Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Новинка в мережі MOYO! Пристрої KIT: прямо з Британії

Дата публікації: 11.12.2015 12:00
Дата оновлення: 11.12.2015 12:00

Асортимент виробника можна умовно розділити на кілька напрямків. Кit: – аксесуари, зарядні пристрої, Kitsound – акустичні системи й навушники, Kitvision – екшн-камери і IP-камери, Arcade – безпілотники, Milestone – гаджети-трекери активності, My doodles – набір аксесуарів для дітей, сaseIT – чохли для планшетів і смартфонів, Trendz – модні аксесуари для прекрасної половини людства.

Саме велике кількість моделей і пристроїв є під суббрендом KitSound . Тут представлені навушники, акустичні системи, також пов'язані зі звуковими пристроями аксесуари. Представлені внутрішньоканальні навушники Ace з доступною вартістю і збалансованим звучанням, доступна гарнітура для смартфонів і планшетів Entry, Ribbons з глибоким басом, чистим звуком і пультом дистанційного керування для мобільних пристроїв. А внутрішньоканальні навушники Hive відрізняються незвичайним дизайном і ергономічною конструкцією, збалансованим звуком і наявністю пульта дистанційного керування.

А любителів закритих навушників порадує модель KitSound ID, яка забезпечує високу ергономічність і гучний, якісний звук з дзвінким басом.

Колонки Mini Buddy є, мабуть, одними з найцікавіших пристроїв не тільки в модельному ряду KitSound, але і серед незліченної безлічі аксесуарів інших виробників. Це велика лінійка неймовірно компактних колонок кулястої форми розміром 50 х 55 мм з яскравим і веселим дизайном – 27 моделей представляють різні колірні варіанти, фігурки улюблених усіма тварин, популярні форми футбольного м'яча і більярдної кулі, навіть дьяволенок виглядає невимушено і смішно. Так що кожен користувач незалежно від віку зможе підібрати модель для себе. До того ж, є колечко для кріплення на ключах, так що колонка завжди буде з вами.

Всередині моделі встановлений динамік діагоналлю 34 мм, який забезпечує гучний і чистий звук. Для підключення до мобільного пристрою, портативного плеєра або комп'ютера використовується 3,5 мм вбудований аудіокабель довжиною 8,5 см. Крім цього, колонка снащени вбудованим акумулятором – просто включите її, підключіть до смартфону і насолоджуйтеся улюбленою музикою. При цьому колонки можна послідовно підключати один до одного для посилення звучання!

Вся продукція бренду має сертифікат MFI, що свідчить про те, що всі кабелі без розроблені з урахуванням всіх особливостей продукції Apple. До того ж, товар має приємний дизайн, виготовлений з якісних матеріалів і відрізняється доступною ціною.

Серед аксесуарів для користувачів смартфонів і планшетів найцікавіше виглядає універсальний стилус 5in1 DIY Stylus, в якому поєднується відразу 5 пристроїв: ручка, лінійка, рівень, дві викрутки (пласка і хрестоподібна), а також стилус для сенсорних екраном. Аксесуар виконаний в металевому корпусі, так що його можна завжди носити з собою, не боячись зіпсувати. Ну а якщо стільки функцій просто не потрібно, але хочеться створювати рукописні замітки на мобільному пристрої з сенсорним екраном, стане в нагоді класичний пасивний стилус.

Крім цього представлені автомобільні зарядні пристрої з USB-роз'ємом потужністю 2,1 А для швидкої зарядки навіть планшетів, а також 3,1 А для швидкої зарядки відразу двох пристроїв. Автомобілістам також будуть актуальні продумані власники в машину, які міцно утримають смартфон в потрібному положенні для навігації і керування, при цьому не зашкодять пристрій завдяки м'яким накладок.

Користувачів нових смартфонів і планшетів Apple порадують різноколірні кабелі Lightning, але також є конектори для синхронізації і зарядки старіших мобільних пристроїв Apple з 30-піновим конектором, а також високоякісні кабелі microUSB для безлічі пристроїв.

 

Коментарі
Залиште коментар