Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд нового Samsung Galaxy J7 2017 (SM – J730): флагман серед бюджетників, бюджетник серед флагманів

Дата публікації: 19.09.2017 16:23
Дата оновлення: 15.12.2023 10:07

Samsung Galaxy J7 2017, новий експонат J-серії, нарешті задовольнив цікавість фанатів і вирішив суперечки з прихильниками китайської техніки. Присутні пережили подвійні емоції: здивувалися зовнішності девайса і злегка розчарувалися, познайомившись із ним ближче. Як виявилося, новий смартфон не виправдав очікувань щодо низки параметрів. Як би там не було, а новинка, яку охрестили "робочим конем", знайде господаря. У матеріалі розглянемо її можливості та переваги, не залишаться наміченими та вади телефону.

1. Зовнішній вигляд


"Зовнішність" Galaxy J7 2017 порвала шаблони, вразивши зовсім не типовою для Samsung формою. Замість металевої рамки та стандартної задньої панелі, на наш погляд з`явився монолітний металевий корпус округлої форми. Що ще впадає у вічі? Сканувальна апаратна та сенсорні кнопки на лицьовій частині флагмана.

Дизайнери ризикнули, і, зважаючи на все, не помилилися, розширивши колірну палітру: хлопцям залишається вибрати між класичним чорним і блакитним, а дівчата оцінять золотий або рожевий варіант. Попри варіативність кольорів, фарба смартфона стійка: не стирається з часом. Апарат стійко переносить контакт з ключами та добре поміщається в тісній кишені.

Galaxy J7 2017 в трех цветах

Що стосується зовнішніх параметрів: девайс вагою 281 грам має розміри 152.4х74.7х8мм. Попри плоску кришку, великий та легкий смартфон добре тримається у жіночій ручці та чоловічій руці. Тильна сторона екрана складається із закругленого скла, що захищає телефон від ударів.

Користувачі відзначили зручність розташування кнопки, що сканує ПАЛЕЦЬ. зараз вона знаходиться на лицьовій панелі, а не як завжди, на задній. Пам`ять пристрою зберігає до Трьох відбитків.

Цікава інформація: апарата 2 sim-карти: один роз`єм на бічній частині панелі, другий сумісний із micro SD. 

В іншому дизайн залишився більш-менш звичним: камера на передній панелі, плюс – датчик освітленості. Тут же розмістилися сенсорні кнопки без підсвічування. Нічого страшного немає: відсутність світлодіодного індикатора компенсує опція Always On Display для цілодобового відображення повідомлень.

Незвично розташовується динамік: на правій стороні збоку, трохи вище за кнопку Ввімкнення/вимкнення. За відгуками тестувальників, нововведення не є проблемою, а ось сам апарат міг бути та гучнішим, кажуть вони. Регулювання звуку – на лівому торці, роз`єм для гарнітури та мікрофон – на нижній панелі. У тому самому місці – роз`єм для карти пам`яті.

Читайте також: Порівняння Samsung Galaxy A7 2016 vs. Samsung Galaxy A7 2017: 5 основних відмінностей

Боковая и задняя часть гаджета

Порада: Galaxy J7 2017 не гучні динаміки та поганий вібро звук (користувачі скаржилися на тихе звучання). Якщо не зможете миритися з недоліком – купіть за такі гроші голосистий Galaxy A7 2017 DS.

2. Екран


Ось що викликало справжній подив і схвалення – це дисплей девайса, покращений за кожним параметром. Успіх багато в чому завдячує Super AMOLED – технологією зараз оснащують пристрої високого рівня. Дозвіл на 1920х1080 також дає апарату вагомі переваги перед родичами: він передає картинку яскраво і без пікселів.

Читайте також: Огляд смартфона Samsung Galaxy A3 2017 (SM-A320F): 6 основних параметрів нового гаджета

Параметры Galaxy J7 2017

Порада: для вас – ключовий параметр вибору? Менш дорогий, але практично з такими ж параметрами Galaxy J5 2017 J530F здивує вартістю, що не "кусається".

Переваги дисплея додаються олеофобним покриттям (спеціальною плівкою для відкидання жирів та інших рідин від екрана). Екран включає такі опції:

  1. Режим "Адаптивний дисплей".
  2. Налаштування яскравості та масштабу.
  3. Енергоощадну опцію.
  4. Режим "простий".
  5. Тайм-аут дисплей.

Читайте також: Досвід використання – детальний огляд смартфонів Samsung S8 та S8 Plus – нескінченний екран, нескінченне задоволення

Удосконалення торкнулося і кольору: кольори стали яскравішими і насиченішими, ніж у тих же смартфонів Huawei. Якщо хочете незвичайного – розробники запропонували самостійно вибрати колірний режим (загалом їх 4), налаштувати баланс білого.

Незначна, але приємна відмінність від інших представників J-серії – функція AlwaysOn Display. Завдяки їй екран, без надмірних витрат енергії, одночасно показує годинник та програми з повідомленнями.

3. Залізо


Акумулятор влаштує майже всіх: потужності 3600 мАг вистачить на понад пів доби роботи (13 год), дивитися відео без підзаряджання можна 19 год, а розмовляти майже цілодобово (21 год). Щодо бездротової зарядки – у цьому очікування фанатів не справдилися: телефон заряджається довго (близько 3 годин).

Galaxy J7 2017

У порівнянні з торішнім J7, начинка новинки майже не має відмінностей: ті самі 8 ядер, все та ж частота тактів в 14-нм FinFET. До того ж користувачі назвали інтерфейс чуйним та швидким.

Щодо пам`яті: вона на 1 ГБ більша, ніж у старому Galaxy J7 J710F. Оперативної та вбудованої пам`яті в апарату – відповідно 3 ГБ та 10 ГБ. Останній показник можна збільшити до 16 ГБ, а звернувшись до micro SD, і до 256.

Для любителів пограти в телефонні ігри розробники включили опцію Game Tools, яка вміщує всі ігри в одному реченні. Погодьтеся, непогана опція.

сравнение и технические характеристіки Galaxy J7 2017

Увага! не завантажить надто важкі програми або ігри. Вибачте йому – адже пристрій відноситься до бюджетних!

Порада:НЕ Забувайте про опцію KNOX, що дозволяє одночасно користуватися однаковими програмами (наприклад Viber для різних сім-карт).

Читайте також: Вся правда про Samsung S8 та S8+

4. Камера


Камери у смартфона – по 13 МП. Фронтальна не може похвалитися автофокусом, але недолік компенсує спалах і безліч режимів – їх вистачить для придатного селфі. А що ще потрібно молодому поколінню користувачів?

Приклади фотографій на передню камеру 

фото фронтальной камеры 

Основна камера (вже з автофокусом) видає нормальні знімки навіть при поганому освітленні, а ось у темряві краще не знімати – на зображенні будуть мастила та шуми.

Фото Galaxy J7 2017 ночью

Параметри камери майже ідентичні із попередником попереднього року. Наприклад, обидва смартфони мають світлодіодний спалах, апертуру камери f/1.9 та однакові параметри відео.

Порада: – не найбільша перевага телефону Galaxy J7. Для першокласних знімків можна купити Samsung Galaxy Note.

Приклади фотографій на вулиці

Фото камеры Galaxy J7 2017 на улице 

Приклади фотографій у приміщенні

Фото J7 2017 в помещении

Буде цікаво почитати: 22 новинки смартфонів 2017. Частина 1

5. Чи варто купувати, чи почекати поки подешевшає?


За
Проти
Цікавий дизайн шляхом закругленого скла на кутах. Бічні кнопки для регулювання гучності недороблені, таке зауваження зробили фахівці під час дослідження міцності пристрою.
Опція Always On Display. Камера знімає прийнятно, але не ідеально.
В автономному режимі тривалий час без підзаряджання. Підвищена ціна.
Роздільні роз`єми сімки та карти пам`яті. Продуктивність не на найвищому рівні.
Повний набір бездротових модулів.  

6. Технічні параметри


Параметри
Дані
Клас Смартфон для селфі
Екран, дюймів 05.травень
Дозвіл, ppi 1920x1080, 401
Матриця Super AMOLED
Вага, розмір (г, мм) 180, 152.5x74.8x8
Процесор Exynos 7870
Кількість ядер 8
ОС Android 7.0
Пам`ять: зовнішня, оперативна (ГБ) 16; 3
Батарейка, мАг незнімна, 3600
Тип SIM-картки 2хNano
Версія ОС Android 7.0

технические параметры Galaxy J7 2017

Поповнивши асортимент лінійки, Galaxy J7 2017 набув популярності. Купувати смартфон потрібно тим людям, які не вимагають від телефону підтримки важких програм та іграшок. У користуванні він практичний та зручний, камера робить гарні знімки, але лише у денний час. Більшість стверджує, що ціна на товар завищена. Любителі бренду, які не пошкодують коштів на новинку, навряд чи пошкодують: як і вся продукція компанії, смартфон розрахований на довгі роки безвідмовного функціонування.

Дивіться відео: Огляд Samsung Galaxy J7 2017

Коментарі
Залиште коментар
Категорії