Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 найкращих виробників смартфонів – Рейтинг 2017 року

Дата публікації: 23.11.2017 16:41
Дата оновлення: 23.11.2017 16:41

Нові смартфони на ринок кожні два-три місяці. Металеві, скляні, пластикові корпуси, камери, що ледь перевершують дзеркальні фотоапарати кожна модель стає неповторною. І, тим щонайменше, смартфони 2017 року здаються чимось схожими між собою.

У статті ми склали рейтинг виробників смартфонів, які заслуговують на увагу та довіру. Він допоможе ознайомитися з перевагами смартфонів кожної компанії та визначитись із вибором бренду.

смартфоны разных производителей

№1 – SAMSUNG

Компанія, тепер всесвітньо відома під ім'ям SAMSUNG, розпочала шлях у далекому 1938 року у Кореї (країна ще була розділена на Північну і Південну). Тоді про високі технології не йшлося. Лі Бен Чхоль, корейський підприємець та засновник у майбутньому всесвітньо відомого бренду, взагалі продавав сушену рибу та бакалію на експорт.

Після Другої світової війни першими «технологічними» продуктами SAMSUNG стали швейні машинки. Тоді цей товар був не просто бажаним, а необхідним.

Читайте також: Порівняння двох флагманів 2017 року – Samsung Galaxy S8 і LG G6

Рік за роком експериментуючи, переживаючи злети та падіння, SAMSUNG завоював ринок високих технологій не тільки в азіатських країнах але й на всіх континентах.

І одним із продуктів, які піднесли компанію так високо, стали смартфони SAMSUNG.

смартфоны SAMSUNG

Особливості телефонів, розрахованих на масового споживача:

  1. У другій половині цього року компанія стала лідером з постачання смартфонів у світі. Цьому допоміг вихід Note 8 (чохол якого вже можна купити).
  2. SAMSUNG виробляє гаджети з матеріалів, стійких до пошкоджень. Тому смартфон незалежно від вартості, довше виглядатиме новим.
  3. Гаджети випускаються з діагоналями від 3.01* до 6* і більше дюймів. Цей фактор впливає на вартість смартфонів." Малютки" з діагоналлю близько 4*Дюймів (НАПРИКЛАД,Galaxy J1) коштують дешевше своїх великих побратимів, але мають хороші характеристики продуктивності.
  4. Оперативка смартфонів коливається від 0,5 до 6 Гб, а об'єм вбудованого носія інформації в гаджетах збільшений до 128 Гб, як у моделі Galaxy S8 +.

Читайте також: ТОП-10 кращих смартфонів Samsung – Рейтинг 2017 року

№2 – APPLE

Поява першого iPhone стала подією, що Запам'ятовується. Це сталося РІВНО 10 років тому, 2007 року. За цей час смартфони APPLE

стали для шанувальників статусним аксесуаром або недосяжною мрією. У США, Китаї, Західній та Східній Європі та інших країнах шанувальники «яблучної техніки» вишиковуються у черзі, щоб купити бажаний гаджет. А щасливчики, що стали першими власниками нової моделі, не гаючи часу діляться в мережі враженнями, оглядами та тестами.

Восени 2017 року APPLE презентувала iPhone 8 iPhone X. Другий ще називають «десятим», ювілейним.

смартфоны APPLE

І, незважаючи на очікувану критику, смартфони з надкушеним яблуком на порядок досконаліші за конкурентів:

  1. Айфонам не страшні віруси, які роблять беззахисними смартфони на Android. Завантажити програму на еппловський смартфон можна тільки за допомогою AppStore. А в сам магазин додатків програми та ігри потрапляють, пройшовши контроль експертів Apple.
  2. Форма смартфона зручна у використанні, а матеріали, з яких зроблений корпус, допомагають йому не вислизнути з руки. Крім того, наприклад, скляний корпус iPhone 8 використання бездротової зарядки.
  3. Спеціально створена для фірмових смартфонів операційна система ідеально пристосована для iPhone. Всі розробки проводяться з урахуванням параметрів гаджетів, на яких працюватимуть. Це захищає власників від гальмування, зависань, непрацюючих кнопок та інших проблем з ПО.
  4. Смартфони Еппл не мають слота для додаткової пам'яті з метою додаткового захисту, але вбудованої достатньо для зберігання мультимедійних та інших файлів (як, в iPhone 7 128 GB).

Читайте також: Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus та iPhone X: що потрібно знати про новинки, де можна купити і яка ціна смартфонів

№3 – HUAWEI

Цього року HUAWEI відзначає тридцятиліття. Заснований у 1987 році, китайський бренд за час існування зайняв свою нішу у сфері телекомунікацій.

Смартфони HUAWEI свій перший рекорд з продажів у 2011 році, лише через рік після початку їх виробництва. На перші гаджети встановлювали програмне забезпечення Android, через пару років його замінили платформою від Microsoft. Спроба виявилася не вдалими, і Android повернули.

У 2015 році HUAWEI стала лідером з випуску смартфонів у рідному Китаї та третьою серед виробників світового масштабу.

смартфоны HUAWEI

Особливості смартфонів азіатського бренду:

  1. Цінова політика бренду робить смартфони доступними для українських покупців. Моделі на КШТАЛТY6 Pro не поступаються конкурентам, але їхня ціна на порядок нижча.
  2. HUAWEI пропонує покупцям різні класи смартфонів: від недорогих гаджетів для селфі до іміджевих моделей (наприклад, P9 EVA-L19 із двома основними камерами).
  3. Смартфони випускаються з вбудованою пам'яттю об'ємом 16, 32 і 64 Гб. Тож необхідність встановлення додаткового носія майже відпадає. Втім, є і моделі на 4 або 8 Гб (такі, як Y5 II) для тих, хто не потребує великого сховища даних.
  4. Гаджети HUAWEI представлені на ринку в чорному та білому кольорах, а також різних відтінках золотого. Nova Rose Gold, до речі, припаде до душі дівчатам.
  5. Франтальні камери приємно здивують любителів селфі: наприклад, Nova 2 камерою на 20 мегапікселів.

Читайте також: Огляд смартфонів Huawei P10 і P10 Plus – камерні флагмани

№4 – LG

LG змусить усміхнутися. Тому що цей гігант почав сходження з виробництва та реалізації зубної пасти. До цього корейці воліли чистити зуби сіллю.

Першим електронним приладом компанії став транзисторний радіоприймач. Причиною створення стали наслідки японської окупації під час ведення бойових дій Другої світової війни. Тоді жителів Кореї конфіскували короткохвильові радіоприймачі, щоб обмежити доступ до зовнішньої інформації.

Розвиток технологій і співробітництво з американськими та японськими компаніями призвели до того, що через десятиліття, в 2010 році, перший смартфон LGБУВ представлений до уваги публіки.

смартфоны LG

І зараз, у 2017 році, компанія зберігає лідерство в гонці серед виробників смартфонів завдяки своїм перевагам:

  1. Широкий вибір іміджевих смартфонів з великим дисплеєм та надчіткою передачею зображення (наприклад, LG Q6). На такому екрані зручно дивитися фільми, грати у «важкі» ігри.
  2. Деякі моделі 2017 року, такі як LG K8, обладнані датчиком відбитка пальця для високого захисту гаджета.
  3. Якісне залізо – процесор на 8 ядер, основна камера – на 13 Мп, IPS-дисплей – поєднується зі стильним дизайном (наприклад, LG K10).
  4. Компанія пропонує доступні смартфони на 2 сім-карти з фронтальною камерою на 5 Мп (такі, як у LG K7).

Читайте також: Порівняння двох флагманів LG G5 і G6 – що нового в смартфоні LG G6

№5 – ZTE

Бренд ZTE вийшов на ринок у 1985 році. І якщо корейські концерни починали у сфері торгівлі споживчими товарами, китайський гігант спочатку створювався з метою забезпечити армію різного виду електронікою.

Кошти зв'язку, що випускаються брендом, стали у нагоді і у військовій, і в цивільній сфері. Це стосується розробки та створення цифрових телефонних станцій. Технології дозволили не тільки зробити телефонний зв'язок доступним для жителів віддалених та маленьких сел, а й стали основою розвитку компанії у сфері телекомунікацій.

смартфоны ZTE

На ринку України бренд пропонував модеми, а пізніше – і смартфони ZTE. Гаджети цього китайського виробника мають свої плюси:

  1. Демократичні моделі компанії завоювали шанувальників невисокою ціною та функціональністю (наприклад, Blade L5).
  2. Люксові моделі бренду (наприклад, Axon 7) оснащені системою захисту від вологи та пилу, а також датчиком відбитка пальця.
  3. Для корпусу використовується пластик чи алюміній, тому смартфони легкі. Моделі із пластику (Blade L110) традиційно дешевші за металеві, але при цьому відмінно справляються з Функціями «Робочої Конячки». За невисокої вартості гаджети Потужні. Можна купити як варіант із двоядерним процесором, так і Чотириядерний (НАПРИКЛАД,Blade A510).

№6 – SONY

Основники компанії SONY, від початку, 1946 року, мріяли винайти і продавати щось зовсім нове. Починаючи з плівкових магнітофонів, 1979 року компанія представила перший плеєр для прослуховування музики на касетах. У комплекті до нього йшли навушники Walkman. Плеєри уже Mp3 і мультимедіа) торгової марки Walkman чудово продаються до цього дня.

У 90-х SONY постачала ринку ноутбуки, цифрові фотоапарати та іншу цифрову техніку. Вивчивши Попит, бренд об'єднується з Ericsson, Щоб виробляти мобільні ТЕЛЕФОНИ загальною торговою маркою. Співпраця зі шведами працювала зі змінним успіхом. І через десятиліття керівництво SONY – єдиний власник виробника Sony Mobile Communications.

смартфоны SONY

Щоб повернути популярність смартфонам SONY, Компанія запускає модельний ряд Xperia. Переваги цієї лінійки:

  1. Збірка зроблена з японською ретельністю. Це дає певність, що техніка прослужить довго.
  2. Виробник встановлює на гаджети базовий Android, доповнюючи ПЗ прошивкою власного складання Xperia Home.
  3. Фірмовий дизайн – майже прямі, без закруглень кути – використовується як у бюджетних, так і в топових версіях смартфонів (наприклад, L1 G3312).
  4. Смартфони оснащені високоякісними основними та фронтальними фотокамерами. Так, на флагмани на КШТАЛТXA1 Ultra головна на 23 Мп і фронтальна – на 16 Мп.

Читайте також: Новинка від Sony – Xperia L1

№7 – Asus

Щодо молода компанія Asus з Тайваню представила свою продукцію у сфері електроніки в 1989 році. Тоді продукція китайських брендів вважалася низькоякісної і не викликала довіри у європейських та американських споживачів.

Першою серйозною власною розробкою стала материнська плата для процесора Intel. В результаті компанії продовжили співпрацю. Пізніше ноутбуки та комплектуючі для ПК стали головною продукцією Asus.

Мобільні телефони компанії з'явилися на ринку в 2003 році. Через 4 роки бренд представивсмартфони Asus. Закріпити позиції у галузі техніки для спілкування допоміг випуск лінійки під назвою ZenFone.

смартфоны Asus

Особливості, які дозволяють компанії успішно конкурувати з іншими виробниками:

  1. Смартфони доступні за ціною для українських покупців, при цьому якісно зібрані та функціональні, як дорожчі моделі інших виробників (такі, як ZenFone Live).
  2. Гаджети комплектують процесорами на 4 або 8 ядер, що збільшує їх потужність (це видно з прикладу ZenFone 3).
  3. Навіть бюджетні моделі відрізняються стильним дизайном. А у версіях на КШТАЛТZenFone Go DS Gold пропонують кілька колірних рішень задньої панелі.
  4. Іміджеві моделі на КШТАЛТZenFone 4 подвійними камерами з високою світлочутливістю. Тому любителі фотографувати зможуть робити знімки навіть за поганого освітлення.

Читайте також: Огляд Asus Zenfone 2: провал чи успіх?

№8 – MOTOROLA

Фирму MOTOROLA можна назвати першопрохідником практично у всьому, що стосується створення та розвитку мобільного зв'язку. Ця компанія першою винайшла стільниковий телефон, що діє. Пристрій був представлений у 1973 році та став проривом.

Минуло ще 10 років, і перші мобільні телефони стали доступні рядовим покупцям. І, хоча стільниковий обходився своїм власникам у кругленьку суму, через кілька років їх кількість перевалила за сотні тисяч.

Цікавий факт: перша радіопередача з місячної поверхні Землю було здійснено з устаткування MOTOROLA, встановленого на Apollo.

Впроваджуючи власні розробки, до 2000-х компанія була лідером у сфері телекомунікацій. У 2004 році був випущений знаменитий супертонкий RAZR V3.

У 2014-му Моторолу викупила компанія з Китаю – Lenovo. Симбіоз азіатського гіганта та знаменитої американської компанії дозволив відновити позиції бренду на ринку, випускаючи смартфони MOTOROLA.

смартфоны MOTOROLA

У смартфонів є свої переваги:

  1. Навіть Moto середньої цінової категорії укладено у міцний корпус, вкритий алюмінієм. Це не тільки надійно, але виглядає стильно (наприклад, Moto G5S Plus).
  2. Бюджетні моделі з пластиковим корпусом пропонуються в різному колірному рішенні – від чорного та білого до рожевого. А деякі – навіть у синьому кольорі (наприклад, Moto E Blue), що виглядає дуже елегантно та стримано.
  3. На смартфонах преміум-класу акумулятори заряджаються лише за чверть години, і зарядки вистачить на 8 годин роботи.
  4. На смартфони встановлена остання версія Android, а на деяких моделях є навіть фронтальний спалах (наприклад, Moto Z2 PLAY).

№9 – LENOVO

Компанія LENOVO відома з 1980-х років під назвою Legend. Під цим брендом вона випустила свій перший ПК у 1990 році. Вже через 6 років виробник став лідером у Китаї. Щоб зайняти гідне місце на світових ринках, було представлено торгову марку LENOVO. Цей хід виправдовує себе: компанія стає партнером спочатку на Олімпійських іграх Італії, та був – й у Китаї.

смартфоны LENOVO

Перший смартфон LENOVO у 2010 році, і вже через чотири роки компанія займає третє місце у світі з виробництва. Це пояснюється такими плюсами продукції:

Вибрати смартфон легко завдяки поділу на категорії: A, S, P, K. ДО групи:

1. А – смартфони з невисокою ціною та середнім рівнем функціональності (наприклад, Lenovo A Plus).

  • Для користувачів, які люблять грати і знімати відео, призначена група S.
  • Категорія P має на увазі смартфони з високою продуктивністю та ємною батареєю.
  • Преміум-смартфони випускаються під буквою K і відрізняються оригінальним та стильним дизайном, потужним «залізом» та відповідною вартістю (наприклад, Lenovo VIBE K6 Note).

2. Топові моделі оснащені склом високою міцності зі стійкістю до подряпин і потертостей (як у Lenovo Vibe P2).

3. Екран на смартфонах має високу контрастність і дає чіткі зображення (Lenovo Vibe K5 Plus). Гаджет зручно використовувати для перегляду фільмів та фотографій, а також роботи з ними.

№10 – CATERPILLAR

Компанія виробляє смартфони, з допомогою яких усувають навіть наслідки землетрусу. Основний асортимент виробника протягом усього існування бренду – А це понад 100 РОКІВ – СКЛАДАЮТЬ трактори та будівельна техніка. Навіть Під час підготовки до польоту на Місяць використовувалася техніка цієї американської компанії.

Не дивно, ЩОсмартфони CATERPILLAR особливі, і призначені для особливого покупця.

смартфоны CATERPILLAR

Рятувальники, військові, будівельники та представники подібних професій гідно оцінять девайси типу Caterpillar CAT B25. І ось чому:

  1. Бронований комунікатор стійкий до ударів, падінь, пилу та бруду, йому не страшні температурні перепади.
  2. В CAT S60 тепловізор. Це перший випадок встановлення цієї технології на мобільний.
  3. Телефон може без пошкоджень працювати у воді 60 хвилин. Максимальна глибина, на якій техніка продовжить працювати – кілька метрів. У подібній ситуації за допомогою смартфона можна навіть проводити фото- та відеозйомку.
  4. Потужний 8-ядерний процесор працюватиме навіть у складних умовах.
  5. Об'єм вбудованого носія інформації на 32 Гб доповнюють знімним носієм до 256 ГБ.
  6. За допомогою цього серйозного гаджета для різноманітності можна робити селфі на фронтальну камеру 5 Мп, а також послухати радіо.

Читайте також: Samsung Galaxy S7 Active – бронебійний!

Кожен із 10 виробників у рейтингу пропонує якісні смартфони, які завоювали визнання та схвалення аудиторії. Безперечно, фанати Apple зупинять вибір на нових моделях улюбленого бренду. А тим, чия професія та спосіб життя не припускають надмірних навантажень для смартфона, рекомендуємо детальніше ознайомитися з азіатськими брендами – вони давно не поступаються колегам із США за функціональністю та оформленням.

Дивіться відео ТОП 5 китайських виробників смартфонів

Коментарі
Залиште коментар
Категорії