Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Новинка в мережі MOYO! Аксесуари QIOTTI для мобільної техніки: доступна розкіш

Дата публікації: 13.11.2015 16:38
Дата оновлення: 13.11.2015 16:38

Джерелом натхнення дизайнерів компанії стало сонце, море і пляжі, тому аксесуари QIOTTI яскраві, сучасні і не схожі на інші чохли і кейси для мобільної техніки. У модельному ряду виробника є безліч рішень для популярних смартфонів і планшетів від топових виробників, так що ви зможете підібрати аксесуар, який підходить саме вам.

Останнім хітом QIOTTI стали магнітні чохли Q.Book Magic для iPhone 6/6s і iPhone 6 Plus/6s Plus, які складаються з двох частин – захисного кейса, який захищає бічні і тильну грань пристрою від подряпин і пошкоджень, при цьому відкриваючи доступ до всіх функціональних елементів і роз'ємів смартфона, а також книжки-гаманця для додаткового захисту екрана. При цьому часті аксесуара можна використовувати як окремо, так і разом – чохол кріпиться до обкладинки за допомогою потужних, невидимих магнітів. Модель присутній в безлічі варіантів оформлення і використовуваних матеріалів, а внутрішня кишенька дозволить покласти до смартфону готівку або банківські картки.

Чохли QIOTTI здатні порадувати власників строгих костюмів, прихильників екстремальних видів спорту і цінителів ретро-стилю. Наприклад, розкішні чохли Q.Book Carrier Slim, виконані вручну з добірної натуральної шкіри, ідеально поєднуються з дорогими коштовностями і нарядами від кутюр, а кейси Q.SNAP Smart не тільки шикарно виглядають, але і відмінно захищають пристрій від ударів і пошкоджень. 

З точки зору функціональності, дизайну, використовуваних матеріалів і виконання, продукція QIOTTI здатна задовольнити навіть найвимогливіших користувачів, що підтверджує гасло компанії"Just what you need". QIOTTI – то, що вам потрібно. 

Продукція компанії доступна на сайті і в фірмових магазинах мережі MOYO.

 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії