Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Найкращі смартфони Sony (Соні) 2023 року – Рейтинг Топ-10

Дата публікації: 26.12.2017 16:13
Дата оновлення: 04.01.2023 18:57

Sony робить все можливе, щоб її продукція асоціювалася лише з добрими емоціями. І моделі телефонів Соні тому підтвердження. Їх варіантів багато, а тому будь-хто підбере той продукт, який йому відповідатиме найбільшою мірою. Ми ж підготували для вас опис 10 найпримітніших гаджетів.

Линейка телефонов sony – лучшие смартфоны Sony (Сони) 2017 года

Sony Xperia E5

Один з лінійки смартфонів sony. Поміщений у пластиковий округлений корпус. Він приємний тактильно, а завдяки олеофобному покриттю на екрані не видно слідів.
Дисплей 5”. Передача кольорів на рівні, кути огляду широкі.
Процесор MTK6735 з покладеними на нього завданнями справляється добре, але іноді девайс підгальмовує. Наприклад, під час запуску камери або деяких важких програм. У такі хвилини апарат часто нагрівається.
Внутрішній накопичувач представлений 16 гігабайтами, але користувач може використовувати лише половину з них. Тому краще заздалегідь подбати ще й про карту пам'яті. На одному заряді гаджет протримається близько доби.
Камери – на 13 і 5 Мп. Фото виходять барвисті, особливо за хорошого світла.

Плюси:

  • не видно відбитки;
  • приємний зовнішній вигляд;
  • продуктивна апаратна частина;
  • ціна.

Читайте також: Як перетворити смартфон на відеореєстратор: 5 зручних програм

Модели телефонов сони — Sony Xperia E5

Sony Xperia X Performance

Без нього не обійтися при складанні рейтингу смартфонів соні. Хоча б тому, що виглядає дуже незвично. І, в першу чергу, завдяки металевій спинці та нестандартним відтінкам корпусу. Випускається у чорному кольорі, білому, а також у таких кольорових варіантах як золото-рожевий та лимонно-золотий.
Є сенсор відбитків пальців, зі своєю завданням він справляється безпомилково та оперативно.
На п'ятидюймовому дисплеї не залишаються відбитки та інші забруднення. Контрастність екрану на висоті, кольору також, регулювання яскравості виконується як вручну, так і автоматично.
Що стосується апаратної частини, то цей апарат поміщений Qualcomm Snapdragon 820. За бажання замість однієї з Nano-SIM є можливість вставити карту пам'яті. Стереодинаміки звучать чітко та дзвінко. У навушниках звук також на висоті.
Працює девайс із лінійки телефонів sony на Android 6.0.1. Батарея – 2700 мАг, що дає можливість гаджету протриматися без підзарядки добу.
Роздільна здатність головної камери телефону – 23 Мп. З її допомогою виходять хороші фотографії як на вулиці, так і в приміщенні або за відсутності світла. Фронталка на 13 Мп теж робить чудові знімки, до яких не виникає претензій.

Достоїнства:

  • працює швидко і не зависає;
  • гучний;
  • примітний візуально.

Линейка смартфонов sony – Sony Xperia X Performance

Sony Xperia Z5 Premium

Теж на своєму місці в списку коротких оглядів смартфонів sony. Його мінімалістична зовнішність зачаровує. Екран 5,5”, з великим охопленням відтінків, що властиво багатьом флагманам. Якщо передача здасться вам занадто неприродною, то відрегулювати її ви зможете вручну. Скло міцне, але за бажання можна купити додаткове захисне скло.
Клавіша увімкнення служить також сканером відбитків. Одна з переваг цього гаджета – захист від пилу та вологи. Він чудово почувається в умовах підвищеної вологості, але при цьому у воду його все-таки бажано не кидати.
Працює цей апарат з лінійки телефонів sony на Qualcomm Snapdragon 810. Крім того, є можливість вставити до нього зовнішній накопичувач. Працює гаджет ефективно, за будь-яких обставин зберігаючи високу продуктивність. Але є й недоліки – при запуску «важких» програм може трохи нагріватися.
Операційна система, встановлена на смартфон, це Android 5.1.1. Батарея 3430 мАг здатна легко протриматись добу без підзарядки.
Камер дві – на 23 і 5 Мп. Фотографії виходять гарної якості, тому нарікань на них зазвичай не виникає.

Плюси:

  • внутрішні елементи не бояться ні пилу, ні вологи;
  • телефон ефективний та економічний;
  • без підзарядки тримається довго.

Радимо почитати: Як прошити Android-смартфон: 5 етапів

Рейтинг смартфонов сони — Sony Xperia Z5 Premium

Sony Xperia XA Ultra

Дивиться стильно через відсутність звичної окантовки по контуру екрану.
Дисплей на 6”, що робить комфортним перегляд відеороликів та обробку фотографій. Але такий розмір має недоліки — девайс не зручно використовувати однією рукою. Порятунком стане хіба спеціальний режим, який здатний зменшити активну зону екрану до компактних розмірів.
Олеофобне покриття цього представника лінійки телефонів Sony рятує від небажаних відбитків пальців. Картинка дисплея яскрава, насичена. Легко проглядається навіть під прямим промінням сонця.
Всередині гаджета виробники помістили процесор високої потужності – MediaTek MT6755. Телефон працює плавно і відмінно витягує більшість програм та ігор. Операційна оболонка, встановлена на нього, це Android 6.0. Батареї на 2700 мАг вистачає щонайменше на 12 годин без підзарядки.
Камери 21,5 та 16 Мп. Знімки своєю якістю порадують навіть вимогливих фотолюбителів.

Достоїнства:

  • оригінальний зовнішній вигляд;
  • зображення не блякне на сонці;
  • тягне навіть важкі програми.

Обзор смартфонов sony — Sony Xperia XA Ultra

Sony Xperia M5

Один з лінійок телефонів Sony Xperia. Стильний візуально та приємно тактильно. Не боїться ні запорошених приміщень, ні підвищеної вологості. Більше того, йому зовсім не страшно тридцятихвилинне купання на глибині до півтора метра.
Екран п'ятидюймовий. Захисне скло захищає його від пошкоджень. Картинка соковита, насичена, реалістична. А ось яскравості екрану не дістає.
Велика перевага – камера 21 Мп. З її допомогою можна робити гарні фото за будь-якого освітлення." Фронталка" теж на рівні – 13 Мп. Вона нічим не поступається головним камерам інших смартфонів і з таким завданням, як створення селфі справляється легко.
Операційна система, встановлена на пристрій, це Android 5.0 Lollipop.
Працює телефон швидко. І допомагають йому у цьому продуктивне залізо. Завдяки їм пристрій здатний витягнути будь-які ігри і навіть не нагрівається. Об'єм" оперативки" – 3 Гб, і цього достатньо для вирішення більшості повсякденних завдань, поставлених користувачем.
Батарея 2600 мАг, що не так вже й багато. Максимум скільки протримається пристрій, це доба. Небагато продовжити цей час можна, якщо запустити режим енергозбереження Stamina. Але в такому випадку потрібно буде змиритися зі зменшеною яскравістю екрана.

Достоїнства:

  • пилу і водонепроникність;
  • хороша камера, яка дозволяє робити знімки за будь-якого світла;
  • продуктивна апаратна частина.

Цікава стаття: ТОП-10 кращих смартфонів Lenovo (Льоново)

Линейка телефонов sony — Sony Xperia M5

Sony Xperia L1

Якщо перераховувати Найбільш вдалі моделі телефонів соні, то не можна не згадати і цей апарат з простим і приємним дизайном. На вибір є три кольори, включаючи чорний, білий та рожевий варіанти.
Дисплей розміром 5,5 дюймів з олеофобним покриттям, завдяки чому на ньому не залишаються відбитки пальців. Яскравість і контрастність екрану на рівні, а ось колірне охоплення нестандартне, і картинка здається холоднішою, ніж варто було б. Звичайно, за бажання можна налаштувати кольоропередачу та власноруч.
Усередині гаджета знаходиться процесор MT6737T. З повсякденними завданнями пристрій справляється без проблем, але важкі ігри та програми тягне важко, сильно нагріваючись у процесі.
Працює пристрій, як і багато інших моделей телефонів соні, під Android 7.0 з фірмовим інтерфейсом. Батарея 2620 мАг. Цієї ємності вистачає на 2 дні дуже інтенсивного використання.
Камери – 13 і 5 Мп. На знімках відсутня зернистість.

Достоїнства:

  • приємний візуально;
  • Android 7.0;
  • великий та барвистий екран;
  • довго працює без підзарядки.

Линейка телефонов sony xperia — Sony Xperia L1

Sony Xperia XA1

Будь-який підбере цей девайс для себе в тому відтінку, який більше подобається. Вони є і нейтральні, наприклад, чорний та білий. І більш індивідуальні – золотистий та світло-рожевий.
Екран п'ятидюймовий, достовірно передає кольори.
Апаратна платформа теж на висоті. Її представляє Mediatek MT6757 Helio P20. Об'єм оперативної пам'яті – 3 Гб. Продуктивності телефону достатньо, щоб не просто успішно вирішувати повсякденні завдання, а й витягувати навіть важкі програми та ігри.
Апарат існує у двох варіантах – в одно-і двосимічному. Також окремо всередині пристрою передбачено місце для microSD.
Гучність зовнішнього динаміка висока, звук чистий. Керується смартфон за допомогою Android 7.0.
Камера 23 Мп, знімки робить різкі та насичені навіть в умовах поганого освітлення – у приміщенні або у вечірній час. Фронталка також тішить.
Батарея знімна, на 2300 мАг. При максимальній яскравості та кількох запущених програмах протримається п'ять годин.

Достоїнства:

  • прекрасна, соковита і свіжа картинка;
  • апаратна частина викликає захоплення;
  • Android 7.0;
  • хороша робота камери.

Рекомендуємо почитати: Як правильно заряджати смартфон. 5 простих порад, які допоможуть продовжити термін служби батареї

Модели телефонов сони — Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1 Ultra

Недарма потрапив до рейтингу смартфонів Соні. Він масивний, тому може незручно лежати в руці. Але завжди можна зменшити використовувану зону екрана, що спрощує керування. Корпус майже не дряпається, але додатково зберегти його допоможе використання чохла.
Дисплей 6 дюймів, він яскравий і з відмінною передачею кольору.
Працює смартфон на Android 7.0 Nougat. Усередину нього розміщено процесор MediaTek Helio P20. Зі своїми завданнями апарат справляється дуже добре. Звичайно, чимала заслуга цього полягає також у 4 Гб" оперативки".
Цей телефон має гарні камери – по 23 та 16 Мп. Вони передбачено безліч режимів зйомки, вони роблять чіткі кадри навіть за нестачі світла. Гаджет має одну істотну перевагу в порівнянні з іншими аналогічними смартфонами. Справа в тому, що його фронталка має спалах і автоматичний фокус.
Батарея 2700 мАг. Але оскільки потужність процесора теж середня, то заряду вистачає на день при акуратному використанні.

Плюси:

  • великий розмір дисплея;
  • Android 7.0;
  • фронталка з дуже хорошими показниками.

Линейка смартфонов sony — Sony Xperia XA1 Ultra

Sony Xperia X Compact

Цей гаджет компактний і ергономічний. Екран – 4,6”. Зображення сприймається органічно. Прикритий дисплей міцним склом із олеофобним покриттям.
Роботу забезпечує Qualcomm Snapdragon 650. Використовувати апарат можна лише з одного NanoSIM. Другий слот для картки пам'яті. Батареї 2700 мАг вистачить для того, щоб телефон протримався на добу при економному витрачанні заряду.
Головна камера 23 Мп робить фото контрастні, натуралістичні. Фронталка 5 Мп оптимальна для селфі.

Плюси:

  • компактність, ергономічність;
  • камери не викликають нарікань;
  • апаратна частина потужна.

Рейтинг смартфонов сони — Sony Xperia X Compact

Sony Xperia E4

Виглядає акуратно завдяки своєму продуманому дизайну. Незважаючи на великий розмір зручно лежить у руці. Дисплей 5”, 960х540. Це не дуже високий показник, але завдяки грамотно підібраним шрифтам та невеликим іконкам дисплей сприймається добре, а користуватися ним зручно.
На екрані немає олеофобного покриття, тому на його поверхні відразу з'являються відбитки пальців. Натомість діапазон яскравості великий і зображення на екрані добре проглядається навіть у сонячну погоду. Крім того, вручну можна відрегулювати баланс білого та рівень інтенсивності підсвічування.
Працює цей представник лінійки телефонів Sony під Android 4.4.4. Апаратна частина представлена процесором MediaTek MT6582. Цього достатньо для підтримки оперативної та безперебійної роботи телефону. Хоча з важкими іграми він все ж таки впоратися належним чином не може.
Роздільна здатність камер пристрою – 5 Мп у основного модуля і 2 Мп у фронтального. В результаті знімки виходять непоганими, хоч в умовах недостатнього освітлення та надто зернистими.
Час роботи без підзарядки теж непоганий. Завдяки батареї ємністю в 2300 мА*год він здатний протриматися більше півтори доби.

Плюси:

  • продуманий дизайн, благородний зовнішній вигляд;
  • великий діапазон яскравості; дисплей не виблискує на сонці;
  • працює плавно, швидко.

Обзор смартфонов sony — Sony Xperia E4

Апарати Sony дедалі більше асоціюються з високою якістю. Сподіваємося, що складений рейтинг смартфонів соні стане вам у нагоді, коли ви зважитеся на покупку. Ми радимо Sony Xperia XA1 Ultra, який поєднує багато різнопланових переваг, та ще й вартість його відносно доступна. Але остаточне ухвалення рішення, звичайно ж, за вами.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії