Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд смартфона LG Stylus 3 M400DY – новинка 2017 року

Дата публікації: 20.09.2017 11:47
Дата оновлення: 20.09.2017 11:47

Якщо об'єднати робочий лептоп, графічний планшет і надійний засіб зв'язку в одному корпусі зі стильним дизайном, то вийде смартфон нового покоління Stylus 3 M400DY від компанії LG. Цей апарат створений для зручного користування та обробки великої кількості інформації. Революційна новинка 2017 року стане особистим помічником, який не дасть нічого забути завдяки спеціальному функціоналу для нотаток. Цей смартфон підійде для роботи, розваг, творчості і просто для комфортного використання. Дізнайтеся з огляду моделі, ніж збирається підкорити світ вдосконалене покоління LG зі стилусом.

Читайте також: Як вибрати смартфон: покрокова інструкція

Зовнішній вигляд


Поповнення модельного ряду LG виконано в простому і елегантному стилі. Новинка 2017 року одержала досить великий екран для зручного перегляду контенту, але це не заважає назвати смартфон компактним. Товщина корпусу з полікарбонату становить 7,4 мм, тому пристрій добре поміщається в руці і в будь-кишені. 

Габарити пристрою дозволяють легко управляти ним за допомогою однієї руки, що робить використання більш комфортним. Панелі з боків, рамки зроблені з металу для захисту округлих кутів від механічних пошкоджень. Аксесуар для роботи з сенсорним екраном поміщений в корпус (вбудований в верхній кут праворуч) для зручності. На тильній частині смартфона є сканер для розпізнавання відбитків, камера зі спалахом і колонки. Ергономічні гойдалки зміни гучності, а також слоти для сім карти і додаткової пам'яті розташовуються на правому ребрі. Внизу є стандартні роз'єми для навушників і зарядного пристрою

Завдяки металізованому покриттю, смартфон гладкий і приємний на дотик. Вага 149 грам практично не відчувається в руці, на відміну від моделей з діагоналлю 5,7 дюймів інших виробників. Тонкий корпус в кольорі металік виглядає по-чоловічому презентабельно, а елегантне рожеве золото подобається жінкам.

 новий гаджет LG зі стилусом

Читайте ще: LG презентували нову лінійку смартфонів з екраном FULLVISION - LG Q6, Q6+І Q6Α

екран


Компанія LG нагородила нову модель великим дисплеєм - діагональ 5,7 дюймів . Цього достатньо для зручного перегляду відео і фільмів, веб-сторінок, а також роботи з графікою. Екран зроблений на основі IPS матриці, тому передача кольору максимально наближена до натурального. Дозвіл 1280 на 720 пікселів - гарантія високої якості картинки. У смартфона немає завищеного рівня яскравості і контрастності, які роблять зображення різким і неприємним для очей.

Особливістю екрану стає сумісність з удосконаленим стилусом для ефективної роботи з нотатками і спеціальними додатками. Функція In-Cell Touch дозволяє робити записи так само легко, як і в особистому блокноті, тільки значно швидше. Навіть коли пристрій вимкнений, написана замітка залишиться на дисплеї. Крім того, смартфон розпізнає почерк і переводить його в електронний, друкований вигляд, що зручно для подальшої інтеграції заміток в повідомлення.

 нові можливості LG Stylus 3

Читайте ще: 22 новинки смартфонів 2017. Частина 1

продуктивність


Телефон Stylus 3 M400DY оснащений возьміядерним процесором з частотою 1,5 ГЦ для швидкої роботи без гальмування при середньостатистичних навантаженнях (дзвінки, веб-серфінг, робота з поштою). Оперативна пам'ять становить 2 ГБ, чого вистачить для щоденного використання без роботи над важкою графікою. Пристрій може зберігати до 2 ТБ файлів, з цього максимального об'єму пам'яті 16 ГБ вбудовані, а інше можна доповнити.

Смартфон працює на оновленій операційній системі - Android 7.0, яка забезпечує швидкість відгуку під час використання додатків. ОС оптимізує роботу пристрою, робить її зручною, простий і інтуїтивно зрозумілою. Смартфон підтримує сучасні ігри і поновлення потрібних програм. 

При великій кількості активних вікон з додатками і програмами, смартфон може трохи глючить і довго переходити від одних функцій до інших. Цього можна уникнути, якщо вчасно закривати зайві вкладки, звільняючи від навантаження оперативну пам'ять і відеокарту. 

 продуктивний гаджет від LG

Читайте також: 22 новинки смартфонів 2017.Часть 2

Камера


Запам'ятовування особливих моментів такими, якими вони були насправді без з'їдання реалістичності кольору і расфокусировки дозволить якісна камера. Нова модель отримала основну камеру на 13 Мпікс, яка робить знімки насиченими і яскравими при будь-якому освітленні. Спеціальні налаштування допоможуть робити якісні пейзажі, портрети, фото в русі і так далі.

Камера для Селфі має 8 Мпікс і функцію автофокусування для створення якісних фотографій. Пристрій самостійно розпізнає обличчя і робить знімки. У смартфона є додаткова" фішка" , яка полягає в управлінні камерою в один і два дотики. Швидке фото робиться при одному натисканні, а скріншот - при подвійному. 

Поділитися вдалими знімками і відеокліпами з друзями стало набагато легше і швидше за допомогою програми Quick Share. Вона завантажує інформацію і швидко поширює її по сторінках соціальних сторінок. Спеціальні можливості нового гаджета оцінять блогери, мандрівники і просто любителі спілкування через Instagram і Twitter.  

 LG Stylus 3 камера

Технічні характеристики


Смартфон добре працює в мобільного та бездротової мережі за допомогою оптимізованої підтримки 4G і Wi-Fi. Модель без перебоїв приймає сигнал від двох сім карт, які працюють поперемінно (прийом дзвінків і повідомлень).

Відмітна особливість новинки компанії LG полягає в спеціальних програмах для стилуса для ефективної роботи. При вийманні аксесуара відкривається меню для створення швидких заміток і архів минулих записів. Щоб функціональний аксесуар не загубився, в гаджет вбудували відстеження місцезнаходження стилуса. Якщо він віддалився від смартфона, то на дисплеї з'явиться попереджувала віконце. 

Ємності АКБ на 3200 мАг вистачить на день активного користування додатками, 8 годин безперервного розмови або 14 днів у режимі очікування. Батарея легко і швидко заряджається за допомогою пристрою в комплекті. Якщо підключитися через ноутбук та інші пристрої, то зарядка відбуватиметься трохи довше. 

 особливості нової моделі LG Stylus 3

Stylus 3 M400DY коштує порівняно недорого, як для гаджета від відомого бренду LG. Переваги смартфона в його універсальності і камері. Великий екран підійде для тих, хто шукає заміну для планшетного ПК або звик до деталізованому зображенню. З недоліків варто виділити недостатньо великий об'єм оперативної пам'яті, якої не вистачає для плавного використання. Це саме можна сказати і до відеокарти, яка не впорається з важкими графічними іграми і додатками. 

Якщо розглядати моделі з великим дисплеєм, то LG Stylus 3 стане конкурентом і більш дорогим смартфонам. 

Дізнайтеся більше про новинку з відео.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії