Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Монопод Xiaomi Selfie Stick: зручне рішення для фанатів Селфі

Дата публікації: 16.11.2015 11:44
Дата оновлення: 16.11.2015 11:44

Новий бум на це вельми зручне пристосування почався в 2011 році разом з популярністю і доступністю смартфонів, які пропонували якісні камери. Зараз кожен поважаючий себе фанат Селфі не мислить своє життя без монопода для мобільної техніки, так що рішень від різних виробників безліч, а ціни варіюються від декількох десятків до сотень і навіть тисяч гривень. Втім, як і конструктивні особливості. Одним з найбільш вдалих і збалансованих пристроїв цієї категорії є Selfie Stick від Xiaomi з бездротовим модулем Bluetooth.

Штатив, як і більшість подібних пристроїв, має телескопічну конструкцію, яка стає в чотири рази довше в розкладеному стані в порівнянні з компактною складеної формою - 20 см і 85 см відповідно. Вага штатива становить 150 г, так що він може стати ідеальним і легким супутником в будь-якій подорожі. Завдяки продуманому виконанню із застосуванням матового пластика, металу і прогумованої ручки вона не боїться пошкоджень, подряпин і недбалого використання.

Щоб монопод завжди був під рукою, є ремінець на зап'ясті, так що Селфі можна зробити буквально моментально. Смартфон встановлюється в зручний тримач з м'якими накладками, які не зашкодять пристрій, при цьому щільно фіксуючи його. Правда, встановити смартфон з діагоналлю дисплея більше 5,7 дюймів не вийде - розміри утримувача не дозволяють. Зате пристрій сумісний буквально з усіма популярними смартфонами. Кріплення встановлено на фіксується шарнір з можливістю повороту в межах 270°, так що ви зможете зробити знімок з будь-якого зручного положення.

Для з'єднання зі смартфоном використовується бездротовий модуль Bluetooth, тому не доведеться возитися з проводами. А для зйомки є зручна кнопка оснащена підсвічуванням, що сигналізує про статус підключення. Для зарядки вбудованого в селф-стик акумулятора використовується слот microUSB. Його ємності вистачить на два дні безперервної зйомки Селфі або на тиждень з рідкісним створенням автопортретів.

Коментарі
Залиште коментар