Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Корисна побутова техніка для дому: топ 5 пристроїв, без яких побут перетворюється на пекло

Дата публікації: 17.03.2021 09:46
Дата оновлення: 20.02.2023 14:15

У тексті розповідається про корисну техніку для дому, сферу її використання та особливості експлуатації.

Пилосос

Думки відрізняються з приводу того, який пилосос ефективніше – побутовий, миючий або ручний.

Уборка разными видами пылесосов

1. Ручний - легкий і маневрений. Начисто усуває незначні забруднення, а також дозволяє прибрати пил та сміття у важкодоступних місцях. Наприклад, пилосос Karcher VC 5 швидко прибрати бруд із щілин, очистити поверхні від крихт завдяки рухомій щітці та вдосконаленій насадці з шарніром.

2. Перевагою «традиційних» пилососів є висока потужність, здатність діставати пил під низькими меблями та місткість пилозбірника. Той же пилосос Karcher VC 2 справляється з сухим прибиранням при потужності 1100 Вт. Сміття збирається в мішок ємністю 2,8 літра. У комплекті йде щілинна, меблева та стандартна насадки.

3. У миючих пилососів передбачена насадка, що дозволяє усувати бруд на вологих Ділянках. Такі побутові прилади добре справляються з чищенням килимових та твердих підлогових Покриттів. Наприклад, МОДЕЛЬThomas 788548ОСНАЩЕНА турбощіткою та фільтром тонкого очищення, завдяки чому бруд видаляється ретельніше. У ЦЬОМУ пилососі є система захисту від перегріву, яка захистить прилад під час стрибків напруги.

Корисна стаття: Який пилосос для збирання вовни краще: 9 «правильних» моделей на вибір

Холодильник

У ТОП-5 корисної техніки для дому входить холодильник, який дозволяє довше зберігати продукти свіжими та апетитними. Найчастіше вибирають пристрої з крапельною або статичною («{{27}, що плаче]} стіна ») системою а такожNo Frost. Перші дешевші, другі не виводять вологу з продуктів, треті — практичніші.

Наприклад, в Indesit TIA 14 S AA UA з крапельною системою підтримується стабільний рівень вологості. Крига видаляється зі стінок приладу за рахунок чергування режимів роботи компресора. Зайва вода виводиться через випарник.

Холодильник как неотъемлемый кухонный атрибут

У статичних холодильних агрегатах для розморожування потрібно відключати пристрій від мережі. Після цього доведеться чекати, поки льоду розтане природним чином. Коли вода стіче, потрібно протерти та висушити прилад зсередини. На все це потрібен час.

Холодильники Ноу Фрост, наприклад модель Samsung BRB260130WW/UA, можна не відключати протягом року, паморозь в камері не утворюється. Там завжди сухо, бруд накопичується вкрай повільно. При необхідності скриньки можна витягнути і помити окремо. Якщо зберігати продукти у поліетиленових пакетах, вони не обвітрюються.

Читайте: вбудувати звичайний холодильник в гарнітур: 4 кроки

Пральна машина

Електроніка спрощує завдання. Можна вибирати оптимальну програму для прання. А ще моделі класу А (з плюсами, у тому числі) вважаються економними у плані витрати води та енергоспоживання. Наприклад, EW6S227CU оснащена надійним захистом від протікання, а також відрізняється тихою роботою (всього 54 дБ).

У пральних агрегатах передбачена вертикальна фронтальнаЗАВАНТАЖЕННЯ. Перевагами Вертикального різновиду є чотири складові:

  • компактність – такі агрегати розраховані для малогабаритної ванної;
  • надійність – досягається за рахунок двостороннього кріплення барабана. Завдяки цьому зменшується тремтіння апарату та примножується витривалість;
  • можливість додавати білизну під час прання;
  • зручно діставати та закладати прання.

Стиральная машина в интерьере

Такі машинки, як Electrolux EW6T4R061, підходять для тих, у кого маленькі діти. У таких пристроях панель керування знаходиться зверху, тому дитина не зможе збити налаштування програми.

Машинки з фронтальним завантаженням можна вбудовувати на кухні під стільницею або розміщувати в тумбі. Тут більше варіантів встановлення.

Пралки з горизонтальним завантаженням бувають повнорозмірними, вузькими та ультракомпактними, завдяки чому їм легко знайти місце у будь-якій квартирі.

Вони мають більш місткі барабани, розраховані на навантаження 10 кг і більше. Люк просторий. Через нього легко проходять навіть об'ємні пуховики.

Корисні поради: Як прати пуховик в пральній машині: 5 правил

Духова шафа

Духовка - корисний представник побутової техніки для дому. Розрізняють газові і електричні моделі, де перші зживають себе через небезпеку «живого» вогню, другі – постійно вдосконалюються. Ключові відмінності між ними представимо в таблиці:

Показник
Електродуховка Газова духовка
Рівномірність прогріву Повна (за наявності конвекційного вентилятора) Часткова (основою прогрів йде знизу)
Захищеність Високий рівень контролю t, блокування керованої панелі, захищеності від опіків за рахунок багатошарового скла Низький рівень – можливий витік газу, дверцята сильно нагрівається
Функціональність Захист від дітей, конвекція, мікрохвилі, гриль, готування на пару, терпощуп, таймер, вентилятор охолодження, термостат Газ-контроль, таймер, гриль, автозапалювання
Панелька керування Електронна Механічна

Приймаючи рішення, який кухонний гаджет вибрати, варто орієнтуватися на особисті уподобання. Якщо досвідчена господиня надає перевагу газовому приладу, такий пристрій краще вибирати з опцією газ-контролю.

Электрический духовой шкаф

Асортимент електричних духових шаф набагато ширший. Прикладом моделі з конвекцій є BO747A33BG. За рахунок розподілу гарячого повітря їжа рівномірно підсмажується і виглядає апетитно. Незалежно від обраного агрегату, його тривала служба гарантується за умови правильної експлуатації та дбайливого відношення.

Цікава стаття: Чим і як правильно мити плиту з нержавіючої сталі – 3 основних правила

Праска

Праска є дрібним побутовим приладом, який допомагає розгладжувати на одязі складки і замини. Один із важливих критеріїв при виборі пристрою – це тип підошви. Саме прасувальна поверхня вступає в контакт з одягом, важливо, щоб вона його не зіпсувала.

В інтернеті можна купити праски з різними покриттями, серед яких:

Цей матеріал важчий за інших. Він довше нагрівається та остигає. Сталева підошва не дряпає речі;

  • алюмінієва підошва

Розігрівається миттєво і так само остигає. Алюмінієвий сплав крихкий, потребує дбайливого догляду;

З легкістю ковзає по матерії, а також відрізняється стійкістю до механічних пошкоджень.

При покупці праски, крім ціни, Важливим критерієм є потужність. Чим вона вища, тим сильніше прогрівання. Наприклад, у Philips GC2670/20ПОТУЖНІСТЬ 2300 ВТ, Яка без зусиль допомагає розгладжувати пересушене лляне полотно або зім'яті джинси. У ДОРОЖНІХ прасок цей показник у рази менший.

 Глажка одежды с помощью утюга

Варіант EDBT800 відрізняється потужністю 800 Вт. Цієї потужності достатньо, щоб упорядкувати речі під час відряджень або подорожей. Пристрій має доладну ручку, тому займає мінімум місця в дорожній сумці.

Розглянуті побутові прилади грають першочергову роль організації побуту. Щоб у будинку було чисто, потрібний пилосос. Для збереження свіжості продуктів знадобиться холодильник. Прання ґрунтовно випрає одяг, вручну так не вийде. Завдяки духовці простіше урізноманітнити раціон живлення, в будинку буде витати аромат випічки. А щоб виглядати охайним, допоможе праска.

Сподіваємося, цей матеріал допоможе зорієнтуватися в різноманітті побутової техніки і допоможе купити справді стоять пристрої.

Читайте: Як гладити сорочку: 10 хороших порад

Коментарі
Залиште коментар
Категорії