Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Корисні аксесуари для ноутбука - 11 «помічників»

Дата публікації: 13.03.2019 14:25
Дата оновлення: 13.03.2019 14:25

Корисні аксесуари ноутбуків і планшетів допоможуть зробити використання пристрою максимально зручним, доповнити функціонал девайса, захистити його від перегріву і зовнішніх впливів. Що потрібно для комфортної роботи з лептопом? Бездротова мишка, підставка, вінчестер? Які товари точно знадобляться? Нижче – огляд найпотрібніших аксесуарів для ноутбука.

Читайте також: вибрати ноутбук – 12 рад

 Полезные аксессуары для ноутбуков

Що необхідно докупити до ноутбука

Апгрейд портативного ПК не обов'язково пов'язаний з втручанням у внутрішню «начинку» девайса. Досить доповнити прилад декількома корисними аксесуарами, щоб отримати ще більше функціональну і безвідмовну в роботі техніку.

 Аксессуары для ноутбуков

Отже, коли вибір на користь певної моделі вже зроблений, що буде корисно докупити? Ось список:

  1. Устройства введення даних. можна оснастити стандартної повнорозмірною клавіатурою звичної мишкою. Підійдуть для цього аксесуари, які підключаються по USB або взагалі не мають проводів. Дуже зручно для тих, хто користується лептопом будинку або в офісі і звик до звичайної клавіатурі і мишці.
  2. Накопичувачі інформації. пам'яті, флешки все це знадобиться, щоб мати запас пам'яті для зберігання відео, аудіо, документів тощо.
  3. Док-станція. розширює кількість роз'ємів, портів. Станція дозволяє під'єднати до приладу зовнішні монітор, модем, оргтехніку, вінчестер.
  4. Кардрідери. Стануть в нагоді користувачам, яким доводиться часто перекидати інфу з SD-карти смарта, планшета на лептоп і назад.
  5. Запасний акумулятор. Якщо часто доводиться подорожувати разом з ноутбуком, краще відразу обзавестися ще одним акумулятором, щоб в самий невідповідний момент не залишитися без «робочої конячки». Батарея незнімна? Можна прикупити портативні пристрої підзарядки.
  6. Модем. Для портативного пристрою знадобиться мобільний інтернет, який, як і лептоп, завжди можна взяти з собою. Міні-модеми зовні майже не відрізнити від флешки, вони приєднуються в USB відсік.

А тепер про кожного з аксесуарів – докладніше.

Найкорисніші аксесуари для ноутбука

Пристосування зі списку нижче – must have для всіх, хто хоче забезпечити собі максимальний комфорт при роботі з лептопом і гарантувати пристрою функціонування без збоїв, пошкоджень і інших неприємностей.

Бездротова миша

Тачпад не завжди звичний і зручний для користувачів. Тому мишка без проводів відмінним варіантом для тих, хто цінує мобільність, але при цьому не хоче жертвувати комфортом. Ніяких зайвих проводів під руками, пристосування зв'язується з ноутбуком по Bluetooth або радіоканалу.

Беспроводная мышь

Килимок для таких моделей, як RVF-00056, абсолютно не потрібен, поверхня для роботи – не має значення. Та й вибір аксесуарів величезний: від звичайних для роботи до геймерських примірників.

До відома: мишка HyperX Pulsefire FPS – готово-цельсь-пли

Єдине, про що варто подбати користувачам – своєчасна заміна батарейок або підзаряд акумулятора мишки.

Зовнішній жорсткий диск

Де зберігати «тонни» потрібної інформації? На вінчестері! А чому?

Внешний жесткий диск

Зовнішній диск:

  • дозволить зберігати абсолютно все: від ОС до звичайних файлів;
  • легко підключається/відключається по USB;
  • швидко зчитує і записує інформацію;
  • не обтяжить поклажу, якщо потрібно взяти його в поїздку;
  • відмінний варіант для резервного копіювання.

Гвинти начебто TS1TSJ25M3S до зовнішніх впливів, оснащені технологіями для захисту даних при передачі. Можна також підібрати зовнішній SSD-накопичувач. Це щось на зразок флешки, тільки місця для зберігання інформації тут набагато більше.

Читайте також: Топ-10 зовнішніх жорстких дисків на 1000 Гб

Зовнішня колонка

Якщо хочеться сповна насолодитися якісним потужним звучанням, то без зовнішніх пристроїв не обійтися. Ноутбуки, звичайно, мають вбудовані динаміки, але найчастіше звук вони видають на середньому рівні. Якщо ж потрібно передати всю гаму звучання улюблених треків, зануритися з головою в ігровий процес або в кіно зі спецефектами, то краще обзавестися зовнішніми колонками.

 Внешние колонки

Можна вибрати варіанти, які живляться від мережі, заряджаються через USB або задовольняються батарейками. Колонки, укомплектовані сабвуфером, допоможуть перетворити самий «скромний» девайс в домашній кінотеатр.

Стаття в тему: Як вибрати колонки для комп'ютера і ноутбука: 3 добірки найкращих систем

Підставка

В роботі з лептопами є один нюанс – при інтенсивному використанні техніка може сильно нагріватися. Це негативно позначається на тривалості безперебійної роботи пристрою. Підставка охолодити девайс, а також відрегулювати кут нахилу екрану, підняти/опустити девайс для зручності роботи.

 Подставки под ноутбук

Корисна стаття: Що робити, якщо ноутбук перегрівається – 5 причин перегріву і варіанти вирішення

Є варіанти з пасивним і активним охолодженням. Перший – своєрідний столик з отворами, що пропускають повітря до корпусу лептопа. Другий – конструкція з вентиляторами, що знижують температуру техніки. Також є екземпляри для роботи на підлозі, на столі, ліжка і навіть на колінах.

Кілька порад, як правильно вибрати підставку для ноутбука:

  • потрібно, щоб розміри столика і пристрої відповідали один одному;
  • краще вибирати варіанти з можливістю регулювання по висоті;
  • варіанти з підсвічуванням виручать, якщо доводиться часто працювати в темний час доби;
  • прогумовані вставки або фіксатори допоможуть приладу надійно триматися на підставці.

Також варто врахувати рівень шуму, який видають моделі з вбудованими вентиляторами.

Чохли та сумки

Лептопи – звичайно, мобільні пристосування, але просто взяти і перенести його в руках, допустимо хіба що по квартирі або з одного кабінету в інший.

Сумка, рюкзак, чохол для ноутбука

Що однозначно знадобляться для поїздок з ноутбуком:

Додаткові характеристики
сумка рюкзак чохол
є ручки, плечовий ремінь і безліч відділень для додаткових аксесуарів, має міцний зовнішній шар для захисту приладу від зовнішніх впливів (наприклад,, Wenger Format 16" ) відмінно підійде для перенесення навіть великих моделей, з ним зручно подорожувати, т.к . руки вільні від поклажі. також тут є додаткові кишеньки (наприклад, 16" Black/Blue) захистить корпус від подряпин, несильних поштовхів, пилу при зберіганні, також грає декоративну роль, т. к. виробники часто прикрашають аксесуари малюнками, написами та ін. (наприклад,G1107 DIP BLACK 16" )
Матеріали шкіра, мікрофібра, нейлон, неопрен, шкірозамінник, текстиль та ін.
Для кого? унісекс, моделі для чоловіків, жінок
Колір бежевий, білий, зелений, червоний і інші відтінки на будь-який смак

Як вибрати сумку для ноутбука? Варто врахувати діагональ пристрої (наприклад, Source 14" Black для лептопів з екраном діагоналлю 14 дюймів); оснащення м'якою підкладкою, яка компенсує вібрацію при пересуванні; наявність регульованих ручок для зручності транспортування приладу.

Додаткові аксесуари для лептопа ніяк не можна назвати зайвою витратою грошей. Це вигідне вкладення в розширення функціональності пристрою, захисту його від пошкоджень, забезпечення тривалої роботи без перегріву. Користувачам залишається тільки визначитися з відповідним видом аксесуарів для потрібної моделі.

Коментарі
Залиште коментар