Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Міксер і блендер: схожість і відмінності

Дата публікації: 11.07.2015 00:00
Дата оновлення: 11.07.2015 00:00

Самим універсальним засобом є кухонний комбайн . Але через громіздких габаритів і трудомісткого догляду не завжди хочеться вдаватися до його послуг.

Відмінною заміною комбайну можуть стати такі прості і функціональні прилади, як міксер або блендер . Пропонуємо розглянути, чим відрізняється міксер від блендера, щоб ви змогли підібрати найбільш підходящий апарат для своїх потреб. 

Головні відмінності

Серед найбільш явних відмінностей між цими двома спорідненими приладами можна виділити наступні найбільш суттєві моменти:

1. Призначення. Міксер використовується для перемішування інгредієнтів страви до однорідної маси і додання їй пористої консистенції. Блендер застосовується для подрібнення твердої і м'якої їжі.
2. Функціональність. Міксер може бути стаціонарним або ручним. Стаціонарний добре зарекомендував себе в приготуванні великих об'ємів сумішей різного виду. Ручний застосовується для швидкого збивання невеликих порцій. Серед блендерів розрізняють заглибні і стаціонарні моделі. За допомогою погружного приладу ви без праці подрібніть горіхи і лід, овочі і фрукти, приготуєте дитячу суміш. Стаціонарний блендер дозволить також збити пишний молочний коктейль або змішати вітамінний смузі.
3. Насадки. При роботі з міксером в основному використовуються Вінчики для збивання або гаки для замішування тіста. Основним робочим інструментом блендера є лопатеві ножі та інші подрібнювачі. 

 2_09

 Що вам підійде більше: блендер або міксер?

Дізнавшись, чим відрізняються міксери від блендерів, ви зможете правильно підібрати електричні прилади для своєї кухні. Якщо вам потрібно пристосування для перемелювання твердих інгредієнтів, нарізки овочевих і фруктових салатів, виготовлення дитячих каш, то вашим надійним помічником стане занурювальний блендер. Він займає мало місця при зберіганні, швидко збирається і розбирається, легко миється.

Якщо ж ви часто готуєте тісто, збиваєте крем для торта, балуєте своїх рідних повітряним пюре, то вам варто обзавестися стаціонарним міксером. Він дозволить приготувати страви великого об'єму, зберігши при цьому чистоту і порядок навколо. Виставивши таймер на певний термін, ви звільните собі час для інших занять. 

 3_06 

Побутова техніка найпопулярніших брендів представлена ​​в каталозі компанії MOYO. На сайті ви зможете ознайомитися з докладними технічними характеристиками кожного приладу і замовити товар, який сподобався. Якість техніки підтверджена гарантією виробника.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії