Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Топ-10 смартфонів LG: найкращі у 2023 році

Дата публікації: 25.09.2017 17:17
Дата оновлення: 11.12.2023 11:20

LG – світовий виробник потужних телефонів – щороку поповнює асортименти вдосконаленими апаратами. Серед моделей представлені гідні захищені телефони, стильні іміджеві девайси, пристрої для селфі та фаблети. З нашого рейтингу 10 кращих моделей ви дізнаєтеся, які смартфони LG та їх технічні характеристіки варто вибрати для особистого використання.

LG K10 K410


Гаджет для селфі LG K10 K410 у чорному, золотому та білому корпусах підійде для вимогливих користувачів. Цей середньобюджетний фаблет має гарну продуктивність та стильний дизайн, який підійде для чоловіків та жінок різного віку.

Переваги:

  1. Параметри екрана – діагональ розмірів 5,3 дюйми та роздільна здатність для якісних картинок, яка становить 1280 на 720 пікселів. При матриці IPS ці параметри дозволяють побачити яскраве зображення в натуральних кольорах за різних кутів для перегляду.
  2. Модель призначена для створення якісних знімків: гаджет оснащений фронтальною (5 Мпікс) та основною (8 Мпікс) камерами. Фотографії виходять барвистими та деталізованими, при наближенні немає розмитості та замиленості. Робити фото та відеозйомку в режимі HD дуже просто, керувати процесом можна за допомогою натискань, жестів та голосу.
  3. ОС Android п`ятого покоління забезпечує комфортне використання та дає доступ до безлічі безкоштовних гугл-сервісів.
  4. Швидкий відгук на запити програмного забезпечення гарантує чотириядерний процесор із частотою 1,3 Гц. Для відкриття кількох важких програм одночасно такого “заліза” буде достатньо.
  5. 16 Гб заводський пам`яті досить для використання гаджета, за бажання можна цей показник збільшують до 32 Гб.
  6. Плавна та стабільна робота з 2 сімками поперемінно.

Відносний мінус – АКБ на 2300 мАг, якого вистачить не більше ніж на 15 годин інтенсивного використання.

преимущества модели LG K10 K410

LG X VIEW K500


Стильна модель 2016 року LG X VIEW K500 на 2 сім карти під керуванням Android відрізняється компактністю. Модель, із закругленими кутами та подвійною рамкою з імітацією під метал, виглядає розкішно і добре лежить у руці. Незвичайний дисплей і надійний корпус із пластику роблять пристрій практичним та привабливим. Основна на 13 Мп і фронтальна на 8 Мп камери дозволяють робити знімки у високій якості. 16 Гб вбудованої спочатку пам`яті вистачає, щоб зберігати вдалі фото та улюблені музичні треки.

Плюси:

  1. Великий, але зручний основний дисплей з діагоналлю 4,93 дюймів – золота середина серед сучасних смартфонів. Модель володіє технічними характеристиками для перегляду зображень і відео в високій якості і з натуральною передачею кольорів. Яскраві та барвисті картинки на екрані забезпечує матриця IPS та HD роздільна здатність.
  2. Додатковий дисплей на 1,75 дюймів знаходиться поряд із базовим, але має інше функціональне призначення. Маленький екран показує сповіщення та керує основними налаштуваннями під час блокування смартфона.
  3. Продуктивності телефону достатньо для повноцінного виконання операцій із ресурсомісткими програмами. Пристрій швидко здійснює дії шляхом ОЗП на 2 Гб, чотириядерного процесора та частоти 1,2 Гц.
  4. Слот для 2 карток мобільного зв`язку або картки пам`яті до 32 Гб – ці параметри роблять пристрій більш функціональним.

Недолік у малопотужній батарейки (2300 мАг), але ця модель телефонів LG виправдовує заявлену вартість.

плюсы смартфона LG X VIEW K500

LG K10 K430


LG K10 K430 – потужний гаджет для багатофункціональної роботи. З ним можна одночасно гортати стрічку новин, робити селфі та ділитися ним із друзями, перевіряти пошту та все це без гальмування. Технічні характеристики дозволяють займатися кількома справами без втрати якості та продуктивності.

Особливості:

  • Іміджевий смартфон має екран діагналом 5,3 дюйма, який захищений від подряпин та ударів склом по з технологією Gorilla Glass 3. Дисплей на базі матриці IPS та технологій HD, тому зображення на ньому яскраві та реалістичні. На смартфоні зручно дивитися деталізований контент, насолоджуватися барвистими картинками.
  • Розумна камера з нереальним спалахом для красивих фото. Пристрій оснащений 13 Мпікс та 5 Мпікс камерами на тильній та фронтальній частині відповідно, які створюють реалістичні знімки. Щоб зробити якісну фотографію, потрібно просто натиснути на екран, а фокус та інші налаштування смартфон підбере самостійно.
  • Восьмиядерний процесор з частотою 1,14 ГГц та ОЗП об`ємом 1,5 Гб робить пристрій потужним та практичним. З такими технічними характеристиками будь-яке навантаження буде під силу, телефон не глючить і гальмуватиме. На смартфоні повноцінно працює ОС Android шостого покоління без багів.
  • Стильний корпус з вагою 140 г добре поміщається у руці: смартфоном зручно користуватися.
  • Об`єм вбудованої пам`яті у пристрої дорівнює 16 Гб можна збільшити шляхом microSD: гаджет приймає флешки до 32 Гб.

Смартфон справляється із завданнями і явно стоїть свого цінника.

особенности смартфона LG K10 K430

Читайте також: Як вибрати смартфон: покрокова інструкція

LG X CAM (K580)


Без потужного фаблету LG X CAM (K580) з тонким та елегантним корпусом не відбувся огляд смартфонів LG. Цей пристрій створений для ефективної роботи та якісних розваг (деталізований перегляд фільмів, яскраві ігри, барвисті фото).

Переваги:

  • Потужність телефону з великим дисплеєм міститься у восьмиядерному процесорі. З таким "залізом" смартфон може стабільно працювати в режимі багатозадачності без багів. Цього вистачить для важких графічних елементів та відповідності сучасним вимогам до ігор.
  • Дисплей на 5,2 дюйми підкорює користувачів Full HD якістю та природним кольором, приємним регулюванням яскравості. На екрані зображення має натуральну контрастність та інші параметри для реалістичності зображення. Є додаткові режими читання книг і перегляду відеоконтенту.
  • Пристрій називають камерофоном не просто так: 2 основні камери (13 Мп та 5 Мп) роблять знімки у широкому форматі та з акцентами на кожній деталі, а фронтальна камера на 8 Мп створена для хороших селфі. Телефон підійде для творчих особистостей та блогерів.
  • Об`єм оперативної пам`яті гаджета – 2Гб. Цього достатньо для інтернет-серфінгу та флеш-ігор.
  • Вбудована пам`ять об`ємом на 16 Гб та підтримка флешки до 2 Тб дозволяють зберігати стільки інформації, скільки потрібно.
  • Швидке заряджання смартфона. Ємності АКБ на 2500 мАг ледве вистачає на один день, зате підзарядка акумулятора займає лише 2 години. Бажано докупити до телефону Power Bank тоді всі функції завжди будуть під рукою.
  • Дисплей захищений спеціальним склом від ударів та олеофобним покриттям для більшої практичності пристрою.

Недолік моделі – низька частота (1,14 Гц), при такому процесорі цей параметр має бути вищим.

обзор камерофона LG X CAM (K580)

LG K5 X220


Простий, але функціональний смартфон LG K5 X220 на 2 сім-карти підходить для невибагливого користувача. Цей пристрій має всі необхідні технічні параметри для плавної роботи з основними програмами: 1 Гб ОЗП вистачає для виконання стандартних операцій. Телефон підійде для дзвінків, смс, фото, вебсерфінгу та простих ігор. Внутрішню пам`ять (8 Гб) можна збільшити за допомогою флешки microSD (апарат підтримує об`єм до 32 Гб).

Переваги:

  • Міцний та надійний пластиковий корпус з п`ятидюймовим дисплеєм підходить для зручного перегляду контенту та базових функцій. Якісне складання робить гаджет практичним, а набір "заліза" надає універсальності.
  • Чотирьохядерного процесора, що працює на частоті 1,3 ГГц, достатньо для швидкої роботи з програмами без важкої графіки. Потужність смартфона дозволяє працювати без перебоїв у кількох вікнах.
  • Основна п`ятимегапіксельна камера створена для знімків у непоганій якості (без розмитостей). Камера для селфі тільки на 2 Мпікс, але для простих фото та відеозв`язку в хорошому освітленні її достатньо.
  • Версія Android 5.1 робить використання гаджета простим та зручним.
  • Ємність аккумулятору дорівнює 1900 мАг: якщо використовувати пристрій як дзвонилку, батарейки вистачить на цілий день, при інтернет підключенні вона протримається щонайменше 6 годин, а в іграх – 2-4 години.

Шукати недоліки малобюджетної моделі не варто, тут зібрані всі стандартні потрібні "фішки".

малобюджетный смартфон LG K5 X220

LG X POWER (K220)


Якщо потрібний багатофункціональний гаджет для селфі, то це LG X POWER (K220) з тонким та легким корпусом. Телефон уособлює набір усіх фішок, які необхідні користувачам для ефективної роботи.

Плюси:

  • Діагональ екрана 5,3 дюймів з матрицею IPS – дует для перегляду якісних, яскравих зображень у всіх деталях. Хоча смартфон має великий екран, його не можна назвати громіздким через тонкий корпус (7,9 мм). Такий телефон добре лягає на руку, ним зручно керувати.
  • У моделі встановлено процесор на чотири ядра з частотою 1,3 ГГц та ВП об`ємом 2 Гб для плавної роботи з кількома вікнами та додатками. На смартфон встановлюються останні версії ігор, плеєрів та інших розважальних програм.
  • 13 Мпікс камери створюють знімки без розмитості, видно кожну деталь. Для фронтальних фото розробники вибрали камери на 5 Мпікс, якої вистачає для селфі та відеозв`язку на гідному рівні. Смартфон самостійно налаштовує фокусування, виявляє обличчя та створює панорамні зображення.
  • Функція розумного помічника – телефон підключається безпосередньо до інших пристроїв і синхронізує дані. Технологія Backup не дає втратити чи забути події життя.
  • Дуже потужна АКБ, яка вдвічі перевищує стандартні ємності модельного ряду бренду. Батарея цього телефону на 4100 мАг, чого достатньо на 2 дні використання.
  • Заряджання АКБ фаблета відбувається за меншу кількість часу, ніж у звичайних смартфонів.

обзор телефона для селфі LG X POWER (K220)

LG K7 X210


Недорогий LG K7 X210 з ергономічним корпусом відрізняється практичними технічними показниками та багатофункціональністю. Він підходить для поповнення базових потреб у дзвінках, смс, фото та плавної роботи з різними нескладними програмами.

Особливості:

  • Ефективна робота зі стандартними додатками шляхом чотириядерного процесора з частотою 1,3 ГГц та ОЗП об`ємом 1 Гб. Телефон справляється з відео- та аудіо-контентом, а також з іграми без важкої графіки.
  • На п`ятидюймовому дисплеї зручно дивитися фільми, відео, а також насолоджуватися картинками. Смартфон має широкий кут для перегляду, тому передача кольору не погіршується залежно від положення екрана.
  • Телефон є надійним засобом зв`язку, має швидкий 3G та Wi-Fi для швидкої роботи з мережевою та локальною мережами.
  • Восьмимегапіксельна тильна камера створює барвисті знімки портретів, пейзажів та фото в дії. Для селфі смартфон пропонує камеру на 5 Мпікс із покращеними властивостями знімання.
  • Місткості АКБ на 2125 мАг вистачить на день помірного використання без потреби у підзарядці.

Для своєї вартості це відмінний гаджет, який поєднує стильний дизайн та універсальний підбір Заліза.

особенности смартфона LG K7 X210

Читайте також: ТОП-10 телефонів (камерафонів) з найкращою камерою

LG X STYLE (K200)


Корпус з тонкими панелями, універсальним дизайном та практичним "залізом" – короткий опис двосимочного LG X STYLE (K200). Він створено для повсякденної діяльності в режимах читання, перегляду, написання листів, прослуховування музики тощо: акумулятора на 2100 мАг вистачить на 12 годин у режимі стандартного використання. Телефон поєднує надійні технічні характеристіки для виконання завдань без гальмування та багів.

Переваги:

  • Яскраве зображення з реалістичною передачею відтінків на екрані п`ятидюймового для отримання більшого задоволення під час перегляду фото і відео. Спеціальні технології збільшують ширину кута огляду так, що з будь-якої сторони картинка виглядає яскраво та контрастно. Навіть сонячні промені не завадять роботі та розвагам на смартфоні.
  • Оперативна пам`ять 1,5 Гб, процесор на 4 ядра та частота 1,3 забезпечують стабільну роботу гаджета з не ресурсозатратними додатками та програмами. Ці характеристіки роблять смартфон потужним та чуйним на кожен рух та запит користувача.
  • Професійні знімки створюються з телефоном і без допомоги фотографа. Спеціальний режим автоматичної знімання, набір красивих фільтрів та 8 Мп тильної, 5 Мп лицьової камер – зроблять кожну фотографію витвором мистецтва. Наявність спалах, керування жестами та віртуальний спалах для селфі в темних приміщеннях.

Телефон повністю оптимізований під користувача, тому знайти в ньому недоліки складно.

достоинства модели LG X STYLE (K200)

Читайте також: ТОП-10 смартфонів із потужним акумулятором

LG K8 K350E


Модель LG K8 K350E – пристрій з батареєю на 2125 мАг та 2 сім-картами підходить для повноцінної роботи на кожен день. Він оснащений усіма необхідними технічними параметрами для зручного використання необхідних програм та додатків, соціальної активності. Телефон у золотистому, чорному та білому кольорах підходить для чоловіків та жінок.

Переваги:

  • Щоденна робота з програмами не проблема для чотириядерного процесора з частотою 1,3 Гц. Цієї потужності достатньо для збереження плавної працездатності із сучасними програмами без важкої графіки.
  • Дисплей на 5 дюймів зроблено на базі матриці IPS, тому зображення на ньому відображається яскраво і контрастно. Барвисті картинки виглядають природно, а висока роздільна здатність не розтягує і не замилює їх. На такому екрані зручно дивитися контент під різними кутами за будь-якого освітлення.
  • Камера на 8 Мпікс з автофокусуванням та виявленням осіб, зручним керуванням створює якісні портретні, панорамні знімки, пейзажі та інші. Для селфі модель має 5 Мпікс, які справляються із завданням сфотографувати цікаві моменти життя. Такими фотографіями не соромно поділитися з друзями в інтернеті через 3G або Wi-Fi підключення.
  • Блискавична ОС Android 6.0 Marshmallow для відгуку та виконання операцій.

Смартфон має малопотужний АКБ на 2125 Гц, але знімний, що врівноважує мінус моделі.

преимущества LG K8 K350E

Читайте також:Топ-10 найкращих захищених телефонів: рейтинг

LG G6 H870


Найпотужніший двосимічний LG G6 H870 на 7-му андроїді випереджає покоління популярних телефонів технічними властивостями та дизайном. Величезний, 5,7-дюймовий дисплей з вражаючою роздільною здатністю та щільністю пікселів, створений для роботи та розваг, пов`язаних з графікою. Ємна батарея 3300 на мач забезпечує комфортну роботу протягом дня. Тонка металева рамка надає дизайну телефону стриманої розкоші і стильності, які будуть личити діловим чоловікам і жінкам.

Плюси:

  1. Екран з налаштуваннями Full HD робить перегляд відео, фото та процес гри захоплюючим. Реалістична кольоропередача на матриці IPS та роздільній здатності 2880х1140 створена для відтворення атмосфери того, що відбувається на дисплеї.
  2. Процесор Snapdragon 821 на 4 ядра виконує операції ще швидше та стабільніше із частотою в 2,35 Гц. Цього показника достатньо для плавного використання гаджета для роботи та розваг без остраху гальмування та раптового відключення.
  3. Широкі кути знімання роблять великі фотографії селфі з акцентом на кожну дрібницю. Здвоєні камери по 13 Мпікс на тильній стороні підходять для професійного створення міських та природних пейзажів. Смартфон вміє робити квадратні фото та поєднувати їх між собою для цікавих постів у соціальних мережах. Фронтальної камери з роздільною здатністю 5 Мп вистачає для якісних селфі-знімків.
  4. У телефоні встановлені високочутливі мікрофони для запису відео та аудіо без перешкод та спотворень.
  5. З технологією Dolby повне занурення у фільм або відео гарантовано, можна забути про кінотеатри.
  6. Телефон захищений від вологи та пилу, що робить його практичним.

премиальный смартфон LG G6 H870

Який телефон крутіший?


Для невимогливих користувачів підійдуть малобюджетні новинки смартфонів LG з гідними характеристиками, наприклад LG K10 K430 або LG X VIEW K500. Але якщо потрібний пристрій, чиє "залізо" буде в тренді ще років 5, то найкращий вибір – LG G6 H870. У захищеному гаджеті вміщена "начинка" передових смартфонів та розробки бренду для ефективної та комфортної роботи.

Дізнайтеся більше про апарат із потужною начинкою, шикарною камерою та захищеним корпусом із відео.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії