Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

NIKON COOLPIX P330

Дата публікації: 06.03.2013 00:00
Дата оновлення: 06.03.2013 00:00

coolpix_p330Камера оснащена світлосильним об'єктивом NIKKOR з 5-кратним оптичним наближенням (24-120 мм) і максимальною діафрагмою f/1,8 в ширококутному положенні. Лінзи камери виготовлені зі скла з високим коефіцієнтом заломлення, діафрагма має семи-пелюсткову конструкцію, що дає природне розмиття фону. Камера так само оснащена нейтральним фільтром для контролю експозиції.
Справитися зі зйомкою в складних умовах камері допомагає 12-мегапіксельна CMOS-датчик зображення розміром 1/1,7 дюйма зі зворотним підсвічуванням і система придушення вібрації Nikon другого покоління. Новий активний режим зменшення ефекту тремтіння дає можливість робити чіткі знімки навіть з рухомого транспорту.
Втілити свої творчі можливості допоможуть ручні режими і кнопка FN для доступу до обраним налаштувань. Передбачена окрема кнопка для відеозапису в Full HD (1080/60i) режимі з 60, 50, 30 або 25 кадрами в секунду. Камера може вести зйомку в форматі RAW (NRW). Користуватися автофокусом і оптичним зумом можна безпосередньо під час відеозйомки. Камера виконує сповільнену і прискорену зйомку зі швидкістю до 120 кадрів в секунду.
В COOLPIX P330 реалізовані і творчі функції, – такі як режим макрозйомки (дозволяє відобразити найдрібніші деталі об'єкта з максимально близької відстані); простий панорамний режим 360°/180° (зйомка приголомшливих пейзажів простим поворотом фотокамери по вертикалі або по горизонталі).
Любителям подорожей сподобається можливість зберігати точні координати (широту і довготу) місця зйомки і переглядати інформацію про визначні пам'ятки разом з фотографіями. Простим процес обміну з рідними і близькими відео- та фото-звітами про свої пригоди допоможе зробити передбачена в камері підтримка Wi-Fi (при наявності адаптера для бездротового підключення WU-1a (продається окремо) можна пересилати високоякісні зображення і відеоролики безпосередньо на мобільні пристрої*).
Коротко про характеристики COOLPIX P330:
Висока чутливість ISO (100-6400 з можливістю підвищення вручну до 12800 в режимі Hi2)
Автоматичний режим HDR
Високошвидкісна безперервна зйомка: до 10 кадрів з максимальною роздільною здатністю зі швидкістю 10 кадрів в секунду або до 30 кадрів з максимальною роздільною здатністю зі швидкістю 1 кадр в секунду.
Швидкісна і точна АФ: за допомогою 99-точкової системи автофокусування можна робити різкі знімки найскладніших об'єктів.
Стежить автофокусування
Можливість застосування різних фільтрів і ефектів до фото безпосередньо через меню обробки в камері
20 сюжетних режимів для автоматичної установки оптимальних налаштувань відповідно ситуації
Швидка і потужна система обробки зображень компанії Nikon – EXPEED C2:


* Потрібен установка додатки Nikon Wireless Mobile Adaptor Utility (для iOS або Android ™) на мобільному пристрої.

Коментарі
Залиште коментар