Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung GALAXY Note 8.0: новий планшет для сучасних людей

Дата публікації: 14.03.2013 18:00
Дата оновлення: 14.03.2013 18:00

galaxy_note_8В Samsung GALAXY Note 8.0 ідеально поєднуються портативність і продуктивність, які відкривають абсолютно нові можливості для роботи і розваг. Компактний і тонкий корпус пристрою відмінно підходить для комфортного повсякденного використання.
Новий планшет отримав 8-дюймовий TFT-дисплей, тим самим заповнивши наявну прогалину між GALAXY Note II з екраном в 5,5 дюйма і 10-дюймовим GALAXY Note 10.1. При цьому роздільна здатність екрану складає 1280х800, а щільність пікселів навіть вище ніж у iPad mini.
Дисплей обрамлений досить широкою рамкою, яка дозволяє утримувати планшет в руках і працювати однією рукою, не турбуючись про помилкові дотиках. Продовжуючи традиції продуктової лінійки, GALAXY Note 8.0 успадкував можливість використання електронного пера S Pen, що об'єднує в собі новітні технології з легкістю звичного листи ручкою на папері. Функція конвертації рукописного тексту на друкований забезпечує високу точність введення, а нові інструменти дозволяють працювати навіть з формулами.

s_penВ GALAXY Note 8.0 технологія S Pen досягла такого рівня розвитку, що для її використання навіть не потрібно торкатися до дисплея. Фукнція Air View при піднесенні пера до дисплея дозволяє без відкриття файлу або програми здійснювати попередній відео, повідомлень, фотографій і завдань в календарі S Planner. Під час вилучення пера з корпусу планшета автоматично запускаються інноваційні функції – Pen Detection, яка пропонує адаптовані меню, і Page Buddy, яка інтуїтивно активує домашній екран S Note.
GALAXY Note 8.0 отримав чимало інноваційних рішень, в числі яких функція роботи в декількох вікнах, що дозволяє розділяти дисплей для оптимального доступу до безлічі "живих" додатків. Багатозадачність працює і під час дзвінків – спливаючі замітки Pop Up Note дозволяють працювати з S Note в будь-який час, а Pop Up Video дозволяє одночасно працювати в браузері і спілкуватися в месенджері. Різні вікна легко змінюють масштаб для ще більшої зручності.

galaxy-note-8-flipboard-630x354Новий планшет оснащений набором встановленого контенту і сервісів, тому не потребує додаткових витрат з боку користувача. Серед них вперше представлені на планшетах Samsung GALAXY додатки Flipboard, і Awesome Note. А практичні шаблони S Note і функція S Planner допомагають організовувати повсякденні справи, включаючи зустрічі, списки завдань і персональні записи в щоденнику. Вдосконалений месенджер Chat-On дозволяє передавати миттєві повідомлення, в тому числі і в групах, в безлічі форматів – зображення, відео, голос. І, нарешті, корисним буде додаток Smart Remote, що дозволяє управляти ТВ і відеотехнікою.
Використовувана в планшеті платформа Android 4.1.2 надає повний набір мобільних сервісів Google: поштова служба Gmail, відчути Google Talk, Календар Google, YouTube, Карти Google, Google Локатор, Місця Google і Навігація на Картах Google. Крім цього, можна скористатися Android Market для установки будь-яких інших програм.

samsung-galaxy-note-8Плавність і точність роботи планшета забезпечується чотирьохядерним процесором 1.6 ГГц Cortex-A9 і 2 ГБ оперативної пам'яті. У конфігурацію також входять адаптери бездротового зв'язку Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, а також приймач GPS/GLONASS. Вбудований модуль GSM/3G і динамік для голосового зв'язку дозволяють здійснювати з планшета телефонні дзвінки, причому як в режимі гучного зв'язку, так і з використанням гарнітури. На додаток слід відзначити наявність двох камер: основний 5 Мп з автофокусом і фронтальною на 1,5 Мп, завдяки якій можна спілкуватися з друзями в режимі реального часу.
Новий планшет буде випускатися в модифікаціях з 32 і 64 ГБ пам'яті користувача, яку можна розширити картами microSD. Ємність акумуляторної батареї становить 4600 мАг.
Планшет GALAXY Note 8.0 зуміє задовольнити всі повсякденні потреби користувачів у всіх сферах життя, будь то робота чи розваги. Слідкуйте за новинами і не пропустіть появи новинки в мережі магазинів MOYO.

Коментарі
Залиште коментар