Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung Galaxy Tab S6: огляд на 7 підрозділів

Дата публікації: 17.08.2021 14:33
Дата оновлення: 17.08.2021 14:33

Крутецький планшетник був випущений в дев'ятнадцятому році. Що не заважає S6 «бути на коні»! 

Планшет Samsung Galaxy Tab S6

Адже у нього в запасі чимало фішечок для меломанів і гравців, для кіноманів і художників, а також для всіх-всіх цінителів преміумгаджетів. 
 
Це цікаво: Для чого потрібен планшет: 4 сфери застосування 

Характеристики Samsung Galaxy Tab S6

З параметрами у цього гаджета повний порядок:

Характеристики 
Galaxy Tab S6 
Екран  Super AMOLED, 10,5 ", 2560x1600 
Процесор Qualcomm Snapdragon 855, 8 ядер (1,7, 2,4, 2,8 ГГц) 
Оперативна пам'ять  6 Гб 
Вбудована пам'ять  128 Гб 
Слот для карти пам'яті  є, до 1 Тб 
ОС Android 9.0, інтерфейс OneUI 1.5 
Фронтальна камера  13 + 5 Мп 
Акумулятор  7040 мАг 
Бездротові технології  Bluetooth v5 .0, Wi-Fi 2.4G + 5GHz 

Батарея і зарядка 

Планшетник оснастили акумулятором на 7040 міліампер-годин. За офіційною інформацією, гаджет протримається: 

  • до 9 годин —  під час серфінгу інтернету; 
  • 15 год —  перегляду відосів; 
  • 43 год —  розмов; 
  • 105 год — прослуховування аудіо.

Зарядка Samsung Galaxy Tab S6

Підтримується швидка зарядка. Пристрій підживлюється енергією по дроту від роз'єму ЮСБ Type-C за 2-2,5 години до 100%. Для такої місткої батареї показник більш ніж хороший. 

Оперативна допомога: Що робити, якщо не включається планшет — 2 можливі проблеми та 3 способи їх вирішення 

Камера

У планшеті Samsung Galaxy Tab S6 подвійний фотомодуль на тильній кришці, і ось його огляд:

  • широковугольна на 13 Мпікс (f / 2.0); 
  • надшироковугольна на 5 Мпікс (f / 2.2).

У обох автофокус. Але вони без спалаху, а значить, фоткати краще при хорошому освітленні. Відоси можна писати максимум в 4К при 30 кадрах в секунду. Фронтальний модуль всього один на 8 Мпікс. Як і в основному, тут є «Живий фокус», коли розмивається задній фон. 

Камери планшета Samsung Galaxy Tab S6

У додатку камери можна перемикатися між різними режимами, наприклад, перейти в «Покращення» знімків і роликів. В налаштуваннях можна трохи повправлятися з роботою фотомоделей, припустимо, задати розмір відео.

Продуктивність 

Планшетник працює на 8-ядерному чипсеті «Снапдрагон» 855. Графіка за «Адрено» 640. Запросто витягує на максималку сучасні дії, стрілянину та інші ігри. Судячи з тестів планшета Samsung Galaxy Tab S6 і оглядам користувачів, пристрій не гальмує і не зависає від багатозадачності. 
 
Компанія під час представлення заявила про випуск двох конфігурацій планшетника: 6/128 гігів і 8/256 гігів. Але в Україні надійшла в продаж тільки перша версія. У будь-якому випадку запаси внутрішнього сховища можна розширити до 1 Тб, встановивши флешкартку.

Режим DeX в Samsung Galaxy Tab S6  

Таб S6 на Android, поверх якого встановлена ​​OneUI 1.5 з простим і зрозумілим інтерфейсом. «Самсунг» припас для користувачів також дещо новеньке. Переключившись на режим DeX, можна використовувати планшетник як повноцінну заміну ноуту, відкривати кілька додатків у віконному режимі та розміщувати на екрані так, як зручно, підключати S6 до зовнішнього монітора. 
 
На замітку: Топ-10 способів, як прискорити роботу планшета

Дисплей 

10,5-дюймовий, надзвичайно яскравий і соковитий, як і належить «Супер Амолед» екрану з роздільною здатністю 2560 на 1600 пікселів. По периметру його оточують помірно вузькі симетричні рамочки. Сторони зі співвідношенням 16 до 10. Ідеальний для перегляду фільмів і роликів. З іграми теж все здорово, практично всі адаптуються під такий дисплей. 

Екран планшета Samsung Galaxy Tab S6

Перейшовши в налаштування, можна налагодити екран для себе:

  1. Повзунками вліво / вправо — регулювати яскравість. 
  2. Включити нічний режим або фільтр синього. 
  3. Вибрати, коли він буде «гаснути» при бездіяльності. 
  4. Активувати управління жестами та інше. 

Цей планшетник підтримує технологію ХДР 10+, що позитивно позначається на якості картинки при перегляді, наприклад, кіно зі стрімінгових сервісів, таких як «Нетфлікс».

Зовнішній вигляд, розміри, дизайн 

Тонкий, металевий, солідний —  це все про Samsung Galaxy Tab S6. Приступаємо до огляду його зовнішнього вигляду. Передня частина зайнята 10,5-дюймовим екраном, вгорі якого знаходиться невелике «вічко» фронталки й датчик. Виробник вирішив не обмежуватися тільки розблокуванням по обличчю, тому встановив дисплейний скан відбитків. За відгуками користувачів, нарікань на його роботу немає. 
 
Задня кришка алюмінієва, на відміну від скляних S7 і S7 +, матова, тактильно приємна і зовсім неслизька. На ній знаходиться овальний блок з подвійним основним фотомодулем, що трохи випирає з корпусу. Тут же, крім лого по центру і позначки, що звуком займалися фахівці AKG, є невелике заглиблення для стилуса.

Дизайн Samsung Galaxy Tab S6

Самсунговське цифрове перо поставляється в комплекті з планшетником. Виконано під колір корпусу обраного пристрою: сіре, темно-рожеве, блакитне. Стилус легко підмагнічується в виїмку. Тільки важливо розташувати його правильно, інакше конект «олівчика» і планшетника не відбудеться. 
 
S Pen працює так само як і в смартах «Галаксі Ноут». Наприклад, можна віддалено зробити фото або перемикнути відеоролик, писати замітки від руки та конвертувати в друкований текст. Заряджається стилус прямо від планшета. Повного заряду вистачає ≈ на 10 годин використання. 
 
Ліва грань оснащена магнітами для кріплення клавіатури, обкладинки планшетника. Справа знаходиться кнопка вкл/викл, довгаста клавіша управління гучністю і слот мікроСД для карти пам'яті та сімки (у версії з LTE). 
 
Нижній торець відданий під пару динаміків і роз'єм ЮСБ Type-C. Звукова складова S6 на високому рівні. В такому тонкому планшетнику помістилося аж 4 якісних динаміків, крім нижніх, є ще 2 вгорі. 
 
Габарити: 244,5x159,5x5,7 мм. Важить він якихось 420 грамів. Для порівняння: навіть Лайт-версія має масу на 47 м більше. 
 
Вибираємо і креативимо: В якій програмі роблять презентацію: 10 найкращих сервісів

Ціна на Samsung Galaxy Tab S6 

Цінник відрізняється в залежності від версії: з ЛТЕ (SM-T865) або без (SM-T860). Якщо перша коштує в межах 20 -24 тис. гривень, друга — на пару тисяч менше. 
 
Що можна сказати за підсумком огляду планшета Samsung Galaxy Tab S6? Це топ для перегляду кіношок, роликів на Ютубі. З потужним залізом і найкрутішим екраном грати — суцільне задоволення. А ще можна класно і мобільно обробляти фотки, малювати, підписувати скани документів, використовуючи «С-пен». Загалом, яким би завдання не було, S6 це під силу. 
 
Вибираємо: Який планшет краще —  Lenovo і Samsung: порівняння 9 характеристик

Коментарі
Залиште коментар
Категорії