Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих повнорозмірних закритих навушників

Дата публікації: 16.01.2018 11:24
Дата оновлення: 08.12.2023 13:30

Які навушники вибрати, щоб і звучання виявилося хорошим, і сиділи вони Як треба? Девайс із розряду закритих, повнорозмірних, який підійде під трек будь-якого жанру та подарує мурашки від спецефектів у грі чи фільмі? Це реальність. У статті представлено огляд 10 найкращих навушників, які порадують користувача як звуком, так і шикарною збіркою. Кожна модель зручна: вона не давить, тому про головний біль можна не переживати.

Серед 10 найкращих є як бюджетні пристрої для любителів слухати музику через мп-3 плеєр, так і моніторні варіанти дорожчі. В огляді розповідається про ключові плюси, а також недоліки кожної моделі, щоб кожен зміг вибрати «свою єдину».

полноразмерные закрытые наушники

Sony MDR-1A

У цій моделі враховані всі деталі, що забезпечують максимальний комфорт та шикарний, насичений звук студійного рівня.

Sony MDR-1A

Наявність мікрофона дозволить використовувати пристрій не тільки для прослуховування улюбленої музики та перегляду фільмів, а й для мережних ігор. Навушники мають стандартний інтерфейс підключення 3.5 мм, розташований на 1.2 метровому кабелі, та сумісні з будь-якими пристроями.

Примітка: модель цілком підійде до роботи у домашньої студії, наприклад, попереднього відомості трека.

Переваги:

  • М`яке оголов`я та амбушури дають можливість використовувати Sony MDR-1A час, не відчуваючи дискомфорту.
  • Композиції та звукові ефекти (вибухи, стрілянина) відтворюються з точністю так, як задумано їх творцями завдяки чудово збалансованому спектру частот і відчутному глибокому басу. Незалежно від обраного музичного стилю та рівня гучності втрати якості відсутні.
  • Девайс розкриє всі кольори музичного твору незалежно від джерела сигналу завдяки 105 дБ чутливості.
  • Модель підтримує та повною мірою розкриває аудіо високої чіткості з показниками, межа яких дорівнює 192 кГц/24 біта.
  • HD випромінювачі діаметром 40 мм передають сигнал із точністю до найменших деталей. Частотний діапазон становить 3 Гц-100 кГц. За таких показників ця модель цілком може використовуватися для роботи в домашній студії.

Skullcandy Hesh 2

Ці навушники здатні розкачати будь-який носій. Вони сумісні з будь-якими гаджетами, оснащені якісним мікрофоном та стандартним аудіо-роз`ємом 3.5 мм, розташованим на дроті завдовжки 1.2 метри.

Skullcandy Hesh 2

5 плюсів:

  1. Конічна форма навушників – це оригінальний зовнішній вигляд. Таке рішення дозволяє закрити вухо повністю та надійно зафіксувати конструкцію, зберігаючи весь частотний спектр.
  2. Хороше складання забезпечує високу міцність: навіть згодом навушники не скриплять, оголов`я не розтягується.
  3. Відмінно збалансований спектр частот, що відтворюються, і високий ступінь деталізації. Під час створення Skullcandy Hesh 2 використовувалися авторські драйвери, діаметр яких становить 50 мм. Вони забезпечують запас потужності в сто мегават і частотне відтворення в діапазоні 20 Гц-20 кГц.
  4. Якісний мікрофон передає голос без спотворення. Цю модель можна використовувати як гарнітуру для смартфона, а також для ПК, що стане в нагоді геймерам.
  5. Є контролер – зручно реагувати на дзвінки, керувати трек-листом.

Audio-Technica ATH-M50X

Цей варіант заслуговує на увагу меломанів, діджеїв і звукорежисерів. Професійний моніторинг: попереднє зведення доріжки, робота з міксом у домашній чи професійній студії, на живих виступах – із цими навушниками немає практично нічого неможливого.

Примітка: разом з пристроєм користувач отримує три змінні дроти.

Audio-Technica ATH-M50X

Чим хороші:

  • Комфортні. Модель оснащена м`яким оголов`ям та приємними на дотик амбушурами, розташованими на поворотних чашах. Можна працювати або відпочивати, не знімаючи навушники кілька годин.
  • Відмінно ізолюють від шуму. Сторонні звуки абсолютно не турбують.
  • Студійний звук. Audio-Technica ATH-M50XБЕЗ проблем розкриє всі деталі матеріалу високої студійної якості, що виходить далеко за межі звичних стандартів. На виході користувач отримує 1600 мВт максимальної потужності з діапазоном частот від 15 Гц до 28 кГц і чисте звучання з приголомшливою деталізацією.
  • Зручно переносити. Навушники зручно транспортувати шляхом знімного кабелю.

До мінусів девайса можна віднести відсутність мікрофона. Втім, цей недолік є умовним, оскільки навушники не позиціонуються як геймерські.

Beats New Studio

Це – студійні дротові навушники із вбудованим акумулятором, який призначений для активного шумопоглинання. Його вистачає на 20 годин роботи, акумулятор заряджається через USB. Модель підключається за допомогою звичайного кабелю, оснащеного 3.5 мм штекером. Девайс оснащений фірмовим програмним забезпеченням для введення персональних налаштувань – DSP.

Примітка: стежити за рівнем заряду батарейки зручно завдяки світловому індикатору.

Beats New Studio

Чим здатні порадувати:

  • Зручність носіння. Надкомфорт при довгому використанні користувачеві гарантований шляхом м`яких матеріалів амбушюр та оголов`я, розмір якого можна відрегулювати.
  • Навушники звучать шикарно шляхом Beats Acoustic Engine – спеціального розроблення калібрування звуку в режимі реального часу. У поєднанні з великими випромінювачами, що щільно прилягають до вуха, це дає користувачеві потужний і чистий звук з високим рівнем деталізації.
  • Комфортом у використанні. Beats New Studio адаптивною дворежимною шумоподавлюючою системою активного типу.
  • Довговічністю і легкістю. Навушники сконструйовані без болтів та стиків, вони не скриплять і не люфтять. До того ж таке рішення робить навушники легкими: вони важать лише 260 грам.
  • Передача голосу через мікрофон: співрозмовник чує натуральний, а не спотворений голос власника.

Audio-Technica ATH-M20x

Бюджетна модель навушників професійної серії, для меломанів та творців музичних творів. Пристрій можна використовувати для моніторингу в студії звукозапису або на концерті.

Audio-Technica ATH-M20x

Переваги:

  • Продумана надійна конструкція. М`які матеріали амбушюр і оголов`я використовувалися при створенні навушників з урахуванням того, що користувач буде проводити в них кілька годин на день. Дискомфорту та втоми при тривалому використанні не відчувається.
  • Навушниками зручно користуватися: сторонніх звуків не чути. Audio-Technica ATH-M20x фіксуються на голові та забезпечують відмінну ізоляцію від шуму.
  • Найдрібніші деталі аудіокомпозиції чути чітко. 15 Гц-20 кГц частотного діапазону, великі драйвери розміром 40 міліметрів, оснащені неодимовими магнітами, гарантують звучання професійного рівня, якого достатньо для роботи в студії звукозапису.
  • Завдяки довгому триметровому дроту користувач не почуватиметься скутим.

До недоліків пристрою зараховують неможливість застосовувати його для телефонного та відеоспілкування, оскільки він не має мікрофона.

Читайте також: Sennheiser PXC 550 – ідеальні навушники для подорожей

Sennheiser Momentum M2 AEi

Ця модель компактна, оснащена кабелем одностороннього типу (1,4 метра) та аудіороз`ємом стандарту 3,5 мм. Провід знімається, тому пристрій зручно транспортувати. Складаний девайс також обладнаний всеспрямованим мікрофоном.

Sennheiser Momentum M2 AEi

Мікрофон у Sennheiser Momentum M2 AEi співрозмовник розчує власника чітко. Доповнює апаратну начинку шумозаглушення активного типу – сторонні звуки не завадять спілкуванню.

Переваги:

  1. Комфортні. На матеріалах виробник не економив: навушники не тільки стильно виглядають і чудово звучать, вони ще зручно сидять на голові. М`які амбушур не створюють відчуття дискомфорту навіть при використанні протягом декількох годин.
  2. Добре звучать. Високі та середина зважені, а низькі прослуховуються чітко, не перетворюючись на гул. Вокал, по відчуттям «відсувається» назад, звільняючи простір іншим інструментам, але в міксі все слухається дуже гармонійно.
  3. Ідеально підходять для «електронщини» та «металу». Пристрій заслуговує на увагу прихильників хіп-хоп напрямку, яким не вистачає потужного акцентованого Басу. При цьому фірмовий звук, властивий ПРОДУКЦІЇSENNHEISER, Зберігся. Девайс чудово справляється з «перевантаженням», що порадує тих, хто любить «важко»: частоти не спотворюються.

Мінус. Лінійка MOMENTUM орієнтована на «екстремальні» напрямки музики: рок, дабстеп тощо. Любителям академічної класики або джазу звук може здатися недостатньо яскравим, хоч і акустичні композиції пристроєм відтворюються досить пристойно.

Читайте також: Живи на яскравому боці з Sony h.ear!

Skullcandy Crusher

Модель для любителів суперзвуку та надпотужного басу, який можна не лише почути, а й відчути. За своєю глибиною та деталізацією звук цього девайсу міг би конкурувати з деякими моделями, випущеними Beats. Приємним доповненням до шикарного звучання є яскравий дизайн та продумана складна конструкція.

Skullcandy Crusher

4 плюси пристрою:

  1. Надійність та комфорт. Міцні матеріали корпусу, складна конструкція пристрою зі знімним кабелем для зручності транспортування роблять Skullcandy Crusher ідеальним варіантом для тих, хто багато часу проводить у дорозі і не бажає розлучатися з улюбленою музикою. А м`які накладки додають комфорту.
  2. Якість звуку здатна здивувати навіть досвідченого меломана. 20 Гц-20 кГц – досить широкий діапазон відтворення частот, що забезпечує детальну передачу сигналу, а випромінювачі видають 100 мВт потужності. Цей пристрій здатний чудово звучати незалежно від носія.
  3. Оснащені підсилювачем та регулятором басів. У девайса є система посилення з можливістю регулювання низьких частот. Вона працює від батарей типу АА і вміє вимикатися автоматично, коли музика перестає звучати, що економить енергію.
  4. Власник має можливість використовувати девайс як гарнітуру.: мікрофон вбудований у навушники.

Audio-Technica ATH-AVC200

Ця модель призначена для повсякденного використання. До стандартного аудіоінтерфейсу 3.5 мм, розташованого на триметровому дроті, в комплекті постачається перехідник 6,3 мм. Завдяки цьому навушники можна підключати до всіх типів пристроїв.

Audio-Technica ATH-AVC200

Чим хороші:

  • Незалежно від джерела відтворення Audio-Technica ATH-AVC200 чисто, голосно та деталізовано. Це забезпечується великими випромінювачами, розміром 40 мм, із запасом потужності 500 мВт, а також частотним діапазоном, який становить 20 Гц-22 кГц.
  • Комфортні. Завдяки м`якому оголов`ю, яке можна регулювати, а також м`яким накладкам, що щільно прилягають, при тривалому використанні дискомфорту, тиску або головного болю не відчувається. У цих «повнорозмірниках» можна годинами дивитися улюблені фільми чи слухати музику.
  • Довгий кабель не сковує руху. Триметровий провід не зобов`язує власника пристрою перебувати близько до медіаносія: плеєр покласти в кишеню або під`єднати девайс до комп`ютера, але сидіти за два метри від нього.
  • У девайса немає мікрофона та контролера, що відносять до його недоліків.

Sennheiser HD 206

Цей варіант підключається до медіаносіїв за допомогою класичного 3.5 мм штекера, плюс в комплекті йде 6.3 мм адаптер. За рахунок цього пристрій можна під`єднати практично до будь-якого джерела звуковідтворення: лептопу, смартфону, звукові карти.

Sennheiser HD 206

Чим приваблює пристрій:

  • Діапазон частот 21 Гц-18 кГц дозволяє «на повну» насолодитися музичним твором. Високий поріг чутливості (108 дБ) робить аксесуар невибагливим до джерела відтворення, на будь-якому рівні гучності частотні спотворення не відчуваються.
  • Sennheiser HD 206ЗРУЧНО носити на голові тривалий час: легка вага (215 ГРАМ), оголов`я, що регулюється, м`який матеріал амбушюр не доставляють дискомфорту при багатогодинному використанні.
  • Відмінний запас довжини дроту: кабель у навушників триметровий, тому рухи користувача не скуті.

Можливі нарікання:

  • немає активної системи, що пригнічує сторонні шуми;
  • нема мікрофона.

Philips SHB7250

Це бездротовий варіант, який підключається до плеєра з блютуз. Акумулятор здатний працювати 11 годин без перерви, заряджається по USB. Додатково навушники оснащуються 1.2-метровим знімним дротом, тому їх можна підключати і до стандартного 3.5 міліметрового аудіовходу.

Philips SHB7250

8 переваг:

  1. Завдяки Bluetooth-з`єднанню можна забути про проводи та пов`язані з ними незручності.
  2. М`який матеріал, яким покрито оголов`я та амбушюри, не викликає відчуття дискомфорту при тривалому використанні.
  3. У Philips SHB7250 рівень блокування сторонніх шумів.
  4. Складна конструкція робить цю модель чудовим варіантом для меломанів, які багато часу перебувають у дорозі.
  5. Якісний мікрофон: співрозмовник чує голос користувача без спотворень.
  6. Увімкнення сервісів Siri або Google Now за один дотик за допомогою кнопки, розташованої на чаші навушника.
  7. Весь спектр частот, що прослуховуються в проміжку 8 Гц-23 кГц, збалансований. Випромінювачі, що мають 40 мм у діаметрі, відповідають за високий рівень деталізації.
  8. Оснащені контролером із голосовим керуванням: можна, можливо регулювати баса, увімкнути/вимкнути мікрофон.
Модель
Частотний діапазон Чутливість Опір Мікрофон
Sony MDR-1A 3-100 000 Гц 105 дБ 48 Ом є
Skullcandy Hesh 2 20-20 000 Гц 105 дБ 35 Ом є
Audio-Technica ATH-M50X 15-28 000 Гц 99 дБ 38 Ом ні
Beats New Studio 20-20 000 Гц 115 дБ 32 Ом є
Audio-Technica ATH-M20x 15-20 000 Гц 97 дБ 47 Ом ні
SENNHEISER MOMENTUM M2 AEi 16-22 000 Гц 113 дБ 22 Ом є
Skullcandy Crusher 20-20 000 Гц 104 дБ 32 Ом є
Audio-Technica ATH-AVC200 20-22 000 Гц 100 дБ 40 Ом ні
Sennheiser HD 206 21-18 000 Гц 108 дБ 24 Ом ні
Philips SHB7250* 8-23 000 Гц 104 дБ 32 Ом є

* бездротова модель

Будь-які навушники, представлені у статті, гідні називатися найкращими. Якщо потрібний звичайний варіант для звукозапису та аудіозведення з дротом, підійде модель для профі – Audio-Technica ATH-M50X. Вона гарантує суперзвук із якістю студійного рівня. Любителям надпотужних низьких частот варто придивитися до Beats New Studio. Цей пристрій виробник оснастив дворежимною системою придушення шуму, яка працює від акумулятора. Модель підходить для звукозапису.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії