Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Microsoft Windows 10: інновації, інновації та ще раз інновації

Дата публікації: 23.01.2015 00:00
Дата оновлення: 23.01.2015 00:00

Одна з головних особливостей анонсованої операційної системи – її безкоштовність для користувачів Windows 7 і Windows 8. Правда, у власників Windows 7 буде рівно рік, щоб оновитися, інакше за операційну систему все ж доведеться платити.

54c0d0e0a75fd_windows-10-desktop
Крім значних оновлень інтерфейсу, який, тим не менш, нагадує вже стала звичною Windows 8.1, зміни торкнулися ядра системи і багатьох вбудованих сервісів. Найважливіше нововведення – Microsoft або ж повністю переробить легендарний браузер Internet Explorer, Якому вже давно був потрібний капітальний ремонт. Project Spartan – новий браузер Windows 10, який отримає масу нових вбудованих функцій. Наприклад, можна буде робити позначки на веб-сторінках, а також офлайн доступ до раніше переглянутих сайтів. При цьому зовні він ідеально вписується в інтерфейс операційної системи і її концепцію.

cortana-on-windows-10-1
Крім того, компанія інтегрувала голосового асистента Cortana, який вперше з'явився на мобільного операционке софтверного гіганта, прямо в Windows 10. Cortana управляється голосом, причому, як на смартфоні/планшеті, так і на звичному ПК або ноутбуці. Помічник вже зараз розуміє 9 мов, але в майбутньому це число буде тільки рости.

holographic
Cortana запускати програми, вмикати музику, здійснювати пошукові запити і багато іншого. Асистент сприймає користувача як унікальну особистість, запам'ятовує його переваги і адаптується до його запитам. Інженери Microsoft також поліпшили функцію диктування тексту – можна просто продиктувати текст e-mail і відправити його потрібного адресата, що не натиснувши жодної клавіші.
Ще одне нововведення Windows 10 додаток Xbox для комп'ютера. З новою ОС геймери за ПК і консоллю зможуть разом грати в онлайн ігри. До того ж, можна буде запустити будь-який з Xbox-ексклюзивів прямо на комп'ютері. Тим самим Microsoft кордони між консольним і ПК-Геймінг. Але і це ще не все. Система дозволить транслювати свої ігри з консолі на ПК або планшет.

Коментарі
Залиште коментар