Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Пилосос Dyson V12 Detect Slim Absolute — огляд і 7 ключових характеристик

Дата публікації: 25.01.2022 11:30
Дата оновлення: 07.09.2022 10:26

Пилотяг Dyson V12 Detect Slim Absolute виділяється зовнішністю та лазером у стилі «Матриці». Він повного розміру, але при цьому дуже легкий — 2 кг. Розберемося в особливостях девайсу.

порохотяг Dyson V Detect Slim

Характеристики: мрія господині

Параметр
Особливість
Тип пристрою Вертикальний вакуумний бездротовий
Двигун Без щіток, цифрове керування, до 125 000 об/хв.
Фільтр Циклонний
Пилозбірник Пластиковий, 350 мл
Матеріали Алюміній, стійкий до ударів полікарбонат, ABS-пластик
Потужність всмоктування До 150 Вт
Управління На корпусі, фізичні кнопки
Батарея Літій-іонна на 2500 мАг
Робота, годин До 1
Швидкість зарядки, годин ≈ 3-4
Колір Золото, срібло
Габарити, см 123,4х25,2х25
Вага, кг От 2 до 2,2 кг
Додатково Лазерне підсвічування, дисплей, акустичний п'єзо датчик, 3 потужності, включаючи адаптивну, функція Radial Cyclone
Ціна, грн Від 21 000 до 25 000 (в залежності від продавця)

Детальніше про кожний із параметрів — нижче у матеріалі.

Тільки найкраще: ТОП пилососів без мішка: 10 найкращих моделей

Комплектація Dyson V12 Slim: все і відразу

Докупляти нічого не потрібно: Dyson надає всі можливі деталі одразу. Користувачеві залишається тільки пристосуватися до його техніки.

функціонал пилотягу Dyson V12 Detect Slim Absolute

До набору Dyson V12 входять:

  1. Основний модуль.
  2. Акумулятор (вже вставлений у пристрій).
  3. Док-станція — щоб було де тримати та заряджати пристрій.
  4. Блок живлення.
  5. Труба для конекту насадок.
  6. Кліпса на трубу.
  7. 7 насадок: тонка з м'яким валиком, для щілин, електро, комбі, м'яка та жорстка щетинки (2 різних), для килимів та конічна.
  8. Тонкий перехідник — щоб прибрати щілини та кути.
  9. Інструкція до пилотяга та доку.

Лікнеп: Як прибрати слайм з килима: 2 способи оперативного чищення

Дизайн та ергономіка: інновації у дрібницях

Особлива форма корпусу стала візитівкою бренду Dyson. Бюджетні компанії надихаються видом пилососа, проте зробити ідентичний за зовнішністю та якістю у них поки що не виходить.

Оновлений V12 Detect Slim став мініатюрніше. Контейнер для збирання пилу зменшився з 700-800 мл до скромних 350 мл. Але попри розміри, двигун сильний — всмоктує пил як профі-моделі.

Місця для кріплення трубки та насадок виділені червоним кольором. Також цим відтінком виділяється важіль для відкриття пилозбірника — достатньо натиснути на нього і далі можна легко викинути сміття. Таке забарвлення спрощує роботу з порохотягом, відразу відомо до якого боку кріпити деталі.

Пристрій виглядає масивно, але навіть із заповненим контейнером його вага не перевищує 2,5 кг. Отже, користуватися ним зможуть навіть ті, кому не можна нагинатися та підіймати тяжкості. Збірка на найвищому рівні: стики опрацьовані, метал не гнеться, статичні елементи не скриплять.

І якщо в більшості порохотягів Dyson користувачеві потрібно постійно притримувати палець на курці, щоб пропорохотяжити, тут достатньо натиснути на велику червону кнопку. Це зручно. Рука не затікає, можна змінювати її положення та не переживати, що пристрій вимкнеться.

На верхній частині ручки знаходиться кольоровий дисплей. На ньому демонструються показники потужності, кількості та розміру пилу в приміщенні. Ця інформація допоможе спланувати, як побудувати графік прибирання приміщення. Поруч із ним знаходяться отвори видува повітря: чисте і відфільтроване від пилу потрапляє до приміщення. Регулярне прибирання пилососом Дайсон допоможе заощадити на очисниках повітря, бо він справляється з цим завданням самотужки.

Корисно: 5 причин, чому пилосос не всмоктує пил — що робити, як розв'язувати проблему?

Функціонал та насадки Dyson V12 Slim: максимальна чистота

Dyson має унікальну фільтрацію системи Radial Cyclone. 11 циклонів (закручених вітрів різної спрямованості) всередині камери створюють таку відцентровану силу, що всмоктуєме повітря з брудом скручується та пролітає крізь п'ятиступеневий фільтр. Бруд потрапляє у контейнер, а через отвори зверху виходить чисте повітря. Виробник обіцяє, що пилотяг прибере до 99,99% частинок бруду у приміщенні.

дизайн пилососу Dyson V12 Detect Slim Absolute

Насадки оновлені. Окрім звичних щіток передбачена турбощітка. Її форма не дає волоссю заплутуватися в насадці. Вони відразу потрапляють у сміттєзбірник.

Лазерне підсвічування м'якого валика вловлює навіть порошинки при будь-якому освітленні. Це знахідка для тих, хто страждає на алергію. У будинку буде стерильна чистота. Чистити килими краще окремою насадкою. Її теж частково переробили: тепер на неї не намотуватиметься волосся і шерсть, як це було раніше.

позиціювання пилотягу Dyson V12 Detect Slim Absolute

Вірний вибір: Який пилосос краще — провідний або бездротовий: 3 моменти на «подумати»

Автономна робота: прибере за один присід три кімнати

Скільки прослужить девайс з одного заряду залежить від режиму роботи. Їх три:

  • Boost розрахований на 20-30 хвилин;
  • Auto — від 25 до 45 хвилин;
  • Eco — 60-70 хвилин.

Якщо прибирання регулярне (раз-два на тиждень), для приміщення у сто квадратів одного заряду акумулятора вистачить з головою. Батарея знімна, не виключено, що незабаром виробник почне продавати її окремо. Така особливість спростить тривале прибирання, не потрібно буде чекати повного заряду акумулятора.

комплектація Dyson V12 Detect Slim Absolute

Дайсон можна встановити на док-станції, вона кріпиться шурупами до стіни. Краще за все для цієї справи підійде затишний куточок або технічне приміщення з розетками. Пристрій повністю заряджається за 3,5-4 години.

Фішки та особливості Dyson V12 Detect Slim Absolute: лазер та відстеження пилу

У пилотяга 3 режими: Eco (економний та екологічний), Auto (девайс сам підлаштовується під ситуацію) та Boost (працює на повну). Авторежим змінює потужність засмоктування, підлаштовуючись під забруднення. Чим брудніше — тим ретельніше трудиться.

На вході порохотяга є окремий акустичний п'єзо датчик. На нього нанесені щетинки, що реєструють найдрібніші частинки пилу. Далі входить у справу електроніка, яка вимірює розмір і кількість бруду. Після аналізу вона виводить дані на екрані.

аналіз даних у пилососі Dyson

На основі інформації про кількість пилу, пристрій сам налаштовує потужність: коли його багато, пилосос працює на повну. Чим чистішим стає приміщення — тим слабший натиск всмоктування, доходячи до енергоощадного режиму.

особливості Dyson V12 Detect Slim Absolute

Зелений колір на м'якому валику підсвічує найближчі 5-10 см від пристрою. Видно кожну порошинку та подряпину на поверхні. Щось подібне вже намагалися робити умільці з китайських маркетплейсів, щоправда, у тих пилотягів замість лазера LED-лампочки. Вони корисні тільки в темних приміщеннях, щоб підсвітити пилюку. А ось лазер Дайсона видніється навіть у кімнатах з яскравим освітленням, отже, пилу в приміщенні не залишиться зовсім.

Постійна чистота: Як чистити килими в домашніх умовах: 10 найкращих порад

Позиціювання та ціновий сегмент: люкс у кожній деталі

У серпні 2021 року Dyson оновили лінійку пилососів — одним із них став легкий V12. Стара модель Dyson V11 важить 4 кг, тому після тривалої роботи з ним можуть втомлюватись руки. А ось V12 важить лише 2,5 кг. Працювати з ним одне задоволення, він більш функціональний, аніж попередні моделі. У тих немає лазерного підсвічування, зручної кнопки та нових насадок «проти сплутування волосся», а тут все це є.

насадки пилососу Dyson

Порохотяг Dyson, як і вся техніка цього виробника, відноситься до високого цінового сегмента — бренд позиціює себе як «люкс». Проте враховуючи його зручність та якість збірки, пилотяг стане улюбленцем сім'ї, з яким прибирання лише в радість.

В тему: Що краще — мийний пилосос або пароочисник: 4 відмінності, порівняння та поради щодо вибору

Коментарі
Залиште коментар
Категорії