Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Презентація AirPods Max: 4 моменти, варті уваги

Дата публікації: 18.02.2021 16:10
Дата оновлення: 23.11.2023 13:27

AirPods Max – перші та єдині повнорозмірні навушники. Про них розповіла Apple наприкінці двадцятого року.

Характеристіки AirPods Max

У навушників з охоплювальним оголов'ям привабливий дизайн. Вони підкорили сучасними фішками, які не притаманні бездротовим моделям. Чого очікувати від таких «вух» читайте в огляді AirPods Max.

Пізнавально: Як вибрати акустичну систему: 3 критерії

Зовнішній вигляд навушників AirPods Max

Представлено чотири цікаві тактильні деталі, в які вкладено масу ідей.

  1. Пружинний шарнір на стику чаші та дужки оголов`я призначений для точної посадки навушників за формою голови.
  2. В алюмінієвих чашок хороша теплопровідність, вушні раковини не перегріються.
  3. Сталева дуга регулювання розміру туго витягується та надійно тримає необхідний розмір за висотою.
  4. М`яка сіточка оголов`я «дихає». Пристрій зручно носити годинами, забуваючи, що він на голові.

Накладні амбушури знімні, великого розміру та підійдуть під будь-яку форму вух. Виготовлені з акустичної піни із запам'ятовувальною властивістю (пристосовується під форму вуха). Кріплення алюмінієвої чаші на магнітах. Виробник передбачив вихід на ринок окремого комплекту амбушур, якщо виникне потреба у заміні.

Внешний вид AirPods Max

AirPods представлені в 5 кольорах: м`ятний, рожевий, блакитний, темно-сірий та срібний. Вага – 385,0 г. Вони не складаються.

Читайте: Як правильно вибрати навушники для музики: 3 підказки

Характеристики AirPods Max

Кнопка зверху на одному з пристроїв слугує для вибору режимів «Шумопоглинання» та «Прозорість». Вона ж вмикає пристрій. Поруч розташоване колесо, що прокручується, яке регулює гучність, перемикає композиції або ставить на паузу.

Навушники не можна примусово вимкнути, тому єдиний спосіб відключення через непотрібність — помістити в «розумний» чохол. Він переводить пристрій у сон за низького споживання енергії. Окремі датчики ставлять девайс на паузу, якщо зняти.

как коннектятся AirPods Max

У презентації компанія Еппл заявила про 20 годин роботи AirPods Max на одному заряді. "Розумний" чохол живить навушники за 5 хв для півторагодинної роботи. Для активації увімкнення достатньо витягти їх з чохла. Підключення до смартфона відбувається автоматично. Якщо вуха стоять на паузі й не покладені в смартчохол, батарея втрачає близько 2% за одну годину.

AirPods Max сумісний з ОС Андроїд, але доступні будуть лише режими «Шумопоглинання» та «Прозорість».

На замітку: Як налаштувати AirPods Pro: 12 порад щодо використання

Основні переваги AirPods Max

Звук виразний та розбірливий. Бас потужний, середній перевірений регістр, високі частоти кристально чисті. Все це завдяки 40,0 мм динамікам, які зчитують частотний діапазон звучання будь-якого жанру та похибка спотворення становить не більше 1%.

Преимущества AirPods Max

Епл удосконалила дві функції:

  • «Шумопоглинання»

На корпусі розташовані вісім мікрофонів, 6 з яких ловлять зовнішній звук, пригнічують його та звукоізолюють навколишній світ;

  • «Прозорість»

Мікрофони вловлюють звук зовні, обробляють його, а потім у посиленому вигляді через динаміки видають у вуха. Тобто, під час перегляду, наприклад, фільму чути все, що відбувається навколо.

На прикладі таблиці розглянемо підключення цих режимів до пристроїв iOS:

Пристрій
Меню гаджета Із запропонованих варіантів «Шумопоглинання» або «Прозорість» вибрати необхідний
AirPods Max, AirPods, AirPods Pro Заходимо в "Налаштування" → "bluetooth" → значок інформації
Mac Натисніть значок «Елемент керування Гучністю» в меню.
Apple Watch На годиннику клацнути по значку «AirPlay»

Модель виграє в порівнянні з конкурентами за трьома пунктами.

1. Два чипи Н1 (по чипу в правий та лівий)
Можуть одночасно підтримувати дев`ять мільярдів процесів за секунду. Дружать з Bluetooth 5.0, активують Сірі й мають мінімальну затримку під час шумопоглинання.

2. Адаптивний еквалайзер
Підстроює відтворення музики з урахуванням того, як сидять навушники до голови. Оцінює та регулює звук із частотою до 200 разів на секунду. На будь-якій гучності треки звучать повно та яскраво. Усі частоти збалансовані, не перевантажені та деталізовані.

3. Просторове аудіо
Вбудовані акселерометри та гіроскопи стежать за рухами голови відносно екрана під час перегляду фільму та звук під це підлаштовується. Онлайн-майданчик підтримує Apple TV+.

Корисна стаття: Як вибрати навушники для дітей: гайд на 11 пунктів

Ціна AirPods Max

Продукція компанії йде за найвищою ціною. Це обумовлено дорогим оформленням, матеріалами, якісним звучанням. Модель Max зручно використовувати в екосистемі Еппл з усіма її фішками. Їх достатньо під`єднати до одного девайса, і вони автоматично миттєво перемикаються між пристроями Apple, змінюючи джерело звуку.

 Цена AirPods Max

Ціна на продукт стартує від 20 тисяч гривень. Замовлення від 710 доларів, а подальша вартість коливатиметься залежно від курсу. Відстежувати актуальну вартість можна на сайті Мойо та на представництві Apple.

Ранньому модельному ряду AirPods та AirPods Pro притаманне нехитре налаштування, відмінна тональність і впізнаваний зовнішній вигляд. Всі ці переваги перевели у сучасний формат, додавши максимальну об'ємність передачі музики та унікальне дизайнерське рішення, якому немає аналогів.

Корисна стаття: Як правильно заряджати AirPods: 3 підказки

Коментарі
Залиште коментар
Категорії