Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд 3D-принтера FlashForge Creator Pro: нове хобі

Дата публікації: 15.10.2015 12:40
Дата оновлення: 15.10.2015 12:40

Дизайн

Flashforge Creator Pro має класичний дизайн 3D-принтерів і повністю металевий корпус, який усуває шум і вібрації, а також покращує теплоізоляцію для підвищення якості друку. Лицьову панель закриває прозоре акрилове вікно, яке дозволяє стежити за процесом перетворення розігрітого і аморфного пластика в нову фігурку або деталь. Також є світлова підсвічування синього кольору, яка перетворює суто технічний процес в щось неймовірне і навіть чарівне.

Інтерфейс і ПО

Якщо відволіктися від того, що відбувається на платформі, стежити за процесом друку допоможе невеликий дисплей. Він розташований під акриловим вікном, а праворуч від нього знаходиться набір кнопок керування. Звідси користувач може призначати завдання і оцінити прогрес друку. Програмне забезпечення – утиліти з відкритим вихідним кодом ReplicatorG або MakerWare, але також є слот для карт пам'яті SD і інтерфейс USB для підключення пристрою до ПК. Перелік сумісних систем включає Windows, Mac і Linux.

Внутрішній устрій

Загальний розмір принтера складає 320 х 467 х 381 мм, так що модель здатна будувати будь-які моделі, будь то фігурки улюблених супергероїв, комп'ютерні моделі, компоненти для заміни зламаних, і безліч інших речей, навіть незважаючи на те, що робочий простір охоплює кілька меншу площу 320 х 467 х 381 мм. Механізм доставки вміє працювати з ABS (акрилонітрил бутадієн стирол) або PLA (полімолочной кислоти), які є двома найпопулярнішими витратними матеріалами для 3D-друку.

Вони розміщуються на котушках і подаються через подвійний екструдер з непоганою швидкістю 30 – 160 мм в секунду. Плоска алюмінієва пластина і висока якість збірки напрямних і стрижнів забезпечують точне переміщення по осі Z, для ідеального нашарування товщиною 100 – 300 мікрон. Так що віддрукована модель буде якісною і максимально точною.

Завдяки подачі матеріалів відразу з двох котушок, сталевому корпусу і алюмінієвої пластині для швидкого розсіювання надлишкового тепла, Flashforge здатний виробляти об'єкти високої якості швидко і ефективно. Побудова фігури відбувається за допомогою екструдера з двома головками, кожна з яких має сопло діаметром 0,4 мм. Таке рішення дозволяє одночасно використовувати два кольорових пластика або призначити окремі завдання для підвищення універсальності. Flashforge Creator Pro важить майже 23 кг і поставляється разом з картою пам'яті SD об'ємом 4 Гб, на якій вже завантажено все необхідне ПО. Так що залишиться тільки докупити витратні матеріали і можна починати друк!

Коментарі
Залиште коментар