Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Кращі бюджетні навушники до 1000 гривень: 15 топових варіантів

Дата публікації: 27.07.2020 07:42
Дата оновлення: 14.11.2023 13:43

Доводимо та показуємо: якість не залежить від ціни. Не вірите? Тоді ловіть ТОП-15 найкращих навушників до 1000 грн. Беріть собі на замітку і не дякуйте.

Рейтинг навушників до 1000 гривень

Менше ніж за $40? Так! Представляємо бюджетні «вуха» з офігенним звучанням.

Sony WH-CH510L

Бездротові повнорозмірні навушники для тих, хто цінує свободу. Насолоджуйтесь улюбленими піснями до 35 годин з одного заряду. Навіть якщо ви користуватиметеся навушниками по 7-8 годин на добу, їх вистачить на тиждень.

А якщо не помітили, що вони сіли, то нічого страшного. Швидка зарядка на допомогу! Усього 10 хвилин, і пристрій працюватиме ще 1,5 години.

наушники Sony WH-CH510L

Конектяться через Bluetooth-адаптер і видають шалений звук. Повнорозмірна конструкція м`яко облягає вушну раковину, поглинаючи шуми ззовні.

Керувати пристроєм можна через підключений девайс і за допомогою кнопок, розташованих на самому «вусі». Наявність мікрофона дозволить проводити робочі дзвінки та координувати тіммейтів у улюбленій грі.

«Вишенькою на торті» Sony WH-CH510L можна вважати сумісність із усіма основними голосовими помічниками. Навіщо шукати телефон, щоб дізнатися у Сірі погоду на вечір, якщо все це можна зробити через навушники?

В тему: Як правильно перевірити навушники та мікрофон: 5 порад

Sennheiser PC 5 CHAT

Відмінний варіант для тих, хто хоче отримати якісні та перевірені вуха без переплати за бренд.

наушники Sennheiser PC 5 CHAT

5 особливостей цих навушників:

  1. Оптимізація для роботи з основними месенджерами, соцмережами та іграми.
  2. Попри розміри, модель легка та підійде навіть підлітку.
  3. Високоякісний мікрофон – порятунок для тих, хто постійно говорить.
  4. Не тисне на вуха – їх можна носити 6-7 годин поспіль, і голова не болітиме.
  5. 2 роки гарантії – дуже гарний показник для бюджетних гарнітур.

Sennheiser PC 5 CHAT підійдуть для геймерів та всіх, чиє життя постійно пов`язане зі спілкуванням по телефону.

Читайте: Як налаштувати AirPods Pro: 12 порад щодо використання

Huawei AM115 Mic White

Вкладиші із мікрофоном за недорого. Модель від перевіреного виробника. Huawei добре зарекомендували себе у виробництві мобільних телефонів і додаткові аксесуари до них роблять теж на совість.

 наушники Huawei AM115 Mic White

Основні параметри "вух" зібрані в таблиці.

Характеристика
Значення У чому фішка
Тип Вкладки Влетить у вухо, як рідне
Діапазон частот 20 – 20 000 Гц Можна розчути ультранизький бас та високі частоти
Чутливість (гучність) 101 дБ Звук настільки гучний, що виразний навіть у гуркітливому метро
Чутливість мікрофону 40 ± 3 дБ Співрозмовник чує, навіть якщо говорити пошепки
Гарантійний термін 1 рік Відмінний показник

Huawei AM115 Mic White — хороший вибір для невибагливих. Звучання, звичайно, не порівняти зі знаменитими Marshall, але й ціна, вибачте, теж не титулована.

Samsung EO-EG920LWEGRU White

Компактні, потужні, дротові вкладки від Samsung. Настільки потужні, що часом кабель «вух» може врятувати мобільник від фатального падіння.

наушники Samsung EO-EG920LWEGRU White

Гарнітура надійно фіксується в раковині завдяки продуманому кріпленню. Гібридний дизайн поєднує найкраще від гарнітури та вкладишів, поєднуючи звукоізоляцію з комфортним кріпленням. З Samsung EO-EG920LWEGRU — хоч у спортзал, хоч марафон. Витримають усе!

За баланс звуку та пропрацьований бас відповідає динамічний драйвер 12-мм. Саунд видає найшикарніший. Хочете – слухайте класичний рок. Хочете експериментальну музику. Вони бездоганно передають навіть тихий інструмент. Ну а ціна 429 грн — чим не червона?!

Гайд: Як вибрати навушники для дітей: гайд на 11 пунктів

Philips SHP1900/10

Шукаєте повнорозмірні навушники для домашньої студії? Ось вони!

 наушники Philips SHP1900/10

Причини, з яких варто звернути увагу, нижче:

  • частотний діапазон 20-20 000 Гц: уловлюють навіть скрип;
  • регульована стяжка дозволить налаштувати їх на голову будь-якого розміру: чи то дитина, чи доросла;
  • повнорозмірні чашки блокують зовнішні шуми;
  • конструкція: відкрита. Такі навушники не тиснуть на вушну раковину та передають звук максимально реалістично;
  • 2-метровий кабель не тримає користувача на короткому повідку;
  • чутливість навушників – 98 дБ: слуху не шкодять.

Philips SHP1900/10 — якісні навушники за демократичною ціною.

JBL T110BT Blue

Легкі, а стережуть один одного, як зіницю. Все тому, що вони пов`язані разом. Так що, з ними можна займатися спортом і стрибати на дискотеках, не турбуючись, що одне вухо випаде і загубиться.

наушники JBL T110BT Blue

Магнітне керування кабелем буквально «склеює» навушники, як тільки їх зняли з голови.

Завдяки вакуумній конструкції вони щільно перекривають вушний канал. Тож хоч у метро слухайте треки, сторонній гул не заважає. Вони щільно прилягають до вуха і не випадають за різких рухів голови.

Завдяки Bluetooth 4.0, конектяться практично до будь-якого девайсу: від старенького смарт-ТВ до смартфона-флагмана. Чутливість 96 дБ з частотою 20-20 000 Гц видають воістину багате звучання.

З одного заряду гарнітура працює до 6 годин. Повністю заряджається за 100-130 хвилин. Так що, JBL T110BT Blue чудово підійдуть спортсменам та мандрівникам.

Цікава стаття: Як користуватися бездротовими навушниками – інструкція в 6 пунктах

JBL T500 Black

Повнорозмірні вуха для тих, хто шукає якісний саунд за бюджетним цінником. Яскравий саунд гарантують 32-мм драйвери та технологія Pure Bass.

наушники JBL T500 Black

Потрібно щось запитати у Siri чи Google Асистента? Необов`язково шукати телефон – навушники вже працюють із ними! Завдяки складаному механізму чашок, JBL T500 поміститься навіть у маленькій жіночій сумочці. Ще кілька років тому фанаткам повнорозмірних гарнітур це здавалося фантастикою!

Читайте: Як знайти AirPods: що робити, якщо загубив навушники – 2 способи вирішення проблеми

2E X1 Extra Bass Black

Ультрабюджетні вакуумні навушники, якість саунду в яких може зрівнятися з моделями втричі дорожчою. А все тому, що 2E не робить націнку за бренд. Корпус створений із алюмінієвого сплаву. Щоб "вуха" не плуталися, виробник передбачив магнітну фіксацію вкладок.

 наушники 2E X1 Extra Bass Black

Штекер з нахилом 45° запобігає зламу кабелю, тому подовжує життя гарнітурі та телефону. У разі падіння він може повиснути під таким самим кутом. Але експериментувати не рекомендуємо: не завжди проводи витримують мобілку.

Чутливість «вух» 115 дБ. Лупить по мізках – будь здоров! Чутливість мікрофона у 2E X1 Extra Bass: 43 ± 3 дБ, так що співрозмовнику буде чути все. Навіть шепіт!

На замітку: Як правильно заряджати AirPods: 3 підказки

Philips ActionFit SHQ1405BL/00 mic Gray Blue

Ідеальні для спортсменів. Завдяки незвичайному формату, «зачепляться» за вухо і не впадуть навіть якщо махати головою, як справжній рокер!

 наушники Philips ActionFit SHQ1405BL/00 mic Gray Blue

Чутливість ActionFit вражає — цілих 107 дБ. Тож їх можна слухати не лише на тренуванні, а ще й у метро чи на картингу.

Завдяки ступеню захисту IPX2, Philips ActionFit SHQ1405BL не боїться легкої мряки, поту та бризок. А ось плавати з ними краще не треба. Особливо в морі, солона вода — вірна смерть будь-якій техніці.

JBL T110 Black

Неймовірно міцні вакуумні навушники, які порадують меломанів шикарним звуком за бюджетного цінника. Технологія Pure Bass дозволяє створити найпотужніший бас, при цьому не викривляючи верхи. Ви зможете отримати повноцінну ілюзію присутності у звукозаписній студії.

наушники JBL T110 Black

Діапазон частот 20-20 000 Гц і гучність 100 дБ допоможуть ізолюватися від зовнішнього світу навіть у найшумніших приміщеннях.

У наборі JBL T110 Black наявні 3 амбушури різних розмірів, так що зможете вибрати своє вухо. Вбудований мікрофон розрахований на безперервне спілкування. А механічна кнопка керування дозволяє перемикати та зупиняти треки як душа забажає. Штекер під кутом 45° не дає заламатися дроту.

Пізнавальна стаття: Як відрізнити AirPods від підробки: 7 явних ознак фейку

Philips SHE3555BK Mic Black

Коштують у районі 250 грн, а звучать, як за 2,5 тис. Повністю підлаштовуються під анатомічну будову вуха, користувач залишається тет-а-тет із музикою.

наушники Philips SHE3555BK Mic Black

У комплекті з гаджетом доступні дві амбушури, щоб користувач зміг вибрати необхідний розмір.

М`який гумовий згин Philips SHE3555BK Mic захистить «вуха» від випадкового пошкодження контактів у процесі експлуатації. Тепер не потрібно побоюватися несподіваної поломки пристрою. Принаймні шнура. Він у повній безпеці.

Samsung EO-EG920LBEGRU Blue Black

Навушники від Samsung підійдуть тим, у чиїх пристроїв ще є міні-джек роз`єм (3,5 мм). Тішать шикарним рівнем звучання, воно практично як у профі-моделей.

наушники Samsung EO-EG920LBEGRU Blue Black

Samsung ретельно опрацьовує "дрова", і ці вуха не виняток. Samsung EO-EG920LBEGRU Blue Black однаково добре звучать на активних тренуваннях і чітко передають команди комп`ютерної гри.

Керування здійснюється через кнопки перемикання та зміни звуку. Ну а гучність у 101,5 дБ дозволить провести музичний фестиваль для одного де завгодно.

Буде конект: Підключення та використання навушників AirPods – 5 етапів налаштування

JBL T110BT Black

Класичні поєднання кольорів завжди у моді. Якщо ви хочете бути в тренді, версія T110BT для вас. У плані використання вона нічим не відрізняється від синьої моделі.

наушники JBL T110BT Black

Акумулятор JBL T110BT Black тримає до 6 годин з одного заряду. Для активної експлуатації може і не вистачить, але потрібно і міру знати.

Philips SHE4305BK Black

Любителям басу сюди. Завдяки спеціально налаштованим 12,2-мм випромінювачам та технології BASS+, гарнітура видає найсолодший звук, гідний найзапекліших меломанів. Їх можна використати скрізь, чутність на 5+.

наушники Philips SHE4305BK Black

Гучність 107 дБ дозволить відчути себе на танцполі – настільки реалістичним буде аудіо!

Єдиний недолік – відсутність мікрофона. Тому ці вуха припадуть до душі тим, хто більше любить слухати, ніж говорити.

Читайте: Як вибрати повнорозмірні навушники + 6 особливостей моделей

Philips SHB3075BK mic Black

Накладні бездротові навушники з найзручнішим регульованим оголов`ям та пропрацьованим звуком. Коронна технологія Philips Bass+ створює деталізовані низи. і не забуває про високі частоти. Так що з ними навіть процес прослуховування EDM-музики (клубняку) можна перетворити на справжню медитацію.

Philips SHB3075BK mic Black

Плоска складана конструкція дозволяє скласти «вуха» настільки компактно, що вони помістяться у діловий кейс або вечірню сумочку. Керувати відтворенням можна через спеціальні клавіші на чашках «вух»: потрапити в них буде просто навіть справжнім геймерам, які постійно тримають руки на клавіатурі.

Повної батарейки вистачить на 12 годин роботи на максимальній гучності 103 дБ. Зарядити її можна через кабель USB протягом 2-3 годин. Дріт входить у комплект.

У бюджетних «вухах» потрібно бути готовим до простих матеріалів. Так, тут немає натуральної шкіри або суцільнометалевих вставок. Але Philips SHB3075BK голосно заявляє про себе гарним звучанням. І пластик тут добротний, хоч і не метал.

Отже, чи можна знайти вуха з купою режимів, які проживуть багато років і не коштуватимуть як крило літака? Звичайно можна! Головне, націлитись на дію, а ТОП-рейтинг допоможе знайти гідного кандидата.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії