Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

SMART-годинник Samsung Gear 2: туз в рукаві

Дата публікації: 22.05.2014 00:00
Дата оновлення: 22.05.2014 00:00

 gg2

Перш ніж оспівувати Samsung Gear 2, спробуємо відповісти на просте запитання: чому цю річ коштує купити? Подобається це нам чи ні, але епоха, коли годинник купували тільки для того, щоб знати час, пішла в минуле - сучасна людина чекає від цього пристрою більшого. При цьому в суспільстві не так вже й багато багатеньких буратін, які витрачають величезні гроші на Breguet або Patek Philippe. Стало бути, годинник нового покоління повинні бути функціональними і порівняно доступними. Вони допоможуть нам стежити за здоров'ям, повідомлять про новий лист і дають можливість швидко відповісти на дзвінок в автомобілі, який мчить по трасі зі швидкістю 120 км/год. Крім того, SMART-годинник - один з головних модних трендів поточного року, а слідувати моді в міру сил хочеться практично кожній людині.

 gg33_01

SMART-годинник Samsung Gear 2 отримали витончений металевий корпус і працюють під управлінням операційної системи Tizen, яка була розроблена компаніями Intel і Samsung. Вони зроблені витонченими, акуратними і отримали механічну кнопку «Додому». Для виконання всіх інших операцій використовується сенсорний AMOLED-дисплей з діагоналлю 1,63" і роздільною здатністю 320 × 320 точок, а двоядерний процесор з тактовою частотою 1 ГГц гарантує високий рівень швидкодії. Що стосується акумулятора ємністю 300 мАг, то він протримається без підзарядки від 2 до 6 днів в залежності від інтенсивності використання. Також пристрій не пропускає пил і вологу. 

Потенціал пристрою в повній мірі розкривається при підключенні до 17 смартфонам і планшетів сімейства Samsung GALAXY, яке виконується за допомогою модуля Bluetooth 4.0. Після цього годинник перетворюються в персонального фітнес-тренера: вимірюють пульс, вважають пройдені кроки, враховують вашу статистику і дають корисні поради для того, щоб ви могли тримати себе в хорошій фізичній формі. Годинники допоможуть відповісти на дзвінок і набрати потрібний номер, повідомлять про прийшов листі або текстовому повідомленні, а при бажанні допоможуть послухати улюблену музику.
 gg5_01

До речі, в останньому випадку смартфон або планшет вам не знадобиться: у Samsung Gear 2 є попередньо встановлений плеєр і 4 ГБ вбудованої пам'яті, а при необхідності годинник легко підключаються до бездротових навушників за допомогою все того ж модуля Bluetooth.


До додаткових переваг апарата можна віднести 2-мегапіксельну камеру, яка робить знімки прийнятної якості і знімає відео в форматі 720p.

Коментарі
Залиште коментар