Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 корисних додатків для смартфона – Рейтинг кращих програм для Android і iOS 2017 року

Дата публікації: 24.11.2017 10:58
Дата оновлення: 24.11.2017 10:58

Не знаєте, яку програму “закачати” на смартфон планшет? У статті ми розглянули 10 найкращих програм для користувачівТА iOS на 2017 РІК. Представлені В рейтингу варіанти не тільки корисні, але й легкі, тому не завантажать Оперативну пам'ять. ДО того ж більшість із них вміють працювати без під'єднання до інтернету та оснащуються “durty-free” функціями, а також опціями, які безкоштовні повністю. Читайте, щоб встановити цікаву програму у свій девайс.

MAPS.ME (Android, iOS)

MAPS.ME

"Maps.ME" – комфортні карти, які доступні користувачеві в офлайновому режимі. Така функція корисна для любителів подорожувати, тому що в європейських країнах мобільний інтернет коштує недешево. Встановивши" Maps.ME", користувач позбавляє себе від повільного, як равлика, підключення до інтернету через оператора. ДО тому же не розряджає батарею.

Інтерфейсові особливості:

  • Класичний вид карти.
  • Клавіші масштабування (за бажанням відключаються в" налаштуваннях").

Наявність стандартного методу збільшення/зменшення масштабу двома пальцями по дисплею. також увійти в розділ вибраних відвідувань, де зберігаються цікаві користувачі місця.Также користувачеві доступно відкриття меню інших додатків, якими він нещодавно користувався, в один клік. мобільник перевантажується, карти виводяться на дисплей спритно.До того ж є POI-пошук, що дає інформацію про зазначені об'єкти: не тільки координати та назви, але й описи, цікаві факти.

користувачу доступна картка світу, і карта країни, визначеної місцезнаходженням. Карти складаються програмою, як і маршрути (завантажувати їх чи ні – вирішувати користувачеві). За необхідності користувач може завантажити додаткові картки безкоштовно.

Цікаво: знайти найближчий готель або заправку – не проблема, можливість зберегти об'єкти, що цікавлять, і скористатися потрібними функціями з" головного екрана" програми, не заглиблюючись в їх пошуки – це зручна" фішка" цього апк.

Викласти розташування в соцмережі також можливо. Користувач сам вибирає спосіб з двох можливих: доступна стандартна кнопка" Поділитися" і" Ретрометод", що передбачає введення координат. Читайте також: Як підключити смартфон до комп'ютера: 3 простих варіанти

Giphy (Android, iOS)

Giphy

“Giphy” – це клієнт, призначений для пошуку анімаційних картинок у форматі" gif", функції якого раніше були доступні лише у вигляді плагіна" GIPHY for Messenger" у чат-версії відомої соцмережі Facebook.

Тепер пошук гіфок доступний у повноцінній версії користувачам "яблучних" гаджетівТА андроїд-пристроїв. З ДОДАТКОМ “Giphy” Можна ділитися анімацією, що підходить до будь-якої ситуації, через “смскі”, надсилати їх по e-mail, використовувати гіфки в інших соціальних мережах та месенджерах.

У “гугловском” ігровому сервісі є безліч бібліотек, призначених для цього додатка, завантаживши які користувач отримує можливість поповнити" арсенал забійних жартів" і не тільки. Велика база gif-файлів дозволяє знайти анімацію, що описує практично будь-який настрій, емоції, якими можна ділитися з друзями в процесі спілкування або просто гортати їх для підняття настрою.

Opera VPN (Android, iOS)

Opera VPN

Opera Software – це перший розробник браузерів, що мають ВБУДОВАНИЙ VPN. На початку сервіс, призначений для віддаленого доступу, Був" вшитий" лише у версіях браузерів ДЛЯПК. Але тепер компанія випустила і мобільний безкоштовний додаток для гаджетів – Opera VPN – який встановлюється окремо від браузера. Це головна відмінність програми від таких мобільних додатків.

При встановленні програми приймання/відправлення даних здійснюється через віртуальну приватну мережу.

Увага! В утиліті корисно те, що дані захищаються шифруванням. Це стосується всього ПО, встановленого на пристрої. Наприклад, на таких сайтах, як Youtube або Netflix, користувач зможе переглядати контент, доступ до якого був обмежений для певних регіонів. З іграми для iPhone і Андроїд та сама історія.

Плюси:

  1. Відсутність ліміту VPN трафіку: користуйтеся хоч добою, увімкнувши девайс на зарядку.
  2. Вшитий блокувальник рекламного контенту: чекати, щоб пропустити ролик рекламного характеру, і при цьому втрачати дорогоцінні" метри" 3G не знадобиться.
  3. Можливість вибирати серед п'яти регіонів (США, Нідерланди, Німеччина, Сінгапур, Канада): користувач отримує можливість перевірити, яка" сітка" завантажена менше, і тим самим прискорити передачу даних.
  4. Вбудовані функції, які забезпечують додатковий захист у громадських мережах Wi-Fi.

ДО вад" апки" зараховують помітне зниження швидкості в піковий період навантаження, проте, це властиво більшості схожих утиліт. ДО того ж, блокування реклами не стовідсоткове: сторонній рекламний контент блокується, а той, що транслює Опера, залишається.

Читайте також: Як розблокувати телефон: 5 способів, які працюють

Sleepnotes (Android, iOS)

Sleepnotes

"Sleepnotes" –" розумний" будильник, в якому є оригінальні функції:

  1. Нотатки та настрій – функція дозволяє записати свій сон і прикріпити смайлик, що відображає емоційний стан. Завдяки цій опції програма відстежить якість сну та відобразить його кольоровою діаграмою.
  2. Місячний календар снів – служить для відстеження місячного циклу зі сном. Збережена користувачем планшета смартфона запис зіставляється з фазою місяця автоматично.
  3. Два будильника. Один – автоматично налаштований на час сходу сонця. Другий – класичний, у якому користувач сам встановлює час підйому.

Додаток оснащений легким приємним інтерфейсом, із завданнями справляється" на ура". Як і в більшості подібних програм, у неї є функція установки мелодії, вибраної з аудіофайлів, що зберігаються в пам'яті пристрою, як дзвінок, а також увімкнення/вимкнення вібросигналу.

Читайте також: Android та iOS: 6 опцій, запозичених один у одного

Day by Day (Android)

Day by Day

“Day by Day” – додаток-мотиватор. Працює" апка" за принципом" ланцюжка". Це спосіб підштовхнути користувача до виконання запланованих ним завдань на певний день тижня, що допомагає сформувати користувачеві звичку, наприклад, читати книги мовою.

Як це працює

Користувачеві потрібно додати дію до списку, враховуючи день тижня, а також відзначати тимчасову шкалу при кожному виконанні. Із записів формується ланцюжок, у якому з'являються прогалини, якщо користувач з якихось причин проігнорував виконання поставленого завдання.

При додаванні дії в додаток користувачеві надається можливість вибрати не тільки день тижня, а й назвати завдання, а також встановити іконку, яка відповідає введеній дії. Така наочність додає бали для використання програми: утиліта нагадує гру.

Цікаво: регулярне виконання поставлених завдань прискорює процес формування звички. Як тільки це станеться, з'явиться додаткова шкала завершеності, що відображатиме результат у відсотках.

При перегляді ланцюжка з позначкою" виконано" у користувача з'являється почуття завершення запланованої дії, тоді як наявність прогалин викликає негативний психологічний ефект.

Зручності використання програми функція, яка нагадує про заплановану дію. До того ж користувач отримує можливість додавати до події коментарі як тексту.

До недоліків безкоштовного варіанта утиліти відносять те, що формувати можна лише дві звички. У платному ж варіанті їх більше, тому він вважається більш корисним. До того ж програма сумісна тільки з андроїдами, тому власникам айфонів доведеться знайти подібний варіант.

Цікаво почитати: Kodak Ektra – смартфон з класною камерою для поціновувачів олд-скула

SoundR (Android, iOS)

SoundR

"SoundR" –" хмарний" клієнт, призначений для складання індивідуального списку для відтворення музики, яка відповідає настрою користувача.

Скласти відповідний плейлист досить просто. Все, що потрібно користувачеві цієї програми, призначеної для андроїда або телефону, який працює з iOS клікнути на кольоровий кружок з музичним стилем, а також на кружок, що визначає настрій. Програма автоматично підбере композиції з бібліотеки SoundCloud. Будь-які композиції можна зберегти в" Вибраному" для спрощення процесу пошуку надалі. Музичний сервіс не потребує додаткових витрат.

Примітка: клієнт працює з девайсами на яких встановлена операція, що відноситься до версії не нижче 5.0 у Android, і не нижче дев'ятої версії у систем від “Еппл ”.

Нестача утиліти – доступні лише два мовні варіанти – англійська і французька.

Цікаво почитати: Pokemon GO: найсмішніші випадки при лові покемонів

Today Weather (Android, iOS)

Today Weather

“Today Weather” – додаток , що дозволяє користувачеві отримувати актуальний прогноз погоди одразу у кількох регіонах. Програма має функцію сигнального сповіщення про досягнення певної температури. Ще одна цікава функція –" Радар", який визначає місця, де дощово.

Програма має два режими. У" стартовому дисплеї" міститься інформація про прогнози погоди на найближчі дні у всіх вибраних користувачем регіонах з урахуванням як фактичної, так і температури, що відчувається. Тут же відображається рівень вологості повітря, оповіщення про опади. Режим" Тепер" дозволяє отримати актуальну інформацію на поточний момент.

Цікаво: фон інтерфейсу змінюється в залежності від часу доби, що додає комфорту використання програми.

"Location" – це розділ, в якому міститься розгорнута інформація про один з вибраних регіонів. Вибрати регіон, що цікавить, просто: користувачеві достатньо клікнути на відповідну область екрана Телефону (Наприклад, Prestigio MultiPhone 5502 Muze A5) або планшетного ПК. Налаштування програми зібрані у вкладці Zoomed.

Важливо: кількість обраних користувачем регіонів впливає розташування елементів. Так, якщо місця на дисплеї замало, програма відобразить інформацію в скороченому вигляді.

ДО вад" апки" зараховують те, що опція радара доступна виключно для США.

Читайте також: Zenfone 3 Max і Zenfone 3 Laser – гідне поповнення в колекції Asus

Follow (Android)

Follow

“Follow” – корисна програма для мобільного Андроїда (До ПРИКЛАДУ,Huawei Y3 II) допомагає користувачам “Інстаграма” стежити за кількістю тих, хто відписався/підписався. Програмка дозволяє визначити найбільш активних" фоловерів".

Цікаво: крім того, що утиліта дає користувачеві можливість відстежити з телефону поведінку передплатників, вона також дозволяє виявити любителів спаму, що" забруднюють ефір".

Функції, що відкриваються за доплату, також дають можливість виділити найбільш активних передплатників – тих, хто поставив більше “лайків” та коментарів. Отримана інформація особливо корисна для тих користувачів Інстаграма, мета яких – не лише поділитися з передплатниками подіями та обговорити їх, а й заробити на цьому. Адже власник облікового запису зможе відзначити найбільш популярні пости.

Недоліки: більшість функцій, призначених для “стеження” за поведінкою передплатників – платне. ДО того ж, ця програма доступна тільки для власників гаджетів-андроїдів.

Backdrops (Android)

Backdrops

“Backdrops” – “легка” програма, яка створена для обміну" шпалери". Зручно те, що базовий набір Шпалер, створений розробниками, автоматично адаптує зображення під дисплей гаджета (наприклад, Lenovo Vibe P1 Pro).

Особливістю програми є" хмарні" функції, що дозволяють користувачам поділитися власними" фоновими малюнками", а також прокоментувати роботи один одного та оцінити їх" лайком".

Каталог програми оновлюється щодня, також є розділ" шпалери дня", що дозволяє не пропустити новинку. Зручний інтерфейс, в якому легко розібратися інтуїтивно – це плюс.

А ось наявність платних колекцій – мінус.

Google Фото (Android, iOS)

Google Фото

“Google Фото” – чудовий редактор відеороликів та фотофайлів, в якому передбачена функція синхронізації з хмарним сховищем. Користувач утиліти має можливість опублікувати фото/відео в мережі відразу після завантаження.

Висока якість фотографій та відеороликів не" перевантажить" навіть недорогий смартфон (наприклад, Lenovo A1000, тому що весь контент зберігається виключно у хмарі, і до моменту публікації доступний тільки користувачеві За об'ємом для зберігання файлів обмеження не передбачені

Додаткові корисні функції:

  1. Пошук фото в сховищі з функцією розпізнавання облич: відфільтруйте фотографії, на яких присутня конкретна людина, Це спрощує пошук файлів.
  2. "Живі" картинки – опція, яка призначається для створення колажів, анімації і відеомонтажу. Вона працює як у авторежимі, так і налаштовується вручну.
  3. Фото\відео фільтри – для створення ефектів.
  4. Можливість зміни" зуму" – допоможе виділити об'єкт на фотографії.
  5. Створення альбомів та сортування матеріалу за подіями – для комфортного пошуку та роботи з картинками надалі: відсортувати зображення, призначені для презентації або надсилання другові неважко.
  6. Можливість відкрити доступ до файлів іншим користувачам – зручний стандарт для “Хмари” та “Гугла”.

Читайте також: KENEKSI – новий бренд на Українському ринку

Представлені у статті додатки не тільки розважать користувача, але й принесуть користь. Більшість контенту та функцій програм надається безкоштовно. Встановити “апку” з “Google Play” або “AppStore”, щоб спробувати можна навіть на" слабкий" девайс. Вони легкі, тому не" мучать" оперативку, до того ж кожна з них оснащена яскравим і комфортним інтерфейсом, тому користуватися будь-яким із розглянутих програм неважко.

Дивіться відео

Коментарі
Залиште коментар
Категорії