Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 найкращих телевізорів 2022 року – рейтинг найпопулярніших моделей на вибір користувачів

Дата публікації: 17.10.2019 11:45
Дата оновлення: 17.10.2019 11:45

Телевізори з простого транслятора ТВ-передач і кіно перейшли в розряд «розумної» техніки. Пристрої підключаються до інтернету, підкоряються голосовим командам і вміють ще багато чого іншого. Їх асортимент настільки різноманітний, що легко розгубитися. Яку ж модель найкраще вибрати в 2019 році? Щоб і якість картинки було на рівні, і функціоналу досить? У рейтингу зібрані кращі ТВ цього року. Варто дізнатися про них краще, щоб зробити правильний вибір і купити дійсно хороший телевізор.

Корисно дізнатися: телевізор купити: 20 рекомендацій для правильного вибору

Какой купить телевизор

TCL 50DP600

TV з 50-дюймовим екраном, рамки якого настільки тонкі, що створюється враження безмежної поверхні. Частота оновлення картинки 1200 Гц, тому користувачі зможуть насолоджуватися чітким зображенням без змазаних сюжетів. Телевізор підтримує режим HDR – забезпечує контрастну і повнокольоровий картинку на екрані.

Телевизор TCL  50DP600

Плюси 50DP600:

  • 4К картинка – зображення виглядає реалістично і об'ємно, за відгуками користувачів, добре проглядається з будь-яких положень;
  • функція дублювання (ScreenMirroring) – допомагає перенести контент зі смартфона на TV і переглядати відео, ролики з YouTube, фото та інше на 50-дюймовому екрані;
  • застосування Micro Dimming – технології, яка відповідає за поліпшення контрастності чорного відтінку;
  • технологія «Долбі Аудіо» – об'ємне звучання, чіткий звук, передача найменших шерехів при перегляді кіно або прослуховуванні концертів.

У цій техніці використовується смарт-система, а значить швидкісне підключення до мережі і швидке завантаження будь-яких програм, ігор і фільмів користувачам забезпечені. Є всі необхідні роз'єми: HDMI (3 шт.), USB (2 шт.), А також міні-джек для підключення дротових навушників.

ДО символічного мінуса можна віднести хіба що відсутність Bluetooth, але при наявності Wi-Fi і Смарт-ТВ без нього цілком можна обійтися. ДО того ж, ціна на цей телевізор більше, ніж доступна.

LG 43UM7390PLC

Це 43 дюйма контрастного і яскравого відображення будь-якого контенту на екрані: фільми, ігри та фото. Широкий кут огляду IPS панелі дозволяє насолоджуватися реалістичними відтінками картинки з будь-якої точки перегляду. Додатково допомагає покращувати різкість і прибирати шуми потужний 4-ядерний процесор.

Телевизор LG 43UM7390PLC

У рейтинг кращих телевізорів 2019 р 43UM7390PLC потрапив завдяки:

  1. Можливості управляти TV не тільки звичним пультом, але і голосом – штучний інтелект відмінно розпізнає і виконує мовні запити.
  2. Зручному і зрозумілому Smart – заснований на платформі WebOS. Користувачеві доступний браузер, музика, канали LG, магазин додатків і керування зі смартфона.
  3. Чіткому і барвистому зображенню – формат картинок 4К, при цьому в параметрах девайса зазначено, що використовується матриця IPS, а також безліч фірмових технологій для деталізації та оптимізації контенту.
  4. Наявності віртуальних каналів аудіо – чисті, чіткі звуки, які виходять з різних сторін, створюють ефект повного занурення в події на телевізійної панелі.

Недолік моделі – немає міні-джека під навушники. Зате є Bluetooth для бездротових варіантів.

LG OLED 55C9PLA

OLED-пристрій, виконаний в мінімалістичному дизайні, має величезний 55-дюймовий екран. Всередині ТВ захований «розумний» чіпсет α9 II зі штучним інтелектом. LG AI відповідає на мовні запити, підбирає контент з урахуванням смаків користувачів, включає/вимикає TV в заздалегідь заданий час і багато іншого.

 Телевизор LG OLED 55C9PLA

Чим ще дивує 55C9PLA:

  • технологією «Долбі Атмос» – створює справжній кінотеатр вдома зі звучанням і картинкою, що не поступається за якістю професійної апаратурі;
  • режимом «Галерея» – є можливість зробити з TV картину, на якій змінюються пейзажі з різних частин Землі, які регулярно оновлюються;
  • наявністю фірмових каналів – 200+ телеканалів доступно глядачам навіть без покупки і установки антени;
  • ігровими можливостями – тут є все для геймерів: деталі темних ділянок, соковиті кольори, геймплей в форматі 4К HDR, швидкий відгук в 1 мс, мінімальна затримка введення 12,9 мс.

Додатковий плюс TV-пристрої – наявність кабельного органайзера на тильній стороні корпусу. Дозволяє в одному місці зберігати акуратно укладене дроти.

Мінус криється в вартості девайса, яка істотно вище середньої. Але при цьому користувач отримує якісну OLED-панель з контрастним, реалістичним зображенням, топовими характеристиками і елегантним зовнішнім виглядом.

Може зацікавити: Як підключити акустику до телевізора LG або Samsung: 4 способи

SONY 55XG8596

Відноситься до флагманської серії LED TV. У девайсе встановлена ОС Андроїд 8.0. з можливістю оновлення до 9.0. Є Смарт-ТВ, щоб можна було вільно виходити в Інтернет, завантажувати програми, насолоджуватися геймплеєм і кіно онлайн.

 Телевизор SONY 55XG8596

І ще кілька плюсів цієї популярної моделі телевізора:

  1. Передача зображення з реалістичними, «живими» відтінками – завдяки Triluminos Display і іншим фірмовим фішках.
  2. Якісне звучання – звук йде прямо з екрану. Аудіосистема моделі 55XG8596 доповнена двома високочастотними динаміками, вбудованими в задню панель. Вони імітують поширення звуку з центру екрану і роблять все, що відбувається на екрані ще реалістичніше.
  3. Підтримка автокалибровки – контент від «Нетфлікс» можна дивитися зі студійною якістю картинки.
  4. Керування голосом – можна віддавати телевізору команди для миттєвого виведення на екран потрібних користувачеві фільмів, ТВ-передач, матчів та ін.

Рада: підключити до 55XG8596 приставку або інші гаджети, то усією технікою можна легко керувати за допомогою одного пульта ТВ, в який вбудований мікрофон, який розпізнає мовні запити.

У модель від SONY вбудовані всі необхідні порти (HDMI, USB) для підключення різноманітного обладнання. Для бездротового взаємодії з гаджетами передбачений 2 х-діапазонний Wi-Fi.

Мінуси, як для топового пристрою, несуттєві. Точніше, він один – вартість вища за середню, що для ТБ-девайса з безліччю фірмових технологій цілком обгрунтовано.

В іншому у користувачів претензій до пристрою немає.

Цікаво дізнатися: підключити до моноблоку телевізор або монітор: 4 простих способи

Panasonic TX-32FR250K

LED-панель діагоналлю 32 дюйма відтворює контент з насиченими, природними відтінками, максимально контрастний і чіткий. Навіть найдинамічніші сценки програються без мерехтіння і розмитих шлейфів.

Телевизор Panasonic TX-32FR250K

Чим ще порадує TX-32FR250K:

  • є можливість підключити флешку і відтворювати на великому екрані електронні документи, відео, аудіо або записувати ТБ-трансляції на USB-накопичувач;
  • великий вибір роз'ємів – можна безпроблемно приєднувати до телевізійного девайсу приставку, навушники, ноутбук та ін .;
  • прості налаштування – меню і навігація зручні та інтуїтивно зрозумілі, в комплекті є пульт дистанційного керування.

TX-32FR250K можна розмістити як на горизонтальній поверхні, так і підвісити на стіну (є кронштейн VESA).

Мінуси:

  • тут немає Smart TV, бездротових інтерфейсів;
  • «скромні» розміри і роздільна здатність (HD 1366 на 768 точок) дисплея LED-панелі.

Зате вартість телевізора мінімальна, при цьому чітке і яскраве відображення на екрані будь-якого контенту користувачам забезпечена.

LG 43UK6300PLB

Телевізор 4К з дозволом UHD 3840 на 2160 точок. Це означає висока деталізація картинки і чітке відтворення контенту. З будь-якого кута огляду зображення буде однаково яскравим і контрастним.

 Телевизор LG 43UK6300PLB

Плюси 43UK6300PLB:

  • 4-ядерний чіпсет – відповідає за ліквідацію перешкод, наведення різкості і підвищення загальної якості картинки до рівня 4К;
  • багатоканальне звучання – кілька віртуальних каналів створюють ефект об'ємного звуку;
  • Смарт-ТВ на базі webOS – можна користуватися голосовим керуванням, працювати з декількома програмами одночасно, використовувати всі можливості інтернету, також є великий вибір LG каналів і ще безліч інших корисних фішок;
  • багатофункціональний пульт – є окрема кнопка ivi для доступу до кіно і мультиплікаційної бібліотеці, клавіша, щоб відразу потрапити в головне меню Smart TV, можна закріпити улюблену передачу за певною кнопкою і це тільки малий перелік функціоналу пульта-Меджік.

Екран ТВ укладений в металеві рамки для створення стильного вигляду і збільшення міцності конструкції.

В цілому 43UK6300PLB – відмінне поєднання розгорнутого функціоналу, гідного за якістю зображення і прийнятною вартістю.

LG 32LM6300PLA

Full HD ТВ з екраном на 32 дюйми. Роздільна здатність дисплея становить 1920 на 1080 пікселів. Чотири спритних ядра чіпсета легко справляються з шумом і перешкодами контенту, допомагають поліпшити зображення перед виведенням на екран.

 Телевизор LG 32LM6300PLA

Чим ще примітний 32LM6300PLA:

  • передача будь-якого відеоконтенту в відмінному HDR-якості;
  • використання Dolby Audio – для створення ефекту присутності, як в кінотеатрі, і насолоди чистим і об'ємним звучанням;
  • Смарт-ТВ – для перегляду улюбленого відео-контенту на YouTube, «Нетфлікс», зручного керування функціоналом ТВ та ін .;
  • наявність «розумної» технології AI – можна вводити команди голосом і отримувати персональну відеоподборку від штучного інтелекту;
  • можливість підключення флешки і перегляду на 32-дюймовому екрані улюбленого кіно і фото, геймплея.

Цей ТВ ще і досить економічний. Завдяки спеціальній функції в режимі очікування техніка споживає мінімальні 0,5 Вт. Модель 32LM6300PLA з вбудованим Bluetooth підтримує керування пультом-Меджік. Його потрібно докуповувати окремо, що і є найголовнішим мінусом моделі.

SAMSUNG 55RU7400

Володар 55-дюймового екрану з 4К дозволом і частотою розгортки 100 Гц для чіткого відтворення будь-якого контенту.

Телевизор SAMSUNG 55RU7400

Серед плюсів 55RU7400 варто виділити:

  • використання Natural Mode, Contrast Enhancer для поліпшення передачі відтінків – ТВ більш натуралістично і точно відображає контент;
  • оснащення поліпшеним чіпсетом UHD 4К, який управляє квітами і оптимізує рівень контрастності, забезпечує підтримку HDR;
  • за якісне звучання відповідає 20-ватна система з підтримкою Dolby Digital;
  • чорний відтінок тут дійсно чорний за рахунок технології Mega Contrast;
  • комплектація пультом з можливістю подачі голосових команд ТВ.

Модель працює на ОС Tizen зі зручним і зрозумілим інтерфейсом. Також передбачена підтримка еппловскій сервісів, наприклад, «Айтюнс».

А ви знали: Як підключити Айпад до телевізора – 6 простих способів

В 55RU7400 передбачено 4 варіанти відтворення картинки: динамічний, стандартний, звичайний, кіно. Можна вибрати режим, виходячи з особливостей відтвореного контенту. Наприклад, для яскравих мультфільмів оптимально підійде динамічний варіант. А ще є геймерський режим для любителів позависать в віртуальних іграшках.

SAMSUNG QE55Q67RAUXUA

55-дюймовий ТВ з технологією Quantum Dot передає неймовірну кількість відтінків – до 100% колірного об'єму. Smart QLED – опрацьовані темні і світлі тони, високу роздільну здатність екрана (3840 на 2160 точок) і насичене зображення.

 Телевизор SAMSUNG QE55Q67RAUXUA

ДО плюсів QE55Q67RAUXUA також варто віднести:

  • перетворення Full HD контенту в 4К – силами потужного 4-ядерного процесора Quantum;
  • спеціальний режим для ігор – з мінімальною затримкою поновлення кожного пікселя і чіткою графікою геймплея;
  • «розумна» підстроювання картинки до особливостей навколишнього середовища – наприклад, підвищення яскравості при недостатньому освітленні і т.д .;
  • можливість транслювати зображення на великий екран з еппловскій техніки;
  • наявність Смарт-ТВ – за зручність використання відповідає інтерфейс Smart Hub і пульт дистанційного керування.

У режимі очікування цей ТБ не просто чорний екран. На дисплеї можуть відображатися візерунки, картинки, фото та ін. Або виводити корисну інформацію, наприклад, час.

Єдине, при покупці цієї диво-техніки варто бути готовим до того, що ціна відповідає розширеному функціоналу і топовим параметрам пристрою.

SONY 43XF7096

Відноситься до середньої цінової категорії топової лінійки телевізорів «Соні». ТВ 4К UHD цього бренду забезпечують неймовірно високу якість відтвореного контенту. Дозвіл екрану в 43XF7096 - 3840 на 2160 пікселів. Діагональ також на топовом рівні – 43 дюйма. Smart TV тут в наявності. Працює на ОС Linux.

Телевизор SONY 43XF7096

ДО плюсів моделі належить:

  • якість картинки поліпшується в режимі реального часу, з тонкою обробкою деталей, завдяки використання безлічі ультрасучасних технологій, таких як 4K X-Reality PRO;
  • можна підключити джерело сигналу або флешку і дивитися улюблений контент на 43-дюймовому екрані з відмінною деталізацією;
  • можливі підключення по бездротовому зв'язку і вихід в Інтернет, завдяки вбудованому Wi-Fi;
  • зручний пульт, на якому є окремі кнопки для швидкого доступу до YouTube і Netflix, також клавіша REC для запису фільму або телепередачі на вінчестер з ємністю пам'яті до 2 Тб;
  • ClearAudio + відповідає за створення об'ємного звучання і допомагає повністю поринути в події на екрані.

Тонкий TV з вузькою рамкою по периметру, що імітує алюмінієве покриття, займає мінімум простору в інтер'єрі, адже габарити моделі 970x571x58 мм без підставки. Вона також входить в комплект. Кабелі можна акуратно заховати в підставку. При бажанні пристрій можна повісити на стіну.

Читайте також: краще для будинку або офісу – великий монітор або телевізор? Робимо правильний вибір з 2 варіантів

Підсумки топ-10

Вибір найкращого ТВ з десяти претендентів:

Модель
Тип TV Екран Основні роз'єми Бездротові інтерфейси Smart TV
TCL 50DP600 LED 50" , 4K UHD 3840x2160 HDMI, USB, AUX Wi-Fi є
LG 43UM7390PLC LED 43" , 4K UHD 3840x2160 HDMI, USB Wi-Fi, Bluetooth є
LG OLED 55C9PLA OLED 55" , 4K UHD 3840x2160 HDMI, USB Wi-Fi, Bluetooth є
SONY 55XG8596 LED 55" , 4K UHD 3840x2160 HDMI, USB, AUX Wi-Fi, Bluetooth є
Panasonic TX-32FR250K LED 32" , HD 1366х768 HDMI, USB, AUX немає немає
LG 43UK6300PLB LED 43" , 4K UHD 3840x2160 HDMI, USB Wi-Fi, Bluetooth є
LG 32LM6300PLA LED 32" , Full HD 1920х1080 HDMI, USB Wi-Fi, Bluetoo th є
SAMSUNG 55RU7400 LED 55" , 4K UHD 3840x2160 HDMI, USB Wi-Fi, Bluetooth є
SAMSUNG QE55Q67RAUXUA QLED 55" , 4K UHD 3840x2160 HDMI, USB Wi-Fi, Bluetooth є
SONY 43XF7096 LED 43" , 4K UHD 3840x2160 HDMI, USB, AUX Wi-Fi є

Кожен з них заслуговує звання топового пристрою. Моделі з екранами 32-55" і форматом зображення 4К оснащені Smart TV, технологіями для поліпшення якості звучання і картинки. Так що рекомендація покупцям: орієнтуватися на власний бюджет і визначитися з необхідним набором функцій. Адже чим більше функціонал, тим «серйозніше» ціна телевізора.

Коментарі
Залиште коментар