Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Портативна аудіосистема KitSound Mini Buddy- дуже милі звірятка володіють потужним звуком

Дата публікації: 20.10.2015 17:51
Дата оновлення: 18.12.2023 14:11

KitSound Mini Buddy – чарівна портативна колонка з відмінним об`ємним звуком та зручними компактними розмірами.

Перше, на що звертаєш увагу при знайомстві з девайсом – кумедні персонажі, у вигляді яких постає перед нами стовпчик. Тут і лисята, зайці, жаби, кошенята та інша живність. Для тих, хто серйозніший, є стриманіші варіанти, у вигляді м`яча або кулі з принтом британського прапора. "Менше – не означає гірше", "Не судіть про книгу з її обкладинки", "Хорошого по трохи" – найкращі з фраз, які підходять Mini Buddy.

Гучний, якісний звук.

Сам по собі динамік Mini Buddy звучить напрочуд, потужність пристрою 2 Вт, дозволяє слухати колонку максимально голосно не відчуваючи труднощів у роботі (зайвого хрипу або іншого шуму). Для того, щоб збільшити гучність та об`єм звуку пристрої, Mini Buddy можна підключати один до одного, тим самим піднімаючи якість звуку. Звірятка можна збирати в різні конструкції, це не тільки весело, це може стати гарним приводом для того, щоб зібрати всю сім`ю Mini Buddy.

Портативність та компактність.

Хороший звук не завжди означає, що динамік пристрою має великі розміри, наприклад Mini Buddy компактний і з якісним звуком, його розміри – всього 55 мм заввишки та 48 мм завширшки, колонку можна використовувати як брелок, завдяки спеціальному кільцю кріпити до ключів або смартфону.

Легкість у використанні. 

Mini Buddy не вимагає встановлення будь-якого драйвера, колонка легко підключається до ПК, ноутбука або смартфона завдяки стандартному дроту з роз`ємом 3,5 мм. Як енергопостачання в колонку вбудований літій-іонний акумулятор, заряджати його просто – під'єднавши кабель USB, що додається, в ПК, ноутбук або USB зарядний пристрій.

 

Коментарі
Залиште коментар