Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Мобільна операційна система iOS 9: технологічна, економічна, мультизадачная

Дата публікації: 28.09.2015 00:00
Дата оновлення: 28.09.2015 00:00

вбудовані додатки

В першу чергу, виробник зайнявся поліпшенням вбудованих додатків, так як дизайн системи вже вивірений роками. Тому програми, які використовуються кожен день, отримали ряд нововведень. Наприклад, замітки стали ще помітніше. Тепер вони відмінно підходять не тільки для запису ідей, але і для створення списку справ. При цьому можна додати фото, посилання на цікаву статтю або карту. А якщо набридло вводити текст, можна зробити графічний начерк пальцем або пасивним стилусом - швидко і зручно. Крім цього, в багатьох інших додатках, з'явилася можливість додати вкладення в нову або існуючу замітку.

 graphic_large2

Якщо вам важко орієнтуватися в транспортній системі міста або ви губитеся в безлічі маршрутів, то допоможе вбудований додаток Карти. Для деяких міст світу доданий режим «Громадський транспорт», який показує лінії і станції метро, ​​автобусні зупинки, ЖД станції і поромні переправи. До того ж, для кожного міста представлений свій інтерфейс, щоб користувачі легко дізналися позначення.

Нова версія iCloud дозволяє звернутися до будь-якого збереженого на хмарному сховище файлу прямо з головного екрана. А фірмовий додаток Пошта дозволить додавати малюнки та коментарі до листів, підписувати фото і документи за допомогою функції «Розмітка», а також прикріплювати файли з iCloud і пересилати вкладення об'ємом до 5 ГБ за допомогою MailDrop.

Підвищення продуктивності з iPad

Перше і головне поліпшення - багатозадачність. Функція Slide Over дозволяє відкрити другий додаток не виходячи з першого - подивитися сайт, відповісти на повідомлення, а потім зрушити програму в сторону і повернутися до додатка, яким користувалися.

 image_large_01

Крім цього, є режим Split View, який дозволить відкрити два додатки одночасно один біля одного для роботи і розваг. А під час розмови в FaceTime або перегляду відео, можна натиснути Додому і вікно переміститься в кут екрану і можна відкрити другий додаток, пошту, наприклад, для відповіді на електронний лист.

розумний пристрій

Siri стала ще розумнішими і більш просунутою. У помічника розширилося коло інтересів, а варіантів відповідей стало ще більше. Вона краще розуміє мову і видає результати швидше. Наприклад, Siri можна попросити знайти фото або відео за альбомами і місцях зйомки, а також попросити нагадати про замітці, поштою або іншому додатку при виконанні певної дії або в певний час.

Також покращився екран пошуку. Тепер на ньому відображаються потрібні люди і часто використовувані додатки для швидкого доступу до них. Крім цього, можна отримувати активні рекомендації, засновані на схемі використання пристрою.

продуктивність

Крім роботи над додатками, Apple також поліпшила швидкодію і економічність iOS 9. Так що всі пристрої під управлінням нової ОС будуть працювати ще краще.

По-перше, покращився час автономної роботи на цілу годину. Цього вдалося досягти за рахунок оптимізації функцій і роботи пристрою. До того ж, додався режим Low Power, який дозволить працювати без підзарядки ще довше.

 image_large7

По-друге, покращилася продуктивність всієї системи. Анімація стала більш плавною, а центральний і графічний процесори стали ще ефективніше.

До всього іншого, система стала ще безпечніше. З'явилася двухфакторная аутентифікація, а також пароль з шести цифр, який набагато складніше зламати.

Крім цього, оновлення займає всього 1,3 ГБ, так що буде потрібно набагато менше місця на пристрої для його установки.

Нова iOS 9 доступна для iPhone починаючи з версії 4s, iPad mini першого покоління і новіше, iPad 2 і новіше, а також iPod Touch 5-го і 6-го поколінь.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії