Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нові проектори у мережі MOYO. Універсальні моделі від Acer і Epson для дому і офісу

Дата публікації: 21.10.2015 11:34
Дата оновлення: 21.10.2015 11:34

Acer X113P

Проектор від Acer є доступною моделлю для дому та малого офісу. Завдяки стриманою зовнішності і компактним розмірам він з легкістю впишеться в будь-який інтер'єр. Лінза захищена від пилу і бруду за допомогою шторки, а корпус доповнений набором клавіш керування, отворами для кріплення на кронштейні, ніжками для установки на столі, а також відеовиходом, VGA і HDMI для підключення до комп'ютера.

До послуг користувачів надана DLP-матриця з роздільною здатністю 800 х 600 крапок, високим запасом яскравості і рівнем контрастності 20 000: 1. Так що картинка буде чіткою і насиченою. А завдяки технології Acer Color Technology презентація, фото або відео буде відрізнятися яскравими квітами і різким зображенням. До всього іншого, є підтримка 3D для запуску підтримуваних фільмів і відеоігор.

Мінімальна відстань до проекції становить 1 метр, а максимальне – 11,9 метра, при цьому картинка буде мати діагональ 7,62 м, як в кінотеатрі. Відзначимо також економічність моделі – в нормальному режимі використання OSRAM-лампа здатна пропрацювати 5000 годин, в режимі Еко до 6000 годин, а при максимальному збереженні енергії – до 10 000 годин.

Epson EB-S04

Компанія Epson є одним з лідерів напрямку проекторів для офісів і будинку, тому всі моделі можуть похвалитися відмінним функціоналом і продуманим дизайном. Модель EB-S04ВИГЛЯДАЄ сучасно і злагоджено. Завдяки Обтічній формі і чорно-білому оформленню він відмінно впишеться в дизайн переговорної кімнати і офісного кабінету. До Речі, це суто офісна модель, тому всі функції в першу чергу розраховані на використання для роботи і презентацій. Саме тому решітка системи охолодження винесена на передню панель – якщо проектор встановлений на столі, то гаряче повітря буде видувати в сторону, де немає людей, не викликаючи дискомфорт. Крім цього, відмінно продумані елементи керування, є отвори для установки на кронштейн, а заміну лампи можна проводити самостійно, не викликаючи на роботу фахівця компанії.

Яскравість використовуваної в EB-S04 лампи складає 3000 люмен, що разом з контрастністю 15 000: 1 забезпечує точну, яскраву і максимально чітку картинку навіть в добре освітленій кімнаті. При цьому, в економічному режимі лампа прослужить 10 000 годин, так що дозволить непогано заощадити, адже заміна елемента буде відбуватися набагато рідше.

Для налаштування і керування моделлю не потрібно диплом спеціаліста Epson. Фактично, проектор все вміє сам. Є функція автоматичного підстроювання картинки, так що можна не боятися поставити пристрій криво і отримати розтягнуту і непропорційну картинку. Для підключення присутня велика кількість інтерфейсів і роз'ємів, включаючи HDMI, VGA і LAN. Крім того, модель отримала Wi-Fi модуль для бездротового підключення. Також підтримується одночасне відображення з декількох пристроїв, автоматичне визначення джерела сигналу.

Epson EB-98H

Цей проектор є портативної моделлю, тому поставляється разом з сумкою для транспортування. Він ідеально підходить для використання в конференц-залах, аудиторіях і невеликих офісах, адже відображає презентації з яскравими зображеннями і живими квітами завдяки технології 3LCD. Вона також забезпечує ряд гнучких варіантів установки і підключення функцій. Крім того, 3LCD видає яскравий білий колір і виняткову якість зображення. Контрастність 10 000: 1 виробляє чітку і різку картинку.

EB-98H поставляється з програмним забезпеченням, яке дозволяє відображати контент відразу з чотирьох пристроїв, планшетів, смартфонів, комп'ютерів і ноутбуків. До речі, є Функція «Модератор», яка дозволяє комп'ютеру-хосту вчителя або викладача, наприклад, підключити всі учнівські пристрою і самостійно вибирати відображається контент.

Крім цього, є автоматична настройка зображення, розширені можливості для підключення, додаткові функції, а також висока економічність.

Epson EB-U04

Цей проектор, по суті, є більш просунутою версією моделі EB-S04, яка має схожий функціонал, але просунуті Характеристики. Проектор отримав точно такий же дизайн і більшість функцій, включаючи бездротове підключення, можливість виведення зображення відразу з декількох джерел, автонастройку і високу економічність. А його головна відмінність – більш висока роздільна здатність матриці – 1900 х 1200 пікселів. Так що зображення, презентація, малюнки і навіть відео будуть виглядати не тільки яскраво, але і чітко, контрастно і максимально якісно.

Epson EB-426Wi

Модель Epson EB-426Wi є короткофокусним проектором, які найчастіше використовуються в освітніх установах. Яскравість 2500 люмен і роздільна здатність WXGA ідеально підходить для освіти і проведення корпоративних презентацій.

Пристрій дозволить перетворити будь-яку вертикальну поверхню в інтерактивний екран, демонструвати презентації в класі або аудторіі і відкриє широкі можливості для творчого навчання. Завдяки високій колірній яскравості і яскравості по білому кольору, роздільна здатність WXGA і можливість одночасного використання двох інтерактивних стилусів, уроки та лекції перетворяться в інтерактивну і цікаву презентацію. ДО того ж, це перший інтерактивний короткофокусний проектор Epson, який має широкий вибір і гнучкість в установці на стіні, на стелі або на столі.

Модель здатна працювати практично з будь-яким пристроєм, комп'ютером або смартфоном. До того ж, інтерактивні функції проектора можна використовувати без підключення до ПК, що дозволяє робити нотатки на зображеннях що проектуються, наприклад, з документ-камери.

Проектор поставляється з однією електронною ручкою-указкою, але при необхідності можна придбати другу. Це дозволить вчителю і учню, або двом учням працювати одночасно. Модель максимально проста в налаштуванні і використанні. Завдяки вертикальній і горизонтальній корекції трапецеїдальних спотворень, проектоване зображення може бути вирівняно на будь-якій поверхні протягом декількох секунд. Налаштування інтерактивних функцій EB-426Wi так само не вимагає часу і зусиль, а калібрування проводиться автоматично.

Коментарі
Залиште коментар