Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 найпопулярніших принтерів – огляд кращих моделей

Дата публікації: 21.03.2018 14:28
Дата оновлення: 21.03.2018 14:28

Щоб здати гарний реферат, підготувати звіт, роздрукувати чеки за комуналку або фотографії з відпустки, потрібен хороший принтер. У цій статті MOYO.UA зібрав кращі моделі, які відрізняються типом чорнила:

  • Лазерні - працюють з сухим порошком (тонером), який вдавлюється в папір спеціальним гарячим валиком. Такий варіант хороший для презентацій, курсових робіт.
  • Струменеві - працюють з чорнилом в рідкому вигляді. Вони дають більш насичену картинку, тому знадобляться для друку фотографій, буклетів і плакатів. Втім, з класичним текстом такий апарат теж справляється, головне – почекати, поки висохне фарба, щоб відбиток не розмазався.

лучшие лазерные и струйные принтеры

Який варіант вибирати – залежить від мети, яку переслідує користувач. У списку представлені кращі струменеві і лазерні варіанти. Вони різняться швидкістю, можливістю підключатися без проводів і друкувати без полів, а також іншими якостями.

CANON I-SENSYS LBP6030B PANTUM P2500W

Недорога модель лазерного типу для створення чорно-білих відбитків. Такий варіант краще купити для домашнього та офісного використання, адже цей принтер – енергозберігаючий та тихий.

CANON I-SENSYS LBP6030B PANTUM P2500W

Головні переваги:

  • Швидкість і продуктивність – девайс друкує до 18 сторінок за одну хвилину. Економія часу також досягається завдяки швидкій появі першого відбитка. Пристрій готовий до роботи відразу ж після того, як пробуджується – виходить з «чекає» режиму.
  • Завдяки розробці Automatic Image Refinement автоматично покращується якість відбитків: як текст, так і графічні зображення стають чіткішими.
  • Не вимагає техобслуговування від фахівця: екологічний картридж, який підлягає переробці, легко замінити самостійно. Це займе менше хвилини.
  • Низьке енергоспоживання – I-SENSYS LBP6030B PANTUM P2500W витрачає багато, адже термозакрепленія проводиться виключно за запитом користувача.

EPSON L805

Ця модель підтримує Шестикольорова друк, тому вміє багато. Її варто вибрати, щоб роздруковувати якісні фото, наносити який-небудь принт на CD-диски: наприклад, привітання, назва презентації, або обкладинку музичного альбому. Зрозуміло, принтер якнайкраще впорається з роздруківкою рефератів, звітів та презентацій, при чому як чорно-білих, так і в кольорі.

Примітка: купити цього «тихоню» варто ще і заради компактних розмірів – він не займе багато місця на столі.

EPSON L805

5 основних плюсів:

  1. Суперякість і надшвидкість – девайс здатний видати 38 сторінок А4 за 60 сек. На друк фото 10х15 см в хорошій якості техніці буде потрібно 12 секунд. Модель здатна друкувати з високою роздільною здатністю (максимальний показник – 5760х1440 dpi) і легко справляється зі складними колірними відтінками. При цьому зображення залишається чітким і яскравим.
  2. Струменевий апарат економити на матеріалах: він підтримує друк без полів. Та й фото без «рамок» виглядає набагато привабливіше.
  3. Роздрукувати фото з мобільного гаджета з цим девайсом простіше простого. За це варто дякувати утиліту Epson Print. Модель оптимізована для роботи з гаджетами на iOS і Android.
  4. Завдяки WI-Fi модулю можна посилати L805 на відстані.
  5. Простота обслуговування – для затоки чорнила майстра викликати не доведеться.

EPSON L132

Цей девайс струминного типу підтримує 4 кольори. Він орієнтований, перш за все, на друк документів, але фото при цьому також виходять досить якісні. СНПЧ контролює витрату матеріалів і рівень наповнення контейнерів об'ємом до 70 мл. Це здорово допомагає заощадити на матеріалах.

Примітка: пристрій сумісний з технікою, яка управляється MAC OS і Windows.

EPSON L132

Чим гарний:

  • Базового запасу чорнила, який поставляється разом з друкарським апаратом, вистачає більше, ніж на шість тисяч кольорових листів.
  • Друк наноситься пристроєм на весь лист (без полів): можна заощадити на папері.
  • Принтер працює з досить високою роздільною здатністю, що гарантує його власникові чудову якість надрукованого матеріалу. Його максимум – 5760х1440 dpi.
  • Суперпродуктівность-всього за 60 секунд L132 роздрукувати до 27 сторінок формату А4.

Можливі нарікання:

  • двосторонній друк не передбачена;
  • технікою не вийде керувати віддалено: бездротовими модулями її НЕ оснастили.

Читайте також: ТОП-8 кращих лазерних принтерів

CANON PIXMA IP2840

Ця компактна техніка не захаращує простір, тому стає одним з кращих рішень для заставлених різними пристроями офісів або домашнього кабінету. Але невеликі розміри девайса – не єдиний його плюс.

Pixma IP2840 практично безшумний, високопродуктивний апарат, який відноситься до типу струменевих. Модель здатна надрукувати якісні фото, документи. Який би варіант не вибрав користувач (кольоровий або монохромний) – відбитки порадують високою чіткістю.

Примітка: до принтеру виробник поклав два картриджа: чорний і триколірний. Користувачам, яким потрібний більший запас витратних матеріалів, доступна також XL-версія з додатковими «касетами».

CANON PIXMA IP2840

Чим приваблює:

  • Спритний: техніка вміє друкувати 14 кольорових або 28 сторінок в чорно-білому варіанті за хвилину.
  • Допомагає заощаджувати електрику: творці оснастили цю модель функцією автоматичного вимкнення – вона спрацьовує, коли пристрій не задіяне.
  • Крім стандартних А4 листів господар цього приладу може роздруковувати на фотопапері, а також конвертах.

Єдиний недолік апарату – відсутність бездротового підключення.

EPSON M105

Надекономічного монохромна модель струминного типу працює тихо і швидко. Цей варіант – кращий вибір тих, хто не любить довго чекати і цінує якість отриманого тексту.

EPSON M105

6 приємних особливостей:

  1. Наднизька друк в плані собівартості – базового набору чорнила в M105 на 6 тисяч листів стандарту А4.
  2. Відмінна чіткість забезпечена: творці принтера застосували власну технологію Micro Piezo, яка контролює рівень тиску в ємностях.
  3. Купити цей варіант можна і просто заради швидкості – за 60 секунд пристрій віддрукує до 34 сторінок.
  4. Щоб заправити ємності фарбою, не обов'язково звертатися в якій би то не було сервіс: це можна зробити самому за пару хвилин.
  5. Перевозити девайс зручно – конструкцію контейнерів дбайливо оснастили блокуванням для безпечного транспортування.
  6. Не обов'язково об'єднувати принтер з одним ПК керувати ним тільки звідти: у апарата є Wi-Fi, тому їм можна командувати на відстані.

SAMSUNG SL-M2020

Цей девайс хороший тим, що моментально «включається в роботу», виконує завдання швидко, не займає багато місця і вписується в будь-який домашній або офісний інтер'єр завдяки класичному дизайну. З керуванням цим принтером впорається навіть дитина. Втім, перераховані якості – не єдині критерії, за які варто вибирати це друковане пристрій.

Примітка: підключається девайс через USB 2.0.

SAMSUNG SL-M2020

Чим порадує:

  • Продуктивністю, швидкістю і гідною якістю готового надрукованого листа. Техніка видає 20 стор. За 60 секунд. 1200x1200 dpi гарантує високу якість надрукованого матеріалу. Адже з таким дозволом по-іншому і не вийде. Час, за яке виходить перший відбиток, не перевищує 8,5 секунд.
  • SL-M2020 з більшістю версій ОС, включаючи Відовс, Мак і Лінукс.
  • Висока чіткість і швидкість – заслуга технології Rendering Engine for Clean Page (ReCP), яка оптимізує швидкість та якість роботи апарату.
  • Чи не захаращує простір: цей ПРИНТЕР – найкомпактніший в лінійці виробника.
  • Чи не дасть витратити зайве на витратні матеріали: програма Easy Eco Driver контролює витрату тонера, допомагаючи знизити його на 20%.

Це цікаво: ТОП-10 кращих принтерів для будинку 2017 року. Який принтер купити додому?

CANON LBP6230DW

Цією монохромного моделлю лазерного типу можна командувати на відстані. Простий у використанні принтер працює тихо і швидко. Він дружелюбний до мобільних девайсів незалежно від їх операційної системи.

CANON LBP6230DW

Чим сподобається: 5 якостей

  1. Вилученим доступом по Wi-Fi і простотою друку матеріалів з гаджетів за рахунок фірмового додатки Mobile Printing.
  2. Автопечатью з двох сторін – кращий варіант, щоб заощадити на папері. А ще – зручно роздруковувати книги.
  3. Відмінною якістю – творці принтера оснастили його опцією автоулучшенія, яка робить монохромні відбитки якісніше: вони можуть досягти показника 1200х1200 dpi.
  4. Миттєвої «бойовою готовністю» цей апарат – вибір тих, хто друкує багато і не хоче чекати довго. Прогрів LBP6230DW займе багато часу, перша сторінка вийде вже через шість секунд. За хвилину девайс здатний видавати 25 аркушів.
  5. Простотою обслуговування – універсальний картридж можна заправити самостійно, заощадивши на обслуговуванні техніки.

HP M102A

Цим пристроєм лазерного типу зручно управляти. У нього є дисплей, на якому видно інформацію про стан техніки, а також про Під час Роботи. Модель можна купити незалежно ВІД ОС, на якій працює комп'ютер: девайс дружить і З Windows, і З MAC. ДОлептопу ПК принтер підключається по USB 2.0.

HP M102A

Головні плюси:

  • Висока швидкість – графіка і текстові документи друкуються зі швидкістю 22 сторінки в хвилину, а перша сторінка друкується вже за 7,3 секунди.
  • Висока чіткість – принтер підтримує роздільна здатність в 600х600 dpi. Але фірмова технологія FastRes здатна збільшити цей показник в два рази.
  • M102A друкувати не тільки на звичних аркушах А4. Модель працює і з листами А5, A6, B5. Це один з кращих варіантів, щоб готувати буклети та проспекти.
  • Девайс вибирають і завдяки економії електрики: апарат контролює витрату електроенергії завдяки функції автоматичного увімкнення/вимикання пристрою, яка враховує режими активності.

ДО пристрою можна підключитися віддалено, що відносять до недоліків.

Дивіться також: ТОП-8 найпопулярніших струменевих принтерів

PANTUM P2500W

Простота в експлуатації, тиха робота, надійна металева рама, яка захищає корпус від механічних пошкоджень роблять цю лазерну монохромну модель одним з кращих рішень для дому та офісу.

PANTUM P2500W

4 основних гідності:

  1. Який би варіант керування не вважав за краще користувач, цей принтер зможе все. Завдяки підтримці Wi-Fi Direct і Mobile Printing можна роздруковувати файли віддалено з абосмартфона.
  2. Висока якість готових аркушів А4: пристрій вміє роздруковувати в 1200х1200 dpi.
  3. Береже електроенергію: девайс автоматично переходить в режим сну при відсутності активності.
  4. Цю техніку вибирають для більшої свободи в плані її розміщення. PANTUM P2500W тим, що не прив'язаний до розетки: він підключається по Wi-Fi. Через USB під'єднати девайс теж можна.

SAMSUNG SL-M2020W

Цей девайс, який друкує за допомогою сухого порошку, створений для чорно-білого друку. Такий принтер – одне з кращих пропозицій в плані продуктивності: за місяць ця «робоча конячка» здатна віддрукувати до десяти тисяч аркушів А4 з максимальною роздільною здатністю 1200х1200 dpi.

SAMSUNG SL-M2020W

Чим гарний:

  • Оперативно – вихід першої сторінки займає не більше 8,5 секунд.
  • Швидка настройка і установка – пристрій синхронізується з ПК одним натисненням на кнопку WPS (знаходиться на принтері). Девайс з'єднується з іншими пристроями не тільки за допомогою стандартного USB кабелю, а й по Wi-Fi.
  • Такий варіант купують завдяки комфортному керування: у SL-M2020W всі потрібні модулі, включаючи NFC і Wi-Fi direct. Є у нього і Google Cloud Print. Це дає можливість роздрукувати інформацію не тільки з ПК, а й з якого б то не було мобільного гаджета (планшета, смартфона) в пару тапов.

Може зацікавити: Огляд БФП HP Deskjet 5820

Модель
Технологія друку Максимальна роздільна здатність (dpi) Wi-Fi Максимальна швидкість друку (стр/хв) Друк на дисках Друк без полів
CANON I-SENSYS LBP6030B PANTUM P2500W лазерна 2400 х 600 немає 18 немає немає
EPSON L805 струменевий 5760х1440 та 38 та та
EPSON L132 струменевий 5760х1440 немає 27 немає та
CANON PIXMA IP2840 струменевий 4800x600 немає 28 немає немає
EPSON M105 струменевий 1440x720 та 34 немає немає
SAMSUNG SL-M2020 лазерна 1200x1200 немає 20 немає немає
CANON LBP6230DW лазерна 1200x1200 та 25 немає немає
HP M102A лазерна 1200х1200 немає 22 немає немає
PANTUM P2500W лазерна 1200х1200 та 22 немає немає
SAMSUNG SL-M2020W лазерна 1200х1200 та 20 немає немає

Будь-яка модель принтера, яка увійшла до цього рейтингу, здатна порадувати господаря якісними відбитками. Якщо потрібен струменевий девайс для фотодруку, а також створення відбитків на дисках, варто вибрати EPSON L805. Він роздруковує суперякісний, а ще – йому не потрібні дроти, щоб відгукуватися на команди господаря. Якщо потрібно роздруковувати звіти або ж готувати курсові роботи, краще купити лазернік, наприклад, SL-M2020W. Їм теж можна управляти на відстані, а ще він славиться швидкістю.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії