Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-7 електроплит зі склокерамічною поверхнею

Дата публікації: 03.10.2017 13:15
Дата оновлення: 19.04.2023 14:39

Щоб готувати із задоволенням, знадобиться техніка, що забезпечує максимум ЗРУЧНОСТІ. А ще хочеться, щоб вона була безпечною Та “Заощаджувала ГРОШІ”.Електроплити, чия поверхня виконана зі склокераміки, якраз такі. Вони Проводять більше тепла по вертикалі і менше – ПО горизонталі, завдяки чому підвищується тепловіддача: все тепло прямує на їжу, що готується, адже панель для варіння не гріється.

ДО того ж більшість плит так, що зони нагріву регулюються: користувач отримує можливість розширити площу, що прогрівається. Це знадобиться, щоб використовувати посуд дном різного діаметра та форми.

У цій статті ми зібрали 7 кращих склокерамічних плит, які працюють від електрики. Читайте характеристики, переваги та недоліки девайсів у нашому топ-огляд.

1. Beko CSS 48100 GW


Beko CSS 48100 GW

Beko CSS 48100 GW технологічна, що виглядає стильно і зручність, що дарує. Електроплита, що має класичний стиль, ідеально вписується в будь-яку обстановку. Пристрій відноситься до класу вузьких, тому її компактні габарити: вона не займе багато місця на кухні.

Плита оснащена духовкою з корисним об'ємом 46 літрів (заявлений у характеристиках – 49 літрів): така місткість разом із різними режимами приготування дає можливість одночасно запікати птицю, готувати гарнір та пиріг.

Переваги

  • Двоє скла, якими забезпечена духовка, не нагріваються, що знижує ризик опіку. Це робить безпечну техніку навіть для дітей.
  • Прискорити випікання можливо, завдяки режиму, що одночасно гріє і зверху, і знизу.
  • Створити скоринку на блюді можливо завдяки електрогрилю.
  • Вмонтований таймер сприяє комфортному використанню: користувачеві доступна можливість вказати тривалість приготування, щоб не стежити за процесом приготування.
  • Конфорки (3 шт), якими оснащена варильна поверхня, тут розташовані так, що готувати чотири страви у великому посуді (до 5 літрів) одночасно можна з комфортом: каструлі та сковорідки не зачіпають один одного.
  • Духова шафа підсвічуванням, що додає зручності: не доведеться щоразу заглядати в нього для перевірки на готовність.
  • Завдяки складним напрямним, якими обладнаний духовий відсік, контролювати готовність зручно. Виконані з нержавіючої сталі полозья, що мають телескопічну конструкцію, разом з деком виїжджають за межі духовки: користувачу не доводиться діставати лист з глибини камери, а досить просто потягнути лист за краєчок.

Мінус моделі полягає у відсутності електропанелі керування та дисплея.

Цікаво почитати: Як вибрати електропіч: поради для економних покупців

2. HANSA FCCX 54100


HANSA FCCX 54100

HANSA FCCX 54100 елементом для нагріву класу High-Light: першим прогрівається він, потім – конфорка, а вже потім – посудІ їжа . Завдяки цьому страви прогріваються рівномірно.

Важливо: плиту можна підключати різними способами, тому вона не комплектується шнуром і штекером.

Ця електроплита допоможе заощадити на електриці, оскільки належить до А-класу енергоспоживання. Пристрій має чотири конфорки для комфортного застосування.

Плюси

  1. Плита оснащена таймером, що дозволяє не стежити за процесом приготування страви: користувач задає час, необхідний для приготування, коли воно закінчується спрацьовує функція" стоп". Це також забезпечує безпеку використання: якщо власник забуде про страву, що готується, таймер завершить роботу девайсу автоматично, що захистить техніку від перегріву і не дасть їжі підгоріти.
  2. Трифункціональна містка духовка розрахована на 69 літрів. Вона має електричний гриль, нагріває знизу і зверху.
  3. Підсвічування духової шафи додасть комфорту у використанні.
  4. Напрямні деко – хромовані, що забезпечує надійність і довговічність техніки.
  5. Техніка забезпечена ящиком, що висувається з роликами, що забезпечує зручність зберігання посуду.
  6. Два не нагріваються скла, вмонтованих в дверцята духового відсіку роблять пристрій безпечним навіть для дитини.

Недолік плити – відсутність електронної панелі керування.

Читайте також: Склокерамічна плита – вибір, догляд, поради. 7 рекомендацій для чищення

3. ZANUSSI ZCV 9540J1 S


ZANUSSI ZCV9540J1S

Що стосується класу компактних плит, ZANUSSI ZCV9540J1S варильною поверхнею, забезпеченою чотирма конфорками, а також електродуховку від 58 літрів, оснащену. Духовка до 250 градусів максимум. Цього показника достатньо, щоб готувати різноманітно.

Слід знати: в комплекті поставляється рожен: курка і реберця всередині виходять м'якими, а зовні – хрумтить скоринка.

Достоинства

  • Пристрій оснащений індикатором тепла, що залишилося, що дозволяє економити на електроенергії: поки зона нагріву ще гаряча, є можливість розігріти страву, не включаючи агрегат.
  • Всередині духова шафа забезпечена емальованим покриттям каталітичного типу, що забезпечує зручність у догляді: духовка самоочищається під час роботи.
  • Скляні панелі та дверцята знімаються, тому їх легко чистити.
  • Велика кількість режимів приготування (для піци, нижній і верхній нагрівальний режими окремо і спільно, функція гриля і рожен) дають широкий простір для кулінарної творчості.

Мінус пристрою полягає у відсутності таймера.

Цікаво почитати: Вибираємо кухонну плиту – газова чи електрична плита для вашої кухні 5 основних критеріїв

4. ELECTROLUX EKC 96450 AX


ELECTROLUX EKC 96450 AX

ELECTROLUX EKC 96450 AX, оснащена Hilight-конфорками, гріє рівномірно та швидко. Дві з нагрівальних зон – розширюються (сумісні один з другом), що дозволяє встановлювати посуд будь-якого розміру: конфорка збільшиться і збігається з дном по діаметру.

Пристрій має вбудований ящик, призначений для зберігання кухонного приладдя та посуду. У духовці є підсвічування, що додає зручності.

Важливо: прилад забезпечений функціями гриля, верхнього та нижнього нагріву, що працюють як поперемінно, так і спільно.

Переваги

  1. Ручки на панелі керування утоплюються вглиб корпусу, що забезпечує безпеку: випадково включити плиту, зачепивши ручку, не вийде. ДО того ж така конструкція полегшує очищення поверхні: возитися навколо ручок з ганчіркою не знадобиться.
  2. Обпектися про дверцята духової шафи не вийде, адже вона так само, як і ручка, не нагрівається, завдяки багатошаровій скляній панелі та охолоджувальному вентилятору.
  3. Завдяки емалі, що легко очищається, стійкою до кислотних елементів, що покриває духовку зсередини, почистити шафу можна швидко: просто протріть її губкою/ганчіркою, змоченою у воді.
  4. Отвор, що служить для виведення пари, захищає духовку від перегріву і сприяє рівномірному запіканню з скоринкою. В інших моделях, де пара затримується в духовці, поверхня страв покривається конденсатом – вологою.
  5. Завдяки вбудованим індикаторам залишкового тепла користувач побачить, які конфорки вже охолонули, а які – ні. Це дозволяє заощадити на електриці: розігріти їжу можна повторно, не включаючи конфорку. Індикатор також забезпечує безпеку: власник дізнається, чи достатньо зони нагрівання остигнули, щоб їх почистити.

Недоліками цього варіанта вважаються відсутність таймера і системи самоочищення.

Читайте також: Як вибрати електроплиту

5. ELECTROLUX EKC 954506 W


ELECTROLUX EKC 954506 W

Техніка з шестидесятилітровою духовкою ELECTROLUX EKC 954506 W чотирма конфорками, що швидко нагріваються. У пристрій вмонтовано ящик для посуду та приладдя, що допомагає заощадити вільний простір.

Ця плита має надійну теплоізоляцію, завдяки чому тепло не потрапляє назовні, що підвищує робочу ефективність. Так, електроплита ефективніша, ніж варіанти, що належать до А-класу на десять відсотків. А значить, вона на 10% економічніша.

Достоинства

  • Таймер для чіткого процесу приготування і комфорту: користувачеві потрібно лише вказати тривалість готування, щоб агрегат запустився і відключився автоматично. Завдяки цьому господині не доведеться кожні 10 хвилин дивитися на годинник і бігати перевіряти готовність страви.
  • Рівномірним чином розподіляє тепло духовий відсік сприяє так само рівномірному випіканню.
  • Гладка поверхня, що утоплюються вглиб корпусу важеля для керування, забезпечують легкість у догляді. Техніку просто мити і завдяки емалі, що легко очищається, якої духовка покрита всередині.

До несуттєвих недоліків цього пристрою відноситься відсутність у варильної панелі кришки, що відкидається: під час готування масляні бризки залишаться на стінах.

Цікаво почитати: Топ-7 кращих електричних варильних панелей у 2017 році

6. Beko FSS 66000 GW


Beko FSS 66000 GW

Чотирьохконфоркова Beko FSS 66000 GW місткою семидесятилітровою духовкою, з грилем, подарує задоволення в готуванні.

Духова шафа працює за конвекційною технології, завдяки чому прискорюється приготування: вмонтовані вентилятори розподіляють повітря всередині рівномірно.

Плюси

  1. За плитою просто доглядати: гладка склокерамічна поверхня не вбирає бруд і жир, а оснащена емаллю, що легко очищається, духова шафа протирається зволоженою губкою.
  2. Відкидний відсік, призначений для зберігання посуду приладдя, допомагає заощадити місце на кухні та додає використанню комфорту: всі потрібні предмети знаходяться під рукою.
  3. Духовка має режими гриля та бічного нагріву, що дозволяє експериментувати з різними стравами.

У цього пристрою немає таймера та відкидної кришки, що зараховують до мінусів. Втім, їхня відсутність знижує ціну моделі.

Читайте також: Як вибрати варильну поверхню для сучасної кухні?

7. HANSA FCCW58277


HANSA FCCW58277

Чотирьохконфоркова HANSA FCCW58277 електронною панеллю керування та дисплеєм. Завдяки духовці об'ємом 65 літрів користувач отримує можливість готувати кілька страв одночасно.

Важливо:духовка комплектується листами, сконструйованими у формі стільник, що сприяє поліпшеній циркуляції повітря. У таких листах їжа не підгоряє і пропікається рівномірно.

Позитивні якості

  • Господиня зможе користуватися приладом з максимальним комфортом завдяки електронному управлінню. ДО того ж такі кнопки набагато легше чистити ніж поверхні з механічними регуляторами.
  • Всередині духовка покрита емаллю, створеною за технологією для легкого очищення, тому мити її просто: протріть його вологою губкою або ганчіркою – і готове.
  • Вісім опцій духовки дозволяють експериментувати з незвичайними стравами.
  • Таймер та авторежими забезпечать ще більший комфорт зайнятим користувачам: вибирайте потрібний режим або встановіть часові рамки, і займайтеся своїми справами, адже духовка ввімкнеться та відключиться автоматично.
  • Вибраний режим та показники таймера відображаються на дисплеї.
  • Знизу вмонтований висувний відсік, що містить ВЕЛИКІп'ятилітрові каструлі великі сковорідки. Це сприяє економії кухонного простору та зручному приготуванню: потрібні предмети виявляться під рукою.

З мінусів виділяють відсутність напрямних телескопічного типу і кришки.

Цікаво почитати: Як вибрати електродуховку

Всі представлені в огляді електричні плити хороші по-своєму. Вони економно витрачають електрика, легко очищаються, до того ж функціональні. Але тим, хто хоче отримати від плити все: простоту у догляді, безліч режимів приготування, а також широкий функціонал, пропонуємо звернути особливу увагу на HANSA FCCW58277.

Це прилад – для зайнятих, але тих, хто любить готовку: таймер допоможе не стежити за процесом, екран покаже – скільки залишилося до того, як пристрій закінчить працювати, а електропанель керування подарує комфорт у використанні.

Дізнайтеся більше" фішок" цієї плити з короткого відео.

Коментарі
Залиште коментар
А
31.10.2017 11:34

Пришло время подумать о покупке электроплит со стеклокерамическими поверхностями. Ведь именно они помогают готовить еду экономным способом. Что касается функций и внешнего вида, то мне из списка присмотрелась HANSA FCCW58277.

I
04.10.2017 16:03

Электроплиты со стеклокерамической поверхностью - это мечта, наверное, многих хозяек! Порадовало, что у них есть масса преимуществ, таких как: отличная теплоотдача, минимальный риск обжечься и экономия денег (плиты А-класса). Думаю, лучше один раз потратиться на такую плиту, чем постоянно переплачивать и "экономить" на качестве приготовленных блюд.

М
04.10.2017 15:34

Привлекли модели электроплит Electrolux, особенно EKC 954506 W. Стоимость таких стеклокерамических плит немаленькая, но вложения оправдаются дальнейшей экономией электроэнергии и, главное, удобством приготовления пищи.

Категорії