Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Планшет Gazer Tegra NOTE 7: для тих, хто любить швидкість

Дата публікації: 16.05.2014 00:00
Дата оновлення: 16.05.2014 00:00

При розробці дизайну Gazer Tegra NOTE 7 було вирішено не копіювати випущений черговий суперхіт продажів, а запропонувати світові щось особливе і в той же час практичне. В результаті на лицьовій панелі пристрою з'явилася пара голосистих стереодинамиков, а на тильній частині передбачена солідна прогумована вставка у вигляді пісочного годинника, завдяки якій планшет дуже зручно тримати в руках. Важить пристрій 320 г при товщині 9,6 мм.

 tegra-note-1 

Можливості 7-дюймової IPS-матриці з роздільною здатністю 1280 х 800 пікселів підкреслює що йде в комплекті DirectStylus - він і для малювання незамінний, і рукописну замітку допоможе створити. До речі, стилус зроблений двостороннім: якщо його наконечник допомагає створювати зображення, то протилежна частина виконує функції гумки і допоможе оперативно видалити невірні лінію.

Головною перевагою гаджета стала висока швидкість роботи, завдяки якій планшет легко витягне практично будь-яку гру - починаючи від Angry Birds і закінчуючи Ravensword. А все тому, що тут використовується найпотужніша апаратна платформа NVIDIA Tegra 4 і процесор ARM Cortex-F15 з 5 ядрами (чотири з них потрібні для складних вражень, а п'яте трудиться в режимі зниженого енергоспоживання). Також до ваших послуг 1 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ флеш-пам'яті, яку можна розширити за допомогою карти microSD.

Інші характеристики пристрою уяви виглядають досить збалансовано. У плашета дві Камі (лосновная 5-мегапіксельна і фронтальна 0,3-мегапіксельна), повний набір комунікаційний можливостей (Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS), а батарея на 4100 мАг протримається без підзарядки близько 10 години в режимі безперервного перегляду відео та близько двох днів при виконанні стандартних завдань.

Коментарі
Залиште коментар