Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд Tecno Spark 6 Go і 2 його найпотужніші спалахи

Дата публікації: 18.02.2021 16:46
Дата оновлення: 18.02.2021 16:46

Телефон Techno Spark 6 Go дітище маловідомого «гравця» ринку бюджетних смартфонів. Це технологічний девайс з багатообіцяючими характеристиками.

обзор Techno Spark 6 Go

Технарі жартома називають його «спалах». І не дарма. У камері дійсне щось особливе, але «чи варто шкурка вичинки», дізнаємося в огляді.

Характеристики Tecno Spark 6 Go

Представник бюджетного класу Android зірок з неба не хапає. Зате кожну вкладену в нього копійку відпрацьовує сповна. На борту «полегшений» Android 10 Go і мінімум візуальних ефектів, які не впливають на продуктивність. Працює спритно і не втратить своєї прудкості навіть через 2-3 роки після покупки – обіцяє виробник.

Цікава стаття: Чому не відправляються СМС з телефону: 7 кроків для вирішення проблеми

Батарея і зарядка

Акумулятор потужний – 5 000 мАг. Однак «з'їдає» заряд, мобільника вистачає на 1-1,5 дня активної роботи. Функції швидкої зарядки але пристрій заряджається до 22% за 30 хвилин, а на 100% – за півтора, дві години.

Камери

У Техно Спарк 6 Го подвійний модуль задньої камери:

  • головний об'єктив – 13 Мп зі світлочутливістю 1.8;
  • другий датчик – 0.08 Мп для розмитого заднього плану;
  • максимальну якість зйомки відео – FullHD з частотою 30 кадрів в секунду, присутній автофокус.

камеры в Techno Spark 6 Go

Якість знімків добротне, всі об'єкти видно чітко, немає пересветов і затемнень. Ефект боке присутній як на людях, так і на предметах. Нічного режиму немає, але це компенсує неймовірно яскрава задня спалах – 210 люкс з відстані в 0,5 метра. Навіть в телефонах середнього і середньовисокі класу цей показник не перевищує 85-90 люкс.

У фронтальній камери стандартні параметри: 8 мегапікселів, світлочутливість 2.0 і Full HD при зйомці відео. Так що фото вийдуть хороші навіть в сутінках. Тим більше, у цього телефону є особлива фішка – спалах передньої камери.

У той час як власникам інших смартфонів доводиться вмикати емуляцію спалаху (де під час фото екран заливається в білий), тут присутній повноцінна LED-спалах. Так що, Селфі вийдуть якісними навіть у темряві – яскравий спалах нівелює відсутність освітлення.

В тему: Як визначити IMEI телефону: 7 підказок

Продуктивність

Мобілка працює на базі MediaTek Helio A20, яка представляє собою полегшену версію Helio A22. Кількість ядер – 4 штуки Cortex-A53.

 производительность Techno Spark 6 Go

Великі навантаження по типу монтажу 10-хвилинного Full-HD відео навряд чи потягне, але з базовими запитами справляється чудово.

Решта показники знаходяться на рівні середньо-бюджетного класу:

Установки
Версія телефону
Базова Покращена
Основна пам'ять, Гб 32 64
Оперативна, Гб 2 3
Слот для microSD, ГБ До 512

Читайте: 8 порад, як звільнити пам'ять на iPhone, iPad

Дисплей

Екран відповідає класу IPS-матриці розміром в 6,36 дюйма. Кут огляду – близько 140-150°, можна побачити, що відбувається на мобільнику навіть якщо він буде лежати боком.

Інші параметри теж гарні:

Характеристика
Значення
Дозвіл 1600х720, HD +
Щільність пікселів на дюйм 269 ppi – характеристики не флагманські, але працювати за екраном комфортно
Максимальна яскравість 420 кд/м², досить для роботи в яскравий день
Мінімальна яскравість 4.9 кд/м², зручно для роботи в темряві
Герцовка (частота оновлення екрану) 60 Гц

Корисна стаття: USB OTG в смартфоні: 6 способів спростити собі життя

Зовнішній вигляд стандартних екранів і меню

Поверх Android 10 Go встановлена оболонка HiOS 6.2.0 з керуванням жестами, утаєнням вирізу, що настроюється бічною панеллю і іншими фішками. Реклами в інтерфейсі немає, хоча цим грішать інші виробники бюджетних мобілок.

Зовні нагадує суміш MIUI (від Xiaomi) і EMUI (авторства Huawei): все той же мінімалістичний дизайн і яскраві базові іконки, які можна замінити на будь-яку з «магазину тем».

: меню Techno Spark 6 Go

У Techno, так само як у Хуавей і Ксяомі, є свій фірмовий магазин Palm Store. Правда додатків мало – все необхідне доведеться вантажити з стандартного Google Play.

Перший флагман 2021: Огляд Samsung Galaxy S21: об'єктивні 5 фактів

Ціна на Tecno spark 6 Go

Смартфон – НЕ флагман, проте показує хороші характеристики. За 2 899 гривень (в базовій) і 3 399 грн (в розширеній версії) користувач отримує пристрій з двома камерами, якого з головою вистачить для роботи і для відпочинку.

Цей мобільник підійде тим, хто шукає надійний засіб зв'язку за розумний цінник. А з огляду на досить хорошу камеру на свою ціну, тут можна створювати навіть фотогалереї. І якщо юзер готовий змиритися відсутністюNFC і дводіапазонного Wi-Fi, кращого девайса в межах $ 100-120 йому не знайти.

На замітку: Як додати номер в чорний список в 4 ходи

Коментарі
Залиште коментар
Категорії