Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 найкращих смартфонів Huawei (Хуавей): моделі на будь-який смак

Дата публікації: 05.09.2017 16:59
Дата оновлення: 05.09.2017 16:59

Стаття оновлена: 24.06.2021

Huawei китайський гігант у створенні пристроїв для телекомунікацій. Завдяки продуманому маркетингу та інноваціям компанія не менше 10% прибутку витрачає на дослідницькі роботи, тому Хуавей увійшов до ТОП-3 виробників смартфонів, практично вже наздоганяючи Apple. У цій статті ми розповідаємо про 10 найкращих смартфонів Huawei.

Читайте також: Як вибрати смартфон: покрокова інструкція

Huawei GT3


Гаджет середньої цінової категорії, задня частина корпусу – алюміній. Дизайн типово в стилі Хуавей, що є плюс, тому що бренд вже вважається престижним. Працює на Андроїд 6.0, але під оболонкою Хуавей, тому дизайн малюнка на екрані сильно відрізняється від андроїдського.

  • Девайс забезпечений чіпсетом HUAWEI Kirin 650, що робить його спритним.
  • Ємність – 3000 мАг.
  • 8Гб пам'яті, Звичайно, мало, але не забуваємо, що це не флагман. А завдяки microSD вона зростає на 128 Гб.
  • Камери – звичайні щодо його класу – 13 і 8 Мп.

Продуктивності чіспсета та оперативної пам'яті вистачає, щоб запускати навіть важкі програми та одночасно тримати в активному стані 5-6 з них.

Минусы недостатня роздільна здатність камери, екран без олеофобного покриття, невеликий об'єм оперативної пам'яті – 2 Гб.

Huawei GT3 – це міцний середнячок, який з урахуванням іменитого виробника виправдовує свій цінник. Ціна вища, ніж у китайських однокласників, але різниця виправдана металевим корпусом та високою надійністю.

Huawei GT3

Huawei Y6 Pro


Цей смартфон можна коротко охарактеризувати словами:" Нове – це добре забуте старе". Хід простий – змінити трохи зовнішність, осучаснити, дати іншу назву і назвати це новим телефоном. Так вийшов Huawei Y6 Pro – молодший брат-близнюк Honor 4C Pro, а до нього – Huawei Enjoy 5. Але не поспішайте розчаровуватися! Перед вами смартфон з перевіреними технічними рішеннями та чудовою ціною для своїх характеристик.

Перерахуємо сильні сторони:

  • по-перше, ємність – 4000 мАг, так що девайс можна юзати по 3-4 години пару днів або безперервно працювати весь день;
  • по-друге, непоганий роздільна здатність для бюджетного класу – 1280х720 і знову ж таки непогана за такі гроші 13 мегапіксельна тилова камера;
  • плюс до всього – підтримка 4G.

Huawei Y6 Pro – це невибаглива робоча конячка для студентів і людей, які не прагнуть телефону підкреслити свій статус. Рекомендуємо людям, які цінують надійність та тривалість роботи за адекватні гроші.

Huawei Y6 Pro

Huawei P9 Lite


Додаванням Lite китайці хотіли показати, що це міні-флагманська версія. Але від флагмана відмінність не тільки розмірами, характеристики також поступаються. З великою точністю Huawei P9 Lite – просунутий Huawei GT3 – параметри один в один, тільки у Лайт на 1 Гб більше ОЗП і ... мабуть все.

Достоїнства моделі непогана продуктивність для свого класу – один зайвий гігабайт надав йому спритності, HUAWEI Kirin 650 дозволяє працювати з «важкими» додатками, відкривати не замислюючись нові вкладки в браузері, але це, звичайно ж, не флагманські показники. Приємна ціна – нехай і міні, але флагман, а вартість посильна багатьом.

Мінус цей гаджет запізнився з виходом. Він з'явився на півроку пізніше просто P9 і загубився на тлі смартфонів із аналогічними характеристиками. За ці гроші можна взяти вже справжній флагман, але від менш відомих брендів – Xiaomi або Meizu. У них буде і продуктивність вища, і об'єм пам'яті побільше, і самі будуть більшими. Але надійність, якість зборки будуть гіршими.

Huawei P9 Lite

Huawei Nova


Спірна модель. При високій ціні апарат не забезпечений відповідним «залізом». Чіпсет S625 і Андроїд 6.0 – це вже давно не писк моди. Але якщо вникнути уважніше, Побачите багато цікавих рис цього гаджета.

Наприклад, при ємності 3020 мАг, працює 2 доби, маючи по 6-7 годин активного дисплея, сказати 5 дюймового. А ось у продуктивності Huawei Nova випереджає Huawei P9 Lite. На наш погляд, через 1,5 рази збільшену ОЗП-3Гб. Але модель закономірно програє Galaxy S6 та навіть Meizu MX6, що засмучує. Адже вони в одній ціновій категорії. Виною тому застарілий чіпсет на гаджеті – Qualcomm Snapdragon 625. А ось камери в гаджеті – це плюс. Завдяки успішній програмі обробки і гібридному автофокусу, знімки виходять якісними, а панорамні – вище всяких похвал, хоча роздільна здатність – 12 Мп і 8 Мп.

Підсумуємо сказане по Huawei Nova:
плюси – цікавий дизайн, висока автономність, алюмінієвий корпус;
мінуси- НЕДОСТАТНЯ для такої ціни передача кольору і продуктивність.

Huawei Nova

Huawei Y3 II


Бюджетна модель з доступною ціною. Про це говорить і чіпсет – MediaTek MT6582M, крихітний об'єм ОЗП – один всього гігабайт, і ємність – 2100 мАг. Але при тестових випробуваннях девайс показує непогані характеристики по продуктивності, можливості фотокамер (5 і 2 Мп) та автономності.

Цікаве рішення – райдужний світлодіод, який обкрутився навколо об'єктива тилової камери, що повідомляє про пропущені виклики та сповіщення. Можна вибрати для кожної події свій колір, що зручно. А якщо користуватися програмою Colorul Lights, то функції діода можна ще більше розширити. Камери не для якісного фото, але щоб відобразити цікавий момент, подія – підійдуть. Також телефон допоможе прикрасити дозвілля за допомогою нехитрої гри.

Коротко резюмуємо сказане по Huawei Y3 II:
плюси компактність, наявність цікавого інформаційного діода, непогана
Продуктивність за такі гроші;
мінуси- ХИСТКИЙ пластиковий корпус, невелика роздільна здатність дисплея – 854x480.

Huawei Y3 II

Huawei P10 Plus


Флагманська модель Huawei, а приставка Плюс ще вказує на те, що в порівнянні з іншим флагманом – Huawei P10 – гаджет має більш високі показники. Як і належить за рангом, начинка розміщена в алюмінієвому корпусі. Висока продуктивність спирається на чіпсет Kirin 960, який Тривалий час утримував лідерство в класі Android смартфонів. А якщо брати загалом, то цей девайс за продуктивністю практично не поступається сьомому Айфон за меншої ціни.

  • Двомодульна 20-мегапіскельна камера робить практично професійні знімки без жодних знижок і навіть при недостатньому освітленні.
  • 8Гб ОЗП разом із чіпсетом Kirin 965 дозволяє на цьому девайсі" літати".
  • І насолоджуємося чудовою картинкою – 1440х2560 пікселів дозвіл!
  • Діагональ – 5,5", що закономірно для такого класу.

Такий ось вийшов" монстр" з чудовою продуктивністю, з чітким, великим екраном і величезною пам'яттю. Huawei P10 Plus найкращий смартфон Huawei.Єдиний об'єктивний мінус нагрівання процесора при великому навантаженні.

Huawei P10 Plus

Читайте також: Огляд смартфонів Huawei P10 і P10 Plus – камерні флагмани

Huawei Y5 II


Бюджетна модель у самому конкурентному підкласі – у ціновому діапазоні $100-200. Huawei забезпечило своє дітище процесором MediaTek MT6582, акумулятором 2200 мАг і все це всунув у пластиковий корпус. Для цієї цінової категорії 8 та 5 мегапікселів – це гарна роздільна здатність. При денному освітленні можна отримати фото, які не соромно викласти і в інстаграмі. Порадувала задня кришка із рифленням під метал. Компактні розміри та вага не обтяжать власника цього девайсу, а його вигляд не скаже, що перед вами пересічний бюджет. Словом, чергова «робоча конячка».

З недоліків відразу впадає у вічі об'єм ОЗП – 1Гб, за 150 доларів можна розраховувати хоча б 2 Гб. Але хоч найнеобхідніші програми підтримує і на тому спасибі. Мало й ємності АКБ, враховуючи ще й ненажерливий процесор MediaTek MT6582.

ПлюсиHUAWEI Y5 II – традиційно висока якість збірки, яка відрізняє всі моделі Huawei, гарний для свого класу роздільна здатність камер та екрану.

Huawei Y5 II

Huawei Y7


Можна сказати, за аналогією з автомобілями, що китайцям краще вдаються Смартфони бюджетного та середнього класу. Huawei Y7 – не виняток. У ньому добре збалансовані непогані технічні характеристики та ціна.

  • Висока якість знімків дає 12 Мп камера.
  • Дозвіл фронтальної – 8 Мп.
  • Всем управляє чіпсет Snapdragon 435 під керівництвом нового Android 7.0.
  • Корпус алюмінієвий, непогано для цього класу, але це вже не ексклюзив. Так само, як і 5.5 дюймовий екран.

Плюси – сучасний Андроїд 7.0, ємний акумулятор, непогана продуктивність, алюмінієвий корпус. У цьому телефоні яскраво виявився один із напрямків розвитку смартфонів Хуавей – характеристики підпирають флагманські – дванадцяти мегапіксельна камера, 5,5” екран, але ціни залишаються типовими для середнього класу. Такий підхід обіцяє принести багато дивідендів компанії.

Мінус низька роздільна здатність дисплея (у колеги за класом Huawei GT3 – 1920x1080), оперативної пам'яті замало – 2 Гб.

Huawei Y7

Huawei GR5 2017


Виробники Обзавелися гарною звичкою – перелицьовувати відмінно зарекомендували себе моделі, підтягуючи їх параметри до флагманських. Huawei GR5 випуску 2017 року – тому приклад. Від старого Huawei GR5 він відрізняється іншим чіпсетом – замість тихоходу Qualcomm під кришкою причаївся потужний HiSilicon Kirin 655 і з'явилася можливість замовити модель із 4 Гб ОЗП.

Інша гарна відмінність – 2-х модульна тилова камера. Донедавна такі камери – привілеї флагманських моделей.

Основна матриця – 12 Мп, допоміжна – 2 Мп – для точного вибору фокусу та інших характеристик залежно від оточення. Місткість акумулятора зросла до 3340 мАг.

Huawei GR5 2017 вийшов спритним, з чудовою для свого класу камерою, великим дисплеєм – 5,5 дюйма, сучасним дизайном, високою якістю збірки.

Мінусів особливих немає. Хіба що хотілося більшої ємності АКБ з урахуванням збільшених можливостей девайсу.

Huawei GR5 2017

Huawei P8 lite (2017)


Ще одна ластівка із сьомого класу, куди входять моделі телефонів Huawei на сьомому Андроїді. У порівнянні з старішою версією вона обзавелася захисним склом, потужним процесором Kirin 655, збільшила на 1 Гб ОЗП – стало 3Гб, але це все одно мало. Замість 13 мегапіскельної камери з'явилася 12 мегапіскельна, але завдяки укрупненню пікселя, якість знімків покращилася. Вся покращена начинка обзавелася і кращим" одягом" – алюмінієвий корпус замість пластикового.

Порівнюючи моделі цього року – i P8 lite та GR5, видно, як китайці закривають по максимуму всі запити. Моделі є в одному ціновому діапазоні. Але P8 lite пропонує більш високу продуктивність, а GR5 – найкращу якість фотографій.

Рейсталінг Huawei P8 lite 2017 пішов гаджету на користь. Поліпшилися його ключові характеристики – продуктивність, час автономної роботи, якість знімків.

Недоліки – немає олеофобного покриття та невеликий об'єм пам'яті.

Huawei P8 lite (2017)

Багато моделей Huawei виглядають дуже гідно при симпатичному ціновому реченні. Рейтинг смартфонів Huawei змінюється. Наразі лідером цього топу, на нашу думку, є Huawei P10 Plus.

Китайський бренд явно націлився на другу позицію в топі творців смартфонів, а може і на першу. Ще трохи зусиль і слово" Хуавей" у свідомості багатьох матиме таку ж позитивну ауру, як" Самсунг", геть-чисто позбувшись китайського" присмаку".

Відео:

Коментарі
Залиште коментар
Категорії