Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 найкращих телефонів з можливістю запису відео 4К – рейтинг моделей з хорошою камерою

Дата публікації: 10.01.2020 10:54
Дата оновлення: 10.01.2020 10:54

Камера смартфона і зйомка відео в форматі 4К? Чому б і ні, якщо флагман оснащений потужним чіпсетом з графічним блоком і фотомодуля з першокласними сенсорами. Але таких гаджетів не один і не два. Який же вибрати? Рада – вивчити плюси і мінуси топової десятки телефонів, які вміють знімати відео 4К, щоб точно знати, на які варіанти при покупці звернути увагу.

Лучшие смартфоны с камерой 4К

Корисно: Як вибрати смартфон з хорошою камерою: поради + 4 кращих камерофон

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Модель, яка відразу ж привертає увагу акуратними формами із закругленими гранями. Лицьова і тильна сторона – скло Gorilla 5 покоління, по периметру – рамка з глянсового пластика. На 6,53-дюймовою дисплеї є невеликий, схожий на краплю виріз для Фронталки.

Смартфон Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Переваги

Note 8 Pro - прийнятний за ціною смартфон з камерою 4К, в якому:

  1. Потужний чіпсет Helio G90T, який представлений як ігровий і наділений 8 ядрами для швидкісної і продуктивної роботи, а також рідинним охолодженням, щоб уникнути перегріву. За графіком відповідає Малі G76 MC4.
  2. Фотомодуль з набором з 4 сенсорів з різним кількість мегапікселів: 64 – основний датчик (роздільна здатність 9248 на 6936 точок), 8 – широкоугольник (огляд 120°), 2 – макро об'єктив, 2 – модуль глибини для зйомки портретів.
  3. Фронталки на 20 megapixel знімає фото та відео, які покращує ІІ (штучний інтелект), а рівень «замилювання» фото в режимі портрета можна регулювати самостійно.

Батарея на 4500 міліампер годин дозволить пристрою протриматися до 10 годин в активному режимі, наприклад, геймінг. Доступна швидка 18-ватна зарядка.

Також тут не обійшлося без сучасного порту Type-C і mini jack для навушників. Додатковий плюс – наявність NFC.

Недоліки

Судячи з позитивним відгуками користувачів, мінусів у цього телефону з камерою 4к не знайшлося.

Asus ZenFone 6

Безрамковий варіант з IPS-екраном значного розміру 6,4" , покритого суперміцні Склом Gorilla 6-Го Покоління. На тильній стороні гаджета розташувався металевий блок З 2-Х камер, притому, що решта задній панелі – скляна. На цій же стороні є скан відбитку пальців.

Смартфон Asus ZenFone 6

Переваги

Окремо варто відзначити Flip Camera, яка при необхідності перевертається з тильної частини смартфона на лицьову. І це ще не все – модуль камери можна зафіксувати під кутом 0-180°. Тут використовуються 2 об'єктива, один з дозволом 48 megapixel, другий, сверхшірокоугольнік – 13 Мп. У характеристиках зазначена можливість записи відео UHD (3840 на 2160 точок).

Крім того, що ZenFone 6 - телефон, який знімає в 4К, в ньому є і інші фішки:

  • ємнісний акумулятор – п'яти тисяч міліампер годин з головою вистачає на 2 дні активного користування гаджетом без занепокоєнь про підзарядку;
  • флагманський чіпсет – продуктивний і спритний Шадрагон 855 доповнено 6 гігамі оперативки і 64 Гб вбудованої пам'яті;
  • різноманітні режими фото – знімати можна в будь-який час доби, використовуючи для отримання барвистих знімків HDR + Enhanced, для зйомок вночі – Super Night.

І додаткові плюси камерофон – вбудовані стереодинаміки і NFC в комплекті.

Недоліки

Крім як вартості вище середньої більше нічого до мінусів мобільного гаджета віднести не можна.

Apple iPhone XR

еппловскій гаджет привертає увагу мінімалістичним і в той же час стильним дизайном: багатошарові відтінки корпусу, тонкі алюмінієві рамки навколо 6,1-дюймового екрану, скляна тильна панель. Гаджет підтримує зарядку без проводів, з використання спеціальної станції.

Смартфон Apple iPhone XR

В тему: 10+ кращих смартфонів з бездротовою зарядкою

Переваги

Плюси XR:

  • 4К камера на епловском телефоні – одинарний основний (12 Мп) і фронтальний (7 Мп) фотомодулі використовують чип Neural Engine для «розумної» обробки фото, доступний режим портрета, Смарт HDR;
  • фірмовий чіпсет на 6 ядер – А12 в 2 рази виробників і енергоефективніше попередніх варіантів процесорів Епл;
  • передбачена пило- та вологозахист по стандарту IP67 – від проникнення всередину найдрібніших частинок пилу і бризок води Айфон застрахований, але повністю занурювати його в воді не можна.

Розблокує XR після скана особи власника. З бездротових технологій доступні Wi-Fi, Bluetooth і безконтактні платежі.

Недоліки

Якщо порівняти Айфон з іншими топовими варіантами, то він трохи програє дозволом дисплея тисяча сімсот дев'яносто дві на 828 точок і ємністю батареї в 2942 мАг. Але це не заважає йому виводити на великий і яскравий IPS екран якісну картинку і без підзарядки триматися до 12 год.

Стандартний для епловскіх гаджетів мінус – немає можливості збільшити розмір вбудованого сховища. Правда, тут і вже наявної пам'яті вистачає для щоденних потреб (3 гіга оперативки + 64 Гб ROM).

Samsung Galaxy S9 G960F

Володар 5,8-дюймової Безрамковий лицьовій поверхні, в якій для ще більшої яскравості, соковитості і контрастності відтінків використовується матриця Супер Amoled. Обидві сторони гаджета скляні, периметр металевий.

Смартфон Samsung Galaxy S9 G960F

Переваги

ПРО головні плюси S9:

  1. Суперфотомодулі – смартфон з 12-мегапіксельною основною камерою знімає не тільки 4К відео при 60 кадрах в секунду , але і super slow-mo (960 к/сек при HD дозволі або 240 к/сек з FHD). За допомогою знімків, зроблених на 8-мегапіксельну Фронталки, можна створювати забавні анімовані селфімоджі.
  2. Стереозвучання – музичні треки, блокбастери, ігри – все це супроводжується кінематографічним звуком при включенні на S9 за рахунок вбудованих динаміків з технологією Dolby Atmos.
  3. Для розблокування гаджета можна користуватися трьома методами: секретним пін-кодом, сканом особи або відбитком пальця.

Також тут передбачений повний набір бездротових технологій: Wi-Fi, Bluetooth, ANT + і безконтактні платежі. А за допомогою DeX Pad і HDMI-шнура девайс легко під'єднати до монітора і використовувати замість тачпада або клавіатури.

Недоліки

Мінус: гібридний слот, який можна використовувати або для 2-х сімок або для 1 sim і microSD до 400 гигов.

В тему: Що вибрати – Samsung Galaxy S9 або Samsung Galaxy Note 8: битва флагманів

Samsung Galaxy A70

Звертає на себе увагу безмежним 6,7-дюймовим екраном з нестандартними пропорціями сторін 20 до 9. Лицьова сторона зайнята Супер Amoled дисплеєм, на якому розміщений скан відбитків. Тильна поверхня – глянцева з ефектними 3D-відтінками.

 Смартфон Samsung Galaxy A70

Переваги

A70 - володар наступного набору переваг:

  • Потрійний фотомодуль – цього апарату під силу знімати ультра ХД ролики і робити фото в денний і нічний час завдяки 32- мегапіксельному основному сенсора, широкоугольнику на 8 Мпікс (кут огляду 123°), а також 5 megapixel для регулювання глибини різкості знімка. ІІ розпізнає сцени і допомагає поліпшити фото.
  • Потужна Фронталки – в розпорядженні любителів Селфі камера на 32 megapixel з можливістю створення селфімоджі, накладення на знімки фільтрів, написів, а також з підказками про виправлення дефектів на фото.
  • Відмінна автономність – батарея на 4500 міліампер годин без підзарядки пропрацює весь день, а швидко поповнити запаси енергії допоможе 25-ватна супершвидкісна зарядка.

Для більшої захищеності в А70 передбачена розблокування по обличчю власника. Також в апараті є спеціальна папка, де можна створити зашифроване простір і зберігати важливу інфу.

Недоліки

Недоліків в топовом за характеристиками телефоні з 4К камерою не виявлено.

Apple iPhone XS

Володар 5,8-дюймового OLED екрана, що займає майже всю лицьову частину гаджета. Дозвіл екрану на флагманському рівні – 2346 на 1125 точок. Для створення корпусу XS використано 2 матеріали: скло і метал.

 Смартфон Apple iPhone XS

Переваги

Чим же ще може здивувати епловскій гаджет:

  • просунутим чіпсетом А 12 з нейронних движком;
  • значним запасом пам'яті – 4 гіга оперативки + 64 Gb вбудованого сховища;
  • оновленим Face ID – можна використовувати не тільки для розблокування XS, але і для безконтактної оплати, авторизації в прогах.

Окремої згадки гідна камера Айфона. Крім того, що вона записує відеоролики Ultra HD, є й інші фішки. Подвійний основний фотомодуль (12 + 12 Мпікс) робить дивовижні знімки за рахунок підтримки Смарт HDR і оснащенню вдосконаленою матрицею. Доступний режим портрета з ефектом боке.

Недоліки

Мінуси: цінник вище середнього і відсутність місця для установки microSD.

Samsung Galaxy Note 9

Камерофон з яскравим, практично безмежним 6,4-дюймовим дисплеєм, в якому використовується матриця супер Amoled. Всі грані акуратно заокруглені, за рахунок чого дизайн Note 9 вийшов стильним і ергономічним. Лицьова і тильна частини скляні, рамка з усіх боків з металу. Корпус захищений від проникнення всередину вологи і водних крапель за стандартом IP68.

 Смартфон Samsung Galaxy Note 9

Переваги

Ще про плюси Note 9:

  • кілька способів суперзахищеній розблокування – скан особи, відбитків, райдужної оболонки очей, «розумне» сканування ;
  • підтримка S Pen- ПІДКЛЮЧАЄТЬСЯ по Bluetooth, Захищене від пилу і вологи, завдяки суперконденсаторів повністю заряджається ≈ 30 СЕК., Має кнопку на корпусі, якій можна призначити виконання окремих команд , наприклад, запуск камери;
  • подвійний основний фотомодуль – в розпорядженні користувача 12 + 12 megapixel з автофокусом і оптичною стабілізацією, камера вміє визначати сцени і налаштовує параметри для поліпшення знімків.

В Note 9 залишили звичний 3,5 мм роз'єм, при цьому передбачили можливість Bluetooth-підключення відразу 2-х пар навушників. А в режимі DeX мобільний інтерфейс трансформується в десктопний після підключення смартфона до зовнішнього монітора.

Недоліки

Мінус: висока вартість, що для такого просунутого флагмана виправдано.

Ми писали: безрамкові смартфони – 10 крутих моделей

Samsung Galaxy S10 +

На передній частині смарта розташувався Dynamic AMOLED екран діагоналлю 6,4 дюйма, на поверхні якого передбачений акуратний виріз під блок фронталок. Тут їх цілих дві: на 10 і 8 Мпікс. Варто відзначити, що другий фотомодуль використовується тільки для «замилювання» фону. На лицьовій поверхні також знайшлося місце для ультразвукового ськана відбитків.

 Смартфон Samsung Galaxy S10+

Переваги

На цьому фішки S10 + закінчуються:

  • Потрійний блок основних фотомодулів – два 12-мегапіксельних з кутами огляду 45° і 77° , один сенсор на 16 Мпікс з кутом 123°. Тепер в кадр поміщаються всі деталі пейзажів, відео пишеться до 4К при 60 кадр/сек.
  • Стереозвучання з Dolby Atmos – технологія працює, як з провідними, так і з бездротовими навушниками.
  • Гарна автономність – за рахунок незнімної батареї на 4100 мАг, яка протримається без підживлення енергій мінімум добу, можна користуватися провідний або бездротовою зарядкою.

S10 + може і сам заряджати гаджети бездротовим способом після активації функції Wireless PowerShare.

Недоліки

Недоліки: потрібно вибирати між установкою другий сімки і розширенням внутрішньої пам'яті до 512 гигов. Крім того, флагман має досить високу вартість.

Asus ZenFone Max (M2) 4/32G

6,3-дюймовий апарат наділений модною монобровою на лицьовій стороні, в якій компактно розмістилася Фронталки і різні датчики. Задня частина – гладкий метал з подвійним блоком основної камери. «Розумний» фотомодуль (13 + 2 Мп) розпізнає сцени і підбирає ідеальні параметри для зйомок їжі, тварин, пейзажів тощо. Фронталки на 8 Мпікс автоматично ретушує Селфі, наприклад, усуваючи дефекти шкіри.

Смартфон Asus ZenFone Max (M2) 4/32G

Переваги

Плюси Max (M2):

  • місткість батарея на 4000 міліампер годин для користування гаджетом добу без підзарядки;
  • зручна розблокування – скан відбитків за 0,3 сек. активує екран або можна скористатися сканером особи;
  • потужний чіпсет – 8 ядер Snapdragon 632 забезпечують відмінну продуктивність навіть при запуску ресурсоємних прог.

В Max (M2) 3 слота, в які встановлюються 2 сімки і micro SD до 2Тб.

Недоліки

Мінус: невеликий роздільна здатність дисплея 1520 на 720 пікс – при цьому встановлена матриця IPS, так що картинка на екрані яскрава і контрастна. Крім того, вартість девайса невисока, як для камерофона.

Рекомендуємо: бюджетних телефонів з гарною камерою – рейтинг кращих моделей, які можна купити недорого

Apple iPhone 11 Pro

еппловскій девайс одягнений в корпус зі сталі і скла. Він оснащений OLED-екраном розміром 5.8" , наділену фірмовим чіпсетом А13 з технологією нейронного навчання.

Смартфон Apple iPhone 11 Pro

Переваги

Pro версія 11 Айфона не тільки цим:

  • Трійка основних камер, все по 12 Мп – робити шикарні знімки можна як при денному світлі, так і в темряві. Для обробки фото і відео є набір інструментів. Підтримується 4-кратний оптичний зум. Надширококутний фотомодуль має кут огляду 120°.
  • Наявність Smart HDR – найдрібніші деталі картинки можна розглянути навіть в темних або дуже світлих сценах. Машинне навчання допомагає автоматично змінювати освітлення для отримання кращих кадрів.
  • Фронталки на 12 Мпікс – з можливістю зйомки не тільки звичайних Селфі, але уповільнених «себяшек».
  • Суперекран – Retina в поєднання з технологіями True Tone, Night Shift і іншими дозволяє милуватися природними відтінками і комфортним зображенням незалежно від освітлення.

Одинадцятий просунутий Айфон «дізнається» власника по обличчю, навіть якщо дивитися на гаджет під кутом. Апарату не страшні пил, краплі вологи і навіть короткочасне занурення в воду, завдяки захисту корпусу по стандарту IP 68.

Недоліки

Мінус: вартість Pro гаджета повністю відповідає його флагманським характеристикам і перевищує середній ціновий поріг.

Загальний огляд і порівняння моделей

Топові гаджети, які можна купити для запису відео 4К і не тільки:

Модель
Дисплей Пам'ять Процесор Камера Акумулятор (мАг)
RAM/ROM основна/фронтальна
(Гб) (Мп)
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6.53" , IPS 6/64 8 ядер, 64 + 8 + 2 + 2/20 4500
2340x1080 Helio G90T
Asus ZenFone 6 6.4" , IPS 6/64 8 ядер , 48 + 13 5000
2340x1080 Snapdragon 855
Apple iPhone XR 6.1" , IPS 3/64 6 ядер, Apple A12 12/7 2942
1792х828
Samsung Galaxy S9 G960F 5.8" , Super Amoled 2960x1440 4/64 8 ядер, Exynos 9810 12/8 3000
Samsung Galaxy A70 6.7" , Super Amoled 2400x1080 6/128 8 ядер, Snapdragon 675 32 + 5 + 8/32 4500
Apple iPhone XS 5.8" , OLED 2436х1125 4/64 6 ядер, Apple A12 12 + 12/7 2658
Samsung Galaxy Note 9 6.4" , Super Amoled 2960х1440 6/128 8 ядер, Exynos 9810 12 + 12/8 4000
Samsung Galaxy S10 + 6.4" , Dynamic AMOLED 8/128 8 ядер, Exynos 9810 12 + 12 + 16/10 + 8 4100
3040х1440
Asus ZenFone Max (M2) 4/32G 6.3" , IPS 4/32 8 ядер, Snapdragon 632 13 + 2/8 4000
1520х720
Apple iPhone 11 Pro 5.8" , Super Retina (OLED) 2436x1125 6/64 6 ядер 12 + 12 + 12/12 3190
А13

Після знайомства зі смартфонами зі зйомкою 4К, автоулучшеніем знімків і підбором параметрів для певної сцени, висновок один – камерофони на 5+ справляються із записом роликів і створенням Потро сающіх кадрів. Це справжні флагмани, які можна купити для виконання різних завдань: підключення до монітора, гейминга, багатогодинного перегляду кіно або прослуховування улюблених треків. Залишається визначитися з ціною, необхідним функціоналом і приступати до вибору камерофона.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії