Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 Найкращих смартфонів Motorola - Рейтинг 2023 року

Дата публікації: 21.12.2017 15:45
Дата оновлення: 05.01.2023 13:28

Motorola виготовляє апарати, які завжди популярні. Моделі Моторола мають багато переваг, у переліку яких зважений і часто нестандартний зовнішній вигляд, потужність і додаткові функції, які роблять їх використання зручним. Вибір відповідних апаратів досить великий, тому кожен зможе підібрати те рішення, яке його влаштовуватиме.

Модели Моторола — лучшие смартфоны 2017 года

Motorola Moto G5

Відмінна риса Moto G5 – її дисплей розташований трохи нижче рівня бічної рамки. Така конструкція дозволяє захистити екран від подряпин та вберегти його під час Падіння. Що важливо, адже є шанс, що пристрій зрештою прослужить довше і зовнішню привабливість при цьому не втратить.

Дисплей 5-дюймовий. Усередину телефону поміщений Qualcomm Snapdragon 430. Його потужності більш ніж вистачає для того, щоб робота девайсу була швидкою і простою. плавний. Операція – актуальна Android 7.0 Nougat.

Камери дві – на 13 Мп і 5 Мп. Основна робить чіткі та реалістичні фото у сонячну погоду. Але враховуйте, що за недостатньо яскравого світла можлива поява шумів.

Плюси:

  1. проста і зручна конструкція;
  2. плавна та злагоджена робота;
  3. Android 7.0.

Мінуси:

  • фото у темний час доби можуть бути зернистими.

Читайте також: Як перетворити смартфон на відеореєстратор: 5 зручних додатків

Motorola модели — Motorola Moto G5

Motorola Moto M

Moto M у корпусі з металу виглядає солідно. Випускається він у трьох кольорах, а тому покупець може обирати між сірим, золотистим та срібним. Камера трохи виділяється над кришкою.
Розмір дисплея – 5,5 дюймів. Фарби на дисплеї соковиті, висока чіткість.
Операційна система – Android 6.0. Передвстановлених програм при цьому зовсім небагато.
Всередині пристрою розміщується MediaTek Helio P10 (MT6755). Оперативка – 3 ГБ, вбудований накопичувач – 32 ГБ. Якщо цього вам мало, то завжди можна придбати microSD. Практично з будь-якими програмами телефон справляється без проблем, правда, при роботі з найважчими з них може трохи нагріватися.
Акумулятор пристрою 3050 мАг. При інтенсивному використанні, яке передбачає максимальну яскравість, періодичні розмови по телефону, запущені Wi-Fi/3G та моніторинг соціальних мереж, він здатний протриматися трохи більше 5 годин. Але якщо батарею берегти, час використання телефону істотно зросте.
Показник головної камери – 16 Мп. Візуально вона трохи вирізняється на тлі корпусу телефону. Якість знімків, які можна зробити за її допомогою, на висоті.

Плюси:

  1. великий екран з гарною деталізацією;
  2. міцний металевий корпус;
  3. хороша апаратна частина.

Мінус:

  • при роботі з “важкими” програмами або іграми телефон може нагріватися.
  • не найпотужніша батарея.

Модели Моторола — Moto M

Motorola Moto Z Play

Moto Z Play відрізняється стриманим і водночас привабливим дизайном. Користувач може вибрати чорний апарат зі сріблястим обідком або білий із золотою окантовкою. Завдяки ергономічній конструкції гаджет зручно лежить у руці. Якщо ж на поверхні з'являються відбитки, то впоратися з ними допоможе звичайна ганчірочка.
Екран діагоналлю 5,5 дюймів. Відрізняється глибиною відтінків та точністю, що особливо помітно під час перегляду фотографій.
Операційна система – Android 6.0 з мінімальною кількістю доповнень.
Що стосується ємності батареї, то вона 3510 мАг. Іншими словами, без підзарядки при щадному використанні смартфон протримається більше доби.
Камери цієї моделі Моторола мають роздільну здатність 16 і 5 Мп. Денні знімки виходять хорошими, а відсутність нормального освітлення провокує виникнення шумів на фото. Любителів селфі порадує функція б'ютіфікації. Вона дозволяє дещо вирівняти тон шкіри та заповнити певні частини фотографій вибраним тоном.
Qualcomm Snapdragon 625 гарантує швидку та ефективну роботу смартфона. Гаджет справляється навіть із важкими іграшками.

Плюси:

  1. привабливий дизайн;
  2. ергономічна конструкція;
  3. великий екран з реалістичною картинкою;
  4. енергоефективний та швидкий процесор;
  5. батарея великої ємності;
  6. камера з функцією б'ютіфікації.

Минуси:

  • шуми на фото за відсутності нормального освітлення.

Цікава стаття: Як прошити Android-смартфон: 5 етапів

Модели Моторола — Moto Z Play

Motorola Moto Z

Одна з відмінних рис Moto Z – численні датчики руху, які роблять його використання зручним та приємним. Наприклад, телефон запускається, якщо просто провести його рукою. Якщо потрясти пристрій, увімкнеться ліхтарик. Якщо поворушити телефоном з боку на бік, то запуститься камера. Перевернувши його спинкою вгору, ви вимкнете звук.
Дисплей смартфона – 5,5 дюймів. Він відрізняється високою роздільною здатністю, невеликими рамками та широкими кутами перегляду.
Операційна система – Android 6.0.1. Один із цікавих доповнень — можливість зменшувати параметр екрану для того, щоб користуватися ним однією рукою. І це дуже актуально, якщо брати до уваги параметри девайсу. Він досить масивний, а тому при покупці варто потримати його в руках, щоб визначити, наскільки зручно вам буде ним користуватися.
Всередині цієї моделі Motorola поміщений потужний Snapdragon 820, який забезпечує швидку роботу смартфона за будь-яких сценаріїв його використання. Єдиний Недолік – ПІД час роботи з деякими продуктивними програмами корпус гаджета може дещо нагріватися.
Місткість апарату 2600 мАг. На одному заряді пристрій протримається приблизно 14 годин.
Камери 13 Мп та 5 МП. І хоч це не найвищі показники, більшість користувачів претензій до знімків не матиме.

Плюси:

  • потужний процесор;
  • великий та яскравий екран;
  • численні датчики руху;
  • цікаві доповнення операційної системи;
  • апаратна частина реалізована дуже добре.

Мінуси:

  1. через свої розміри не завжди зручно лежить у руці;
  2. може нагріватися.

Motorola модели — Moto Z

Motorola Moto G4 Plus

Motorola Moto G4 Plus – апарат з гарною ціною і з цікавими якостями. Він вміє зчитувати відбитки і має в своєму розпорядженні слотами для 2-х сімок. Спинка цієї моделі Моторола з текстурованого пластику, який приємний на дотик і має гарний вигляд.
Екран 5,5-дюймовий, 1920х1080. Картинка яскрава та соковита, кути перегляду широкі. Зображення добре видно навіть за прямих сонячних променів.
Щодо нутрощів телефону, то їх представляють Qualcomm Snapdragon 617, 2 ГБ Оперативної пам'яті і 16 Гб внутрішнього накопичувача. Для вирішення більшості завдань користувача цього достатньо. А ось із деякими особливо важкими іграми можуть виникнути труднощі.
Акумулятор 3000 мАг. При щадному використанні пристрій пропрацює приблизно дві доби без заряджання. Заряджається девайс швидко завдяки TurboPower.
Камери дві – на 16 і 5 Мп. Знімки відмінні, якщо світло яскраве, і просто непогані, якщо освітлення недостатнє.
Що стосується операційної системи, то працює пристрій на Android 6.0.1 Marshmallow.

Плюси:

  • можна вставити дві сімки;
  • якісний дисплей з гідною роздільною здатністю;
  • зображення не блякне навіть за сонця;
  • відмінна апаратна частина.

Недоліки:

  1. насилу тягне деякі особливо важкі гри.

Радимо почитати: ТОП-10 корисних програм для смартфона – Рейтинг кращих програм для Android і iOS

Motorola модели — Motorola Moto G4 Plus

Moto G4 Play

Motorola Moto G4 Play виглядає добротно. Він виготовлений із якісного пластику, в руці лежить добре.
Всередину поміщені Snapdragon 410, 16 Гб внутрішнього накопичувача та 2 Гб оперативної Пам'яті. Ну а для покращення показників цієї Моделі Моторола можна додатково придбати і карту Пам'яті. Смартфон продуктивний, програми на ньому відкриваються швидко, правда важкі ігри тягне важко.
Гаджет має дві камери – на 8 Мп та на 5 Мп. З урахуванням низької роздільної здатності цих модулів знімки виходить дуже хорошими.
Батарея – 2,800 мАг. У режимі помірної яскравості, при частих розмовах та періодичному серфінгу в інтернеті гаджет проживе не менше доби.

Плюси:

  • невисока вартість;
  • гарний дизайн;
  • зручно лежить у долоні;
  • потужний;
  • програми відкривається без затримок.

Мінуси:

  1. насилу тягне деякі важкі гри.

Модели моторола — Motorola Moto G4 Play

Motorola Moto E

Moto E позиціонується як доступний. І справді, вартість цієї моделі Моторола робить її однією з найдоступніших. Але за своїми властивостями вона не надто поступається іншим апаратам.
Наприклад, незважаючи на простоту пристрій виглядає благородно і приємно лежить у руці. Дизайн мінімалістичний і водночас вивірений. Кришка апарату знімна та виконана з пластику. Смартфон представлений у двох варіантах – білому та чорному. Але можна окремо придбати кришку кольору, що сподобався, і встановити замість штатної.
Дисплей діагоналлю 4,3 дюйми. На ньому – Corning Gorilla Glass 3. Звісно, за бажання можна докупити ще й додаткові захисні скло або плівку.
Яскравість регулюється як автоматично, так і вручну. Передача кольорів на рівні.
ТЕЛЕФОН має лише одну камеру — на 5 Мп. Фронталка та спалах у ньому відсутні.
Працює девайс на Google Android 4.4.2 без альтернативних оболонок. Гарну продуктивність гарантує Qualcomm Snapdragon 200 (MSM8610). Оперативка представлена 1 гігабайтом, внутрішня пам'ять – 2 гігабайтами.

Плюси:

  • доступна вартість;
  • приємний зовнішній вигляд;
  • можна окремо придбати задню кришку будь-якого забарвлення;
  • хороша передача кольорів;
  • добротне залізо.

Мінуси:

  1. відсутні фронталка та спалах.

Вас зацікавить стаття: ТОП-10 найкращих китайських смартфонів

Модели Моторола — Motorola Moto E

Motorola Moto G5 Plus

Moto G5 Plus впадає у вічі завдяки примітному дизайну, особливість якого – вставки з металу .
Передбачений у цій Motorola моделі власник SIM дає можливість вставити у пристрій одночасно дві NanoSIM та картку пам'яті. Сканер відбитків із поставленим перед ним завданням справляється швидко та без проблем. На нутрощі телефону нанесено вологовідштовхувальний засіб, який не дасть апаратній частині стати непридатним внаслідок випадкового падіння телефону у воду.
Екрана діагоналлю 5,2 дюйма, над ним – скло Gorilla Glass 3. Яскравість і контрастність на висоті. Єдиний мінус — трохи блищить на сонці.
Телефон продуктивний і швидкий, а головна заслуга в цьому належить Qualcomm Snapdragon 625, який ще й енергоефективний.
Батарея – 3000 мАг. Це означає, що при розумному використанні заряду акумулятора прослужить апарат приблизно півтори доби.
Працює смартфон на Android 7.0. Крім того, підтримує жести, які дозволяють моментально і без зайвих зусиль запускати камеру, ліхтарик або вмикати беззвучний режим.

Плюси:

  • гарний дизайн;
  • можна використовувати одночасно дві NanoSIM і карту пам'яті;
  • вологовідштовхувальне покриття на внутрішніх компонентах;
  • потужний процесор гарантує швидку роботу;
  • Android 7.0.

Недоліки:

  1. на яскравому сонці картинка блякне.

Модели Моторола — Moto G5 Plus

Motorola Moto C 3G

Motorola Moto C 3G – недорогий і продуктивний пристрій. Як і багато інших моделі Моторола, придбала стандартний за нинішніми мірками п'ятидюймовий дисплей. Роздільна здатність Його 854x480. Картинка соковита, щоправда, при яскравому сонячному світлі проглядається важко.
Продуктивність забезпечується MediaTek MT6780m, який тягне навіть важкі програми.
Об'єм оперативної пам'яті 1 Гб, внутрішнього накопичувача – 8 Гб. За потреби можна також використовувати картку пам'яті до 32 Гб.
Якість фото, зробленого за допомогою цього пристрою, звичайного користувача не розчарує. Параметри камер – 5 Мп та 2 Мп.
Акумулятор 2350 мАг. Без заряджання протримається приблизно доба. Знімний акумулятор, що дає можливість легко замінити його у разі такої необхідності.
Працює пристрій на Android v.7.0.

Параметри:

  • великий екран з насиченими квітами;
  • енергоефективний процесор;
  • акумулятор можна виймати та легко замінити за необхідності;
  • Android v.7.0.

Недоліки:

  1. бликує на сонці.

Корисний матеріал: ТОП-10 кращих виробників смартфонів

Модели Моторола — Motorola Moto C 3G

Motorola Moto E PLUS 4G

Motorola Moto E PLUS 4G може похвалитися примчатнльнвм і добротним дизайном. Корпус пофарбований у сірий, але такого глибокого відтінку, що час від часу виглядає чорним.
Дисплей 5,5 дюймів, 1280х720. Зображення соковите, насичене, помітне навіть за яскравого світла. Підходить екран як для вирішення повсякденних завдань, так і для роботи з аудіо та відео.
На лицьовій панелі – сканер відбитків. У разі потреби він також виконує роль одного з елементів керування.
Фронталка цієї Motorola моделі з дозволом 5 Мп має ще спалах, що зустрічається негаразд і часто. Головна камера – 13 Мп. Дає можливість робити вдалі фото навіть за посереднього освітлення, щоправда чутлива до засвітів.
Під кришкою смартфона – батарея 5000 мАг. Заряду легко вистачить на кілька днів навіть за активної експлуатації.
Процесор – MediaTek MT6737. Об'єм внутрішнього накопичувача 16 Гб, оперативної пам'яті – 3 Гб. Але за необхідності збільшити кількість пам'яті допоможе MicroSD.

Достоїнства:

  • цікавий зовнішній вигляд;
  • насичене зображення, помітне на сонці;
  • фронталка забезпечена окремим спалахом;
  • довго працює без підзарядки.

Мінуси:

  1. камера чутлива до засвітів.

Модели Моторола — Motorola Moto E PLUS 4G

Отже, моделі Моторола представлені широко. А це означає, що кожен покупець підбере варіант собі за смаком і кишені. Наприклад, ми б порекомендували Moto G5 Plus. Цей пристрій об'єднує потужне залізо, насичений реалістичний екран і ємну батарею. Воно яскраво оформлене і коштуватиме порівняно недорого. Тим не менш, остаточне рішення лише за вами.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії