Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Змішуючи старе і нове: новинка від Marshall!

Дата публікації: 18.11.2016 14:38
Дата оновлення: 18.11.2016 14:38

Якщо не звертати уваги на дизайн, в іншому ці дві Bluetooth-моделі дуже і дуже схожі між собою. Точно як і Major II Bluetooth, Mid Bluetooth пропонує слухачеві 40 мм динаміки і Bluetooth AptX audio (висока якість передачі звуку), а вбудований акумулятор витримує божевільних 30 годин повністю автономної роботи на один заряд.Но навіть якщо навушники раптом розрядяться в дорозі, в комплекті є шнур з роз'ємом 3,5 мм, щоб продовжити слухати музику без перешкод, але вже в дротовому режимі.

До речі, так як з цією формою навушників нереально слухати музику удвох, виробники передбачили спеціальну фішку. Ваш приятель або ваша дівчина запросто підключає через кабель свої провідні навушники до ваших Marshall Mid Bluetooth, щоб дивитися фільм або слухати музику в приємній компанії.

Ця модель навушників управляються всього однієї невеликої кнопочкой. У неї закладено функції регулювання гучності, зупинки і продовження програвання, ну і, природно, відповідати на вхідні дзвінки.

За заявою Marshall, коштує ця вся радість 199 доларів, на цілих 50 більше, ніж практично такі ж Major II Bluetooth. Але, здається, така ціна встановлена ​​за рахунок більш цікавого і зручного дизайну. Подивимося, як це зайде користувачам!

Коментарі
Залиште коментар
Б
31.10.2017 12:46

Великолепные наушники, выдающие качественный насыщенный звук. За такую цену – просто находка. Перепробовал много устройств для прослушивания музыки, но только данные наушники удовлетворили меня, как меломана. Всем рекомендую.

Категорії