Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Хонор чи Ксяомі MI 9T – що краще: 5 порівнянь

Дата публікації: 08.05.2020 15:03
Дата оновлення: 08.05.2020 15:03

Від цих смартфонів дух захоплює: і гожі, і хороші, обидва – вважай, міні комп'ютери в кишені. А що ж краще: Xiaomi Mi 9t або Honor 20 – загадка. Розгадаємо. В огляді грунтовно «розбираємо», починаючи з зовнішньої оболонки і закінчуючи вартістю.

Читайте: з 2 брендів краще – смартфони Xiaomi або iPhone: порівняння телефонів по 5 параметрам

 Смартфоны Xiaomi Mi 9t и Honor 20

Характеристики

У таблиці ключові властивості, які впливають на міць, спритність і красу девайсів.

Характеристики
Хонор 20 Мі 9 Т
Екран LTPS, 6.26" Amoled, 6.39"
Оперативка 6 гигов
Вбудоване сховище 128 Gb 64, 128 Gb
Батарея (мАг) 3750 4000
Підтримка карт пам'яті немає
ОС Андроїд9.0
Безпека скан особи + відбитка пальця
Бездротові технології Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Sim nano, 2
Інтерфейси USB Type-C mini jack, USB Type-C
Габарити (мм) 154,25 × 73,97 × 7,87 156,7 х 74,3 х 8,8
Вага (г) 174 191

Цікава стаття: Що краще – смартфони Ксяомі або Хуавей: порівняння топових телефонів по 10 параметрам

Зовнішній вигляд

Обидва гаджета безрамкові, які можуть мати закруглені і великими дисплеями. Панелі із загартованого скла, яке скріплює алюмінієва рамка.

Honor 20

Представлений в 3-х класичних тонах: синій, чорний, білий. «Родзинка» – голографічна задня панель. Відтінки переливаються на світлі, демонструючи різні тони одного кольору: від світлого до насиченого темного.

Смартфон Honor 20

У 6,26" дисплея скло 2,5D. Рамки навколо нього знизу трохи товщі, ніж з боків і нагорі. Фронталки перебралася зі звичного монобровою в лівий кут. Скан відбитків зручно поєднаний з клавішею увімкнення і знаходиться на правій грані корпусу.

В тему: Огляд Honor 20 – доступний флагман: детальний розбір в 6 частинах

Mi 9T

У 3 колірних варіаціях з нетривіальними назвами: полум'я, льодовик і чорний карбон . Ззаду світлих смартов зображення, схоже на вогонь. Тильна поверхня красиво переливається на світлі.

Смартфон Xiaomi Mi 9T

Лицьова частина гаджета захищена склом GG-5. Gorilla Glass 5 не б'ється навіть якщо падає з висоти півтора метра. У нижній частині знаходиться скан відбитків. На верхній частині корпусу – мікрофон і mini jack. З правого боку клавіші увімкнення-виключення і регулювання гучності.

Залізо

Двадцяте Хонор працює на чіпсеті фірмової розробки – Kirin 980. У ньому 4 продуктивних ядра по 2,6 + 1,92 ГГц. І стільки ж енергоефективних – з частотами 1,8 ГГц. Графіка під контролем Малі-G76 MP12. Це флагманська збірка.

Mi 9T віддає перевагу перевіреної платформі Снапдрагон 730. У нього всього 8 ядер, з яких: високопродуктивні розганяються до 2,2 ГГц, енергоефективні – 1,8 ГГц. Прискорювач графіки – Адрено 618.

Оперативки у Хонор 20 і Mi 9T – 6 гигов у кожного. Але якщо гаджет від Ксіомі можна купити в 2-х варіаціях – 64 або 128 гигов вбудованої пам'яті, то Хонор доступний тільки в одному, максимальному, варіанті – 128 Гб.

Камери

Обидва смарта оснащені тильними фотомодуля з декількома об'єктивами. Можливості камер досить великі:

  • запис в дозволі 3840 х 2160 pixels;
  • автофокусування;
  • робота на базі ІІ;
  • запис уповільненої відео;
  • величезна кількість ефектів для знімків.

В загальному, знімати і фотографувати можна на професійному рівні. ПРО фішках фотомодулів кожного смарта читайте далі.

На замітку: кращих телефонів з можливістю записи відео 4к – рейтинг моделей з гарною камерою

Honor 20

Основний фотомодуль включає чотири об'єктива:

  1. широкоугольники – 16 мегапікселів. Дає можливість зафіксувати більше об'єктів при зйомці пейзажів і інтер'єрів, «розсовуючи» кордону фото. Кут огляду дорівнює 117 градусам.
  2. Основний – 48 Мпікс. Гарантує першокласне якість знімків.
  3. Вимірювання глибини різкості – 2 Мп. Знадобиться для «розмиття» фону.
  4. Макро – 2 Мп. Можна робити супердетальние фото з чотирьох сантиметрів.

У двадцятому Гонор, наприклад, в чорному відтінку, присутній стабілізація картинки. Фото без розмиття можна знімати вдень і вночі. За різноманіття відтінків і барвистість знімків відповідає режим HDR.

32-мегапіксельна Фронталки порадує любителів Селфі можливістю створити портрет з ефектом боке. А також застосувати різні фільтри для поліпшення/прикраси знімків.

 Камеры Honor 20

Mi 9T

Володар потрійного фотомодуля:

  • широкоугольник – 48 Мп;
  • сверхшірокоугольнік – 13 Мпікс;
  • телеоб'єктив – 8 megapixel.

Якісні знімки виходять при будь-якому освітленні, навіть у темряві. Можливості зйомки різноманітні. Можна зробити «підтяжку» особи за допомогою ІІ, нанести водяний знак, зняти портрет в повний зріст і інші фічі.

Одні з фішок смарта – виїжджають 20-мегапіксельна Фронталки. Цей фотомодуль прихований в корпусі. Коли потрібно зробити Селфі, плавно висувається з нього. При цьому Фронталки видає звук, а з боків модуля загоряються світлодіоди.

Камеры Xiaomi Mi 9T

Серед можливостей фронтального фотомодуля: корекція портрета (наприклад, додати блиск в очах), режим «Панорама» для групових Селфі, розпізнавання особи, таймер і ін.

Ціни

Цінник на обидва пристрої приблизно однаковий. Єдине, відмінність у вартості у моделей з різним розміром вбудованого сховища. Менша кількість гігабайт обійдеться трохи дешевше. Останнє актуально для Мі 9Т, у якого є дві конфігурації на 64 і 128 гигов.

Пізнавально: Топ-10 кращих фаблет 2019 року – рейтинг найпопулярніших телефонів з великим екраном на вибір користувачів

Так що ж краще: Honor 20 або Ксяомі Mi 9t? Судячи з відгуків на форумах, затребувані обидва. Читачі відзначають фотомодулі з супер можливостями. «Родзинка» флагманів – величезні дисплеї і суперпродуктівность. Чому віддати перевагу – на розсуд, споживчих симпатій гідні обидва смарта.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії