Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 найкращих холодильників SAMSUNG

Дата публікації: 24.04.2018 15:53
Дата оновлення: 08.12.2023 13:28

Самсунг славиться своїм умінням робити круту техніку. І холодильники – не виняток. Відмінно організований простір усередині камер, ефективна робота – ось що робить моделі Samsung популярними. Але який же варіант віддати перевагу? Рейтинг підкаже.

лучшие холодильники Самсунг

У цій статті описуються ключові особливості 10 найкращих холодильників Самсунг. Дверцята більшості з них можна повісити як на праву, так і на ліву сторону, тому битися об меблі вони точно не будуть. Кожен холодильник повідомить господаря, якщо той нещільно зачинить дверцята. При цьому техніці є ще чим похвалитися.

Samsung RB29FSRNDSA/UA

Цей двокамерний тихоня(39 ДБ) популярний завдяки своїй місткості, чудовій ергономіці та невибагливості до догляду. У 98-ЛІТРОВИЙ Морозильник і 192-Літрову Холодокамеру цього агрегату помістяться не тільки продукти на найближчі пару днів: він дозволить готувати і заморожувати страви на користь.

Samsung RB29FSRNDSA/UA

Найкращі риси:

  • З цим холодильником доступ до продуктів завжди зручний. У холоднокамері є висувна полиця, яка допоможе легко дістати баночку з варенням або шматочок сиру з далекого кута. Ящик розташованої знизу морозилки висувається повністю, навіть якщо дверцята відчинені не навстіж.
  • No Frost-модель розморожується сама: іній та лід просто не з`являться.
  • Багато місця для напоїв: Samsung забезпечила цей холодильник глибокими та широкими дверними полицями Big Guard. На них вміщуються пляшки та баночки у два ряди.
  • RB29FSRNDSA/UA заморожує овочі, ягоди та інші продукти: опція суперзаморозки дозволяє заготовкам зберегти максимум вітамінів.

Мінус агрегату полягає у відсутності режиму "відпустка" – девайс доведеться відключати повністю на час поїздок.

Це знадобиться: Як вибрати холодильник? 11 основних критеріїв

Samsung RB 37J5000 EF/UA

Місткий двокамерний No Frost-агрегат у рейтинг найкращих завдяки ефективності, відмінному набору функцій та зручності. Холодильне відділення девайсу розраховане на 269 літрів об`єму: цього вистачить, щоб наготувати купу страв до свята заздалегідь. Морозильник цього Samsung теж не відстає у плані місткості: 98 літрів вистачить, щоб заморозити м`ясо, рибу, овочі та зелень, зберігати пельмені та вареники.

Samsung RB 37J5000 EF/UA

5 ключових переваг:

  1. Охолоджує рівномірно з усіх боків: отвори, через які проходить холодне повітря, розташовані біля кожної полиці.
  2. Двигун холодильника служить довго та економить електрику: він регулює ступінь охолодження сам залежно від того, наскільки заповнені камери агрегату.
  3. У RB 37J5000 EF/UA та м`ясо зберігатимуться в ідеальних умовах, адже у нього є окрема скринька із зоною свіжості.
  4. Зберігає максимум вітамінів у заморожених ягодах та овочах шляхом суперзаморозки.
  5. Допоможе заощадити електрику в поїздці з режимом Відпустки.

Недолік: немає льодогенератора.

Samsung RB33J3200WW/UA

Це топова техніка, яка популярна шляхом добре організованого простору та місткості. Висувна полиця в холодильному і таку ж шухляду — в морозильному відсіках спрощують доступ до вмісту, який знаходиться в далеких кутах. А у велике дверне відділення можна легко ставити високі пляшки і банки в два ряди.

Примітка: корисний об`єм морозилки – 98 літрів, холодокамери – 230 літрів.

Samsung RB33J3200WW/UA

Чим гарний:

  • Розморожується сам – не наморожує інею чи льоду.
  • Охолоджує з усіх боків – поступово обдуває продукти.
  • Ефективно витрачає енергію. RB33J3200WW/UA регулює потужність, залежно від заповненості відділень.
  • Зберігає більше вітамінів у заморожених продуктах шляхом опції суперзаморожування.

Можливі нарікання: немає режиму «відпустка» та льодогенератора.

Корисно знати: Які холодильники бувають? 5 різновидів холодильних установок

Samsung RS57K4000WW/UA

Це не просто класичний холодильник, а величезний Side-by-side, В якому поміститься все, що потрібно, і навіть більше. Його шикарна холодокамера, розташована з правого боку, має 361-літровий об`єм, а морозильний відсік, на дверцятах якого розташовано 5 додаткових відділень, має 208 літрів корисного об`єму.

Samsung RS57K4000WW/UA

За що потрапив до рейтингу найкращих: 4 якості

  1. Чи не наморожує лід, тому не вимагає розморожування.
  2. «Відпустка» RS57K4000WW/UA менше енергії, доки його господарі у від`їзді.
  3. У цьому Самсунгу продукти довше залишаються свіжими та не втрачають вітаміни: у нього є режим суперзаморожування та спеціально виділена зона свіжості.
  4. Поступово охолоджує — холодний вітерець обдуває кожну полицю з усіх боків.

Мінуси:

  • не готує лід;
  • Дверцята не можна переважити.

Samsung SBS RSA1SHVB1/UA

Топовий варіант із серії Side-by-side здатний порадувати господарів тим, що не наморожує сніг, лід та іній, а отже, і розморожувати його не доведеться. До того ж, цей агрегат зі світлодіодним підсвічуванням камер охолоджує суперрівномірно: він нагнітає прохолоду з усіх боків біля кожної полиці.

Примітка: ця модель ледь поступається попередньому холодильнику за місткістю. У її 180-літровій морозилці можна заготовити заморозку на всю зиму, а 360 літрів об`єму холодокамери точно вистачить, щоб приготувати багато вишуканих страв для вечірки.

Samsung SBS RSA1SHVB1/UA

Причини популярності:

  • Простір у цьому Samsung організовано ідеально: є велика верхня полиця на двері морозилки, багато місця для зберігання риби, заморожених продуктів, м`яса. Також у холодильнику є поличка для делікатесів, яким потрібний особливий температурний режим.
  • Користь у заморожених продуктах не менша, ніж у свіжих: з функцією суперзаморожування вітаміни не встигають зникати.
  • SBS RSA1SHVB1/UA швидко охолоджувати: з цією функцією принесений зі спеки напій можна легко охолодити за кілька хвилин.

Читайте також: ТОП-10 виробників холодильників: пропонуємо найкращих

Samsung RS55K50A02A/UA

Цей місткий дводверний холодильник – те, що треба для великої родини: загальний корисний об`єм агрегату дорівнює 536 літрам. Усередині камер девайса не утворюється лід, іній, тому він не потребує розморожування.

Samsung RS55K50A02A/UA

Чим може похвалитися Samsung RS55K50A02A/UA:
Особливість Для чого
Антибактеріальне покриття не дає розмножуватися шкідливим бактеріям, через що продукти довше залишаються свіжими
Технологія Twin Cooling – подвійне охолодження холодильна та морозильна камери охолоджуються окремо: запахи продуктів не змішуються
Інтелект розумна система з 9 датчиками допомагає економити електрику: вона підлаштовує швидкість та потужність роботи компресора зовнішні умови

Недоліки:

  • не можна переважити дверцята;
  • немає суперзаморозки.

Samsung RL55TTE2A1/UA

Це один з найпопулярніших двокамерних варіантів у рейтингу, який порадує не лише своїм дизайном та зручним підсвічуванням відділень, але й гарним набором функцій. Холодильник потрапив у топ найкращих ефективній роботі: технологія Multi Flow забезпечує рівномірне охолодження. ні один продукт не сховається від холодного повітря. До того ж техніка відноситься до типу No Frost, тому не вимагає багато часу на догляд.

Samsung RL55TTE2A1/UA

Чим сподобається:

  • режимом «Відпустка» — заощадить електрику, доки його власники у від`їзді;
  • опцією швидкого заморожування Samsung RL55TTE2A1/UA заморозить продукти, зберігши вітаміни;
  • відсіком CoolSelect Zone – господар цього агрегату зможе сам вибирати температуру у відсіку, перетворивши її на морозильник з легким заморожуванням, зону свіжості або ж вибрати режими швидкого або легкого охолодження.

Мінус – не готує лід.

Samsung RT53K6330EF/UA

Це шикарний варіант із захистом від дітей не тільки ефективно працює, але й має гнучкі функції, які користувач може налаштовувати так, як йому завгодно. 528-літровий холодильник не наморожує лід, що дозволяє не витрачати багато часу на догляд: розморожувати камери не треба — іноді їх мити.

Samsung RT53K6330EF/UA

Приємні риси RT53K6330EF/UA Samsung
Продукти завжди свіжі та без стороннього запаху Технологія Twin Cooling Plus зберігає свіжі продукти на 70% рівні вологості, продовжуючи термін їх придатності. Ця технологія охолоджує камери холодильника окремо один від одного: запахи різних продуктів не змішуються.
Гнучка система зберігання Якщо на порозі багато гостей, і в холоднокамеру нічого не вміщується, то можна перетворити морозилку на ще один холодильник, просто переключивши режим.
Power Cool Для швидкого охолодження.
Power Freeze Для шокового заморожування або приготування льоду.
Захист від бактерій Вугільний фільтр і антибактеріальна сітка продовжать свіжість продуктів і позбавлять неприємних запахів.

Це цікаво: 10 найкращих холодильників без морозильної камери – рейтинг популярних моделей

Samsung SBS RSA1RHMG1/UA

Це один із найкращих агрегатів у списку, який належить до категорії Side-by-side. 520-літрова техніка має всі необхідні функції. Модель класу No Frost ідеально охолоджує продукти, надовго зберігаючи їхню свіжість. До того ж, розморожувати цей пристрій не знадобиться.

Примітка: у девайса є опції для шокової заморозки та швидкого охолодження.

Samsung SBS RSA1RHMG1/UA

Корисні функції та режими моделі:

  • Компанія Samsung подбала про захист від дітей: дитина не зможе випадково переключити режими.
  • Зручно діставати продукти: скриньки у морозильному та холодильному відділеннях висуваються.
  • Домашній бар – через кишеню в дверцятах легко діставати напої та бутерброди. Зайвий раз відчиняти дверцята і випускати холодне повітря не знадобиться.
  • Відпустка – заощадить електрику, поки власники RSA1RHMG1/UA

Недолік: дверцята не можна переважити.

Samsung RB37K63402C/UA

367-літрова техніка порадує широкими можливостями зберігання та вмінням продовжувати термін придатності продуктів. Весь вміст холодильної та морозильної камер девайсу обдувається з усіх боків. На широких та глибоких полицях помістяться пакети та каструлі різних розмірів.

Samsung RB37K63402C/UA

Що вміє RB37K63402C/UA:

  • Охолоджувати швидко – девайс за кілька хвилин охолодить напої, тому не змусить мучитися від спраги. в спеку.
  • Заморожувати майже відразу – у морозилці цього Samsung овочі, ягоди та м`ясо заморозяться так швидко, що встигнуть зберегти всі вітаміни.
  • Економити, поки його господарі у від`їзді — просто треба включити «відпустку», і техніка споживатиме менше електрики.
  • Давати власникам вибір — ця топова модель має спеціальний відсік FreshZone для зберігання риби, м`яса, свіжих овочів і зелені.

Дивіться також: ТОП-10 найкращих бюджетних холодильників

Samsung розуміється на побутовій техніці, тому кожен холодильник, який потрапив до цього списку, гідний красуватися в квартирі навіть найвибагливішого господаря. Якщо потрібний супермісткий агрегат, тоді дводверний RS57K4000WW/UA підійде. Тим, хто хоче сам призначати відділення функції, сподобається RL55TTE2A1/UA.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії