловити” у кадр фон, робити групові безмоноподу.

Серед мінусів – мала потужність акумулятора для такої" начинки": 2800 мАг в режимі стандартного використання вистачить годин на 10.

Читайте також: Комунікатор vs смартфон: в чому різниця?

3. HTC Desire 526G


стильный HTC Desire 526G

Простий, але ефектний HTC Desire 526G випускається у двох класичних кольорах. Білий варіант оснащується елегантною рамкою кольору ультрамарину. Чорний – стандартний, виконаний в одному кольорі. Пластиковий корпус гладкий. Щоб відбитки пальців були непомітні, потрібний чохол.

Смартфон працює з двома мікро сім-картами, функціонує під системою Андроїд. Девайс оснащений чотириядерним процесором ГГц) та ОЗП на один гігабайт. Цих показників вистачає для стандартної роботи: веб-серфінгу, читання, дзвінків та флеш-ігор.

Важливо: батарея ємністю 2000 мАг при вищевказаних технічних характеристиках витримує 12 годин у режимі використання" всього потроху".

Компактний пристрій з діагоналлю екрану 4,7 дюймів тримати: такі габарити дозволяють користуватися гаджетом однією рукою. Дисплей створений на базі TFT-матриці та відтворює картинки з роздільною здатністю 960x540. Такий екран є ідеальним для читання, оскільки практично не відсвічує на сонці.

Основна камераГАДЖЕТА – 8 МПІКС, А фронтальна – 2 МПІКС. Не Дуже високих, як для топових девайсів, характеристик все ж таки достатньо для повсякденних фото при хорошому освітленні. Фронталки вистачає для відеодзвінків.

Слід знати: вбудованої пам'яті (8 Гб – заявлено, 4 Гб – доступно через встановлених утиліт) можна збільшити за допомогою картки microSD до 32 Гб.

Ця модель призначена для невибагливих користувачів, яким насамперед важливий доступ до інтернету.

4. HTC 10 Lifestyle


расцветки HTC 10 Lifestyle

Стиль, висока продуктивність, шикарне звучання та камери – HTC 10 Lifestyle з акумулятором пристойної ємності (3000 мАг) підійде як для простого веб-серфінгу, відео та фотозйомки, так і для ігор.

Екран розміром 5,2 дюйма повністю покритий захисним склом, тому йому не страшні пил та подряпини. Апаратну начинку пристрою захищає від механічних пошкоджень цілісний металевий корпус.

Переваги смартфону:

  1. Дисплей з максимальною роздільною здатністю 2560x1440 (QHD) подарує зображення з щільністю 564 пікс./дюйм, що відрізняється чіткістю та насиченістю відтінків.
  2. Тиловая камера на 12 Мп як дозволяє створювати якісні знімки, а й робити відео в 4К. А фронталка на 5 Мп дає насичені фотографії у FHD.
  3. У доступі – 32 Гб встановленої пам'яті (насправді – близько 28 Гб через встановлених програм). Цей об'єм збільшується за рахунок флешки до 2 Тб.
  4. Завдяки восьмиядерному чіпу від Qualcomm (1,8 ГГц) і ОЗП на 3 Гб девайс показує високу швидкість не тільки при використанні стандартних утиліт, але і в 3D-іграшках.
  5. Звучання – Hi-Fi якість як у навушниках, так і через гарнітуру.
  6. Функціонує з керуванням ОС Android – більшість гугл-сервісів безкоштовні.

Недолік цього смартфона всього один – апарат підтримує 1" нано" sim-картку. Лоток для картки пам'яті розташований окремо, тому замість флешки вставити ще одну сімку не вийде.

5. HTC Desire 630


тонкий и презентабельный HTC Desire 630

Чотирьохядерний, двохсимочний HTC Desire 630 сподобається любителям фото та відеозйомки: камера на 13 Мпікс (основна) знімає FHD, а п'ятимегапіксельна фронталка з діамантом f8/діаметр. створювати якісні групові та одиночні фронтальні знімки.

Рамка гаджета створена з нековзного пластику, що в сукупності з ребристою кнопкою увімкнення забезпечує зручність використання: девайс не вислизає з руки, клавіша, призначена для увімкнення, легко знайдеться у повній темряві.

Цікаво: задній кришці пристрою знаходиться кріплення для аксесуарів, наприклад, ремінця або брелока.

П'ятидюймовий екран апарата підходить для читання, веб-серфінгу та відеоперегляду: зображення в HD-якості досить чітке та насичене.

Знімний акумулятор на 2200 мАг знаходиться під пластиковою задньою кришкою: такої ємності вистачає на 10-12 годин використання у звичайному режимі. А ось для ігор її обмаль: вистачить години на 3-4.

Важливо: за сучасними мірками внутрішньої пам'яті у смартфона теж небагато – 16 Гб, зате він підтримує micro SD об'ємом 2 Тб.

Частоти 1,6 ГГц у чотирьох ядер чіпсету від виробника потужних процесорів Qualcomm достатньо, щоб пограти на середніх налаштуваннях. 2 Гб ОЗП вистачить для зручного веб-серфінгу.

Увага! Збалансованість звукових частот досягається завдяки методиці BoomSound з Dolby Audio: якість звуку здивує меломанів.

6. HTC U ULTRA


HTC U ULTRA с перламутровой задней крышкой

Шикарний вигляд переливається на світлі корпусу HTC U ULTRA досягається завдяки унікальній комбінації сапфірового скла та металу. Але не єдиним дизайном приваблює цей смартфон: великий 5,7 дюймовий дисплей, що дає зображення в QHD-якості (2560x1440 пікселів) порадує як любителів веб-серфінгу і відеопереглядів онлайн, так і геймерів.

Захищений від подряпин і пилу спеціальним склом екран – один із плюсів гаджета, а ось стильний корпус – маркий: на глянцевій поверхні задньої кришки помітні відбитки пальців, дрібні ворсинки.

Апарат працює з двома sim та флешкою на 256 Гб. Поєднаний слот для 1 nano-sim або microSD не стане проблемою, якщо купувати варіант зі сховищем на 128 Гб. Також доступні варіанти, розраховані для зберігання 64 Гб інформації.

Девайс працює на сьомому андроїді, тому користувачеві доступно безліч безкоштовних сервісів та додатків Google. Чотирьохядерний процесор, що працює на ЧАСТОТІ 2,15 Ггц, ПОТУЖНАоперативка на 4 Гб високу продуктивність як при простому користуванні, так і в іграх.

Потужна батарея на 3000 мАг витримує близько 18 годин у режимі читання та веб-серфінгу, а насолоджуватися іграми можна близько 5 годин до ряду. Бонус для любителів" іграшок" – корпус, що практично не нагрівається.

Еще дві “фішки” пристрою – камери: 12 Мп (на тильній стороні) і 16 Мп – на передній. Такі параметри дозволяють робити чудові знімки. Спеціальна Стабілізуюча кадр функція не дасть картинці тремтіти під час зйомки.

7. HTC U PLAY


глянцевый HTC U PLAY

HTC U PLAY на базі Android – це стильний зовнішній вигляд, шикарне зображення та чудові знімки. Восьмиядерний чіп частотою 2 ГГц і 3 Гб оперативи укладені в корпус із металу та сапфірового скла, який переливається на світлі.

Важливо: смартфон підходить не тільки для простого серфінгу в інтернеті, а й для сучасних" іграшок" у форматі 3D.

Плюси телефону:

  • Дисплей з діагоналлю 5,2 дюйма відтворює зображення в FHD. Він захищений від пилу, а також подряпин спеціальним склом.
  • Внутрішнє сховище дозволяє закачати 32 Гб файлів та програм.
  • Підтримує додатковий" жорсткий" до 256 Гб.
  • Селфі- та тилова камери дозволяють створювати кадри з роздільною здатністю 16 Мп. Автофокусування допомагає навести різкість.
  • Інтелектуальна функція USonic аналізує будову вушного каналу та підлаштовує еквалайзер під користувача.

Мінуси:

  1. Недостатньо потужна батарея (2500 мАг) для такої" начинки".
  2. Комбінований слот: пристрій хоч і розрахований на 2 sim-карти, але передбачає заміну однієї з них на флешку.
  3. Маркий корпус – глянсова кришка демонструє сліди від пальців, порошинки.

8. HTC One A9


HTC One A9 в металлическом корпусе

Елегантний HTC One A9 у корпусі з металу, оснащений п'ятидюймовим енергоекономним AMOLED екраном, що відображає картинку у FHD. Кожне з восьми ядер цього девайсу функціонує з частотою 1,5 ГГц, що у поєднанні з 2-3 Гб оперативної пам'яті (залежить від версії) забезпечує швидкий відгук додатків.

Важливо: вся лицьова сторона A9 покрита склом, що запобігає пошкодженню сенсора від подряпин і пилу.

Залежно від модифікації, пристрій має 16 або 32 Гб для зберігання даних, об'єм збільшується за рахунок картки до 256 гігабайт.

Головна камера на 13 Мп з автофокусом і подвійним спалахом розпізнає обличчя та забезпечена панорамним режимом що дає можливість зловити хороший кадр у будь-яких умовах. Відеозйомка ведеться у FHD. Фронтальна камера (4 Мпікс) з автофокусуванням та режимом фотокорекції дозволяє відзняти якісне та відретушувати селфі.

Слід знати: підтримує тільки одну сімку.

Апарат працює на андроїді та забезпечений літій-іонною незнімною батареєю. 2150 мАг ємності вистачає на 16 годин розмов. Завдяки" економному" AMOLED-дисплею при стандартному використанні – читанні, інтернет-серфінгу – акумулятора на 8-10 годин.

9. HTC Desire 820G


HTC Desire 820G в белом и черном цвете

Андроїд у не маркому пластиковому корпусі – HTC Desire 820G – оснащений HD-дисплеєм, розміром 5,5 дюймів. Девайс заточений під нано-картки забезпечений окремим слотом для флеш-карти до 128 Гб.

Важливо: потужності пристрою достатньо для комфортного веб-серфінгу, використання бізнес-додатків та ігор на середніх налаштуваннях.

Переваги моделі:

  • Висока швидкість, швидкий відгук додатків досягаються завдяки гігабайтної оперативної пам'яті і процесору з вісьмома ядрами (частота кожного – 1,7 ГГц).
  • Тилова (13 Мпікс) з яскравим спалахом і фокусом, що автоматично наводиться, забезпечує комфортну зйомку при будь-якому освітленні. Відеозапис ведеться у HD.
  • Селфи-камери на 8 Мпікс достатньо, щоб створювати якісні одиночні та групові фронтальні знімки.
  • Стереодинаміки, розташовані на передній стороні корпусу, забезпечують чистий, об'ємний та гучний звук.
  • 16-ти Гб сховища даних (через встановлених утиліт вільно близько 14 Гб) – достатньо, щоб важлива інформація завжди була під рукою.

Мінус – акумулятор на 2600 мАг: при IPS-екрані і 8 ядрах цього обмаль.

Цікаво почитати: Оновлені SONY Х: серія крутих безрамочників

10. HTC ONE X10


HTC ONE X10 – стильный и металлический

Презентабельний дизайн HTC ONE X10, що функціонує на Андроїді флагмана з 2 сім-картами, підійде як чоловікам, так і жінкам. Корпус з металу виглядає стильно і виступає захисником начинки пристрою від механічних пошкоджень. Full HD-екран із 5,5 дюймовою діагоналлю покритий захисним склом.

Важливо: пам'ять гаджета – 32 Гб – збільшується за рахунок картки типу microSD до 2 Тб.

Пристрій забезпечений потужним" залізом": трьома гігабайтами оперативної пам'яті та восьмиядерним чіпсетом, що зчитує інформацію з частотою 1,8 ГГц. Завдяки такій начинці гаджет швидко реагує на запити користувача, відмінно поводиться в сучасних іграх.

Основна і фронтальна камери (16 і 8 Мпікс відповідно), функції автоматичного фокусування та стабілізації зображення забезпечують комфортну зйомку незалежно від освітленості: в результаті виходять високочіткі кадри.

Важливо: ширококутний об'єктив з діафрагмою f/2.2 дозволяє робити шикарні групові та автопортрети, захопивши при цьому більше фону: монопод не знадобиться.

Ще одна перевага цього смартфона – надпотужна батарея на 4000 мАг: девайс працює більше доби при звичайному використанні: читання, онлайн-серфінг, прослуховування музичних треків через MP3-плеєр, дзвінки .

Представлені в огляді моделі – топові, але серед них можна виділити дві. Так, для невибагливих користувачів, яким важливий веб-серфінг та читання, підійде недорогий і презентабельний HTC Desire 526G. Тим же, кому потрібний all inclusive, підійде HTC ONE X10: продуктивність високого класу в поєднанні з Живучим акумулятором сподобаються любителям Іграшок. А тим, хто любить фотографуватися, девайс пропонує скористатися хорошими камерами з гідною відстанню фокусу: чітке зображення з насиченими квітами, широке охоплення фону – забезпечені.

Дивіться детальний відеоогляд HTC ONE X10

Коментарі
Залиште коментар
M
31.10.2017 11:34

Имхо, времена, когда НТС были на пике крутизны и популярности, давно прошли. Сейчас аппараты с абсолютно идентичной начинкой многие производители предлагают чуть  ли не вдвое дешевле. Так что, если Вы не фанат именно этой марки, есть смысл сравнить с другими девайсами и, возможно, выбрать более приемлемое ценовое предложение.

А
19.05.2018 11:35

Совершенно верно... за такую начинку, такая цена, прям как самс. я фан хтс но, цена ....

Категорії