Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як зателефонувати з Айпада: особливості та способи – 6 кращих програм

Дата публікації: 17.10.2019 10:11
Дата оновлення: 17.10.2019 10:11

Чи можна дзвонити з Айпада? З цього приводу є дві думки. Apple скаже, що немає, адже можна придбати IPhone! При всій повазі до компанії з Купертіно, важко погодитися з їх думкою. Здійснювати дзвінки за допомогою планшета зовсім реально. Для цього потрібно просто скористатися спеціальними додатками. З цього огляду можна дізнатися, як зателефонувати з Айпада зручно і просто.

Звонки с iPad

Буде цікаво дізнатися: краще – Айпад або планшет на інший ос: порівняння девайсів по 5 пунктам

Чи можливо подзвонити з Apple iPad

Навіть якщо в пристрій вставлена активна сім-карта з пакетом, що дозволяє здійснювати дзвінки, дзвонити З Айпада як з телефону не Вийде. Просто така функція, на відміну ВІДАйфона, творцями гаджета не передбачена. Однак скориставшись програмним забезпеченням і підключившись до інтернету з високою швидкістю, зателефонувати цілком возможно.Прічем, на будь-яке інше пристрій, здатний приймати дзвінки.

Може зацікавити: 13 моделей Apple Ipad – історія розвитку самого популярного планшета

Що потрібно зробити, щоб дзвонити з iPad

Налаштування і вимоги повинні бути наступними:

  1. Власнику Айпада необхідно перебувати в зоні стійкого зв'язку і високошвидкісного інтернету. Пакет сім-карти повинен бути з достатньою кількістю мобільного трафіку. На рахунку потрібно мати позитивний баланс.
  2. Абоненту, якому буде відбуватися дзвінок, для зв'язку в деяких додатках також необхідно бути в зоні з інтернет-покриттям. Інші програми дозволяють здійснювати дзвінки на міські номери, а також стільникових телефонів, тому підключення до інтернету необов'язково.
  3. Якщо власник планшета хоче дзвонити безкоштовно, бажано, щоб у абонента була така ж програма. У більшості випадків здійснювати дзвінки на ПО (програмне забезпечення) від іншого розробника можна тільки за гроші.

Тепер настав час розібратися, як дзвонити з Айпада за допомогою найзручніших і популярних програм.

Возможность сделать звонок с iPad

Програми для дзвінків з Айпада

Розібравшись, чи можна дзвонити з ipad, слід з'ясувати, як це зробити.

FaceTime

Сьома версія операційки від Apple подарувала власникам Айпадів месенджер для здійснення відеодзвінків. Він встановлюється в пристрій разом з іншим ПО. Однак спілкуватися з його допомогою можуть тільки власники «яблучних» гаджетів.

FaceTime – программа для звонков с Айпада

Як дзвонити з ipad через додаток? Для того, щоб скористатися програмою, необхідно:

  1. Через бездротову або стільниковий зв'язок підключитися до всесвітньої павутини.
  2. Відкриття програми і увійти за допомогою Apple ID.
  3. Набрати в програмі телефонний номер або e-mail абонента.

Додаток FaceTime працює швидко. Але у нього є мінус – можливість дзвонити тільки власникам Айфонів або Айпадів. Встановити ПО на платформу Android нереально, як і подзвонити власникові смартфона від іншого бренду.

Читайте також: Чи варто купувати китайський планшет: вивчаємо гаджети з Китаю по 5 критеріям

Skype

Як зателефонувати з Айпад на мобільний телефон, міський номер або на будь-який пристрій, підключений до інтернету? Можна через Skype – популярне і зручний додаток для спілкування і здійснення відеодзвінків. Після завантаження та встановлення програми потрібно пройти реєстрацію. Є можливість авторизуватись через одну із соціальних мереж.

 Skype – программа для звонков с Айпада

Через Скайп є можливість спілкуватися не тільки з тими, у кого на пристрої встановлено додаток. Правда, це вже не безкоштовно. Щоб зателефонувати на номер мобільного або стаціонарного телефону, потрібно:

  1. Зайти в додаток.
  2. Поповнити рахунок.
  3. Зайти в пункт меню «Дзвінки на телефони».
  4. Набрати номер абонента або знайти контакт в адресній книзі.

Використання програми вимагає підключення до інтернету.

PhoneIt-iPad

Як зателефонувати з Айпад з сімки, і не використовувати підключення до інтернету? Така можливість існує у власників iPad 3G. Планшети першого покоління підтримують використання SIM-карти. Фактично додатком PhoneIt-iPad можна перетворити Айпад в Айфон, додати в девайс функцію здійснення дзвінків по мобільній мережі.

Корисна стаття: Огляд самого бюджетного планшета від Apple. Apple Ipad 9,7 (2017)

Обмеження використання програми, ліцензія на яку варто 19,99 $ за кожен пристрій, серйозні:

  • працює тільки на оригінальному iPad 3G першого покоління;
  • iOS версії від 4.3.3;
  • обов'язковий джейлбрейк операційної системи.

Слід завантажити програму, активувати за допомогою отриманого після оплати коду і запустити на планшеті. Можна дзвонити, відправляти СМС-ки. А ось підтримки Bluetooth гарнітури немає.

Мультіфон

Ще один спосіб, як дзвонити з Айпад через сім карту, використовуючи швидкісний інтернет. У додатку можна розмовляти з абонентом з будь-якої точки світу. Софт також дозволяє здійснювати дзвінки на мобільний і стаціонарний номер.

Внутрішній зв'язок між користувачами програми безкоштовні. Плата за зовнішні виклики знімається з балансу SIM-карти. Якість зв'язку – на хорошому рівні. При вхідному дзвінку можна вибирати спосіб відповіді. Однак власникам «яблучних» планшетів доступний відповідь тільки через інтернет, за допомогою мобільного зв'язку цього зробити не вдасться.

 Мультифон – программа для звонков с Айпада

Додаток можна встановити на планшетах і смартфонах. У софта є десктопна версія. При реєстрації потрібна сім карта, так як на неї прийде повідомлення з перевірочним кодом. Карту з планшета для отримання СМС вставляють в мобільний телефон.

Інтерфейс" МультіФон" зручний, користуватися програмою нескладно.

Дізнайтеся: Що робити, якщо не включається планшет – 2 можливі проблеми і 3 способи їх вирішення

Viber

Ще одне рішення, як зателефонувати з ipad різних моделей – встановити додаток для обміну дзвінками і повідомленнями. Необхідно підключення до інтернету.

Під час установки програми слід прив'язатися до мобільного номеру. Також можна синхронізувати контакти. Дзвонити і відправляти повідомлення просто:

  • відкрити програму;
  • зайти в пункт меню «Контакти»;
  • визначитися з абонентом і натиснути «Виклик«.

Щоб відправити повідомлення, потрібно знайти відповідну піктограму під контактом.

NetHelper

NetHelper – безкоштовний спосіб, як зателефонувати з ipad на мобільний і стаціонарний номер. В роботі використовується поєднання протоколів стільникового зв'язку GSM з IP-телефонією. Щоб запустити програму, потрібно вставити в планшет сім карту. Незручність програми в тому, що номер кожного разу необхідно вводити вручну. Також немає доступу до телефонної книги.

Як бачимо, зателефонувати з Айпада можливо. У таблиці зібрані головні характеристики ПО:

Додаток
Дзвінки між користувачами програми, крім плати за інтернет трафік Дзвінки на будь-які мобільні і стаціонарні номери Вартість
FaceTime Безкоштовно Ні, тільки власникам Apple Встановлено виробником
Skype Безкоштовно Так Безкоштовно
PhoneIt-iPad Дзвінки – за тарифами оператора, до якого підключена сім карта. З'єднання з інтернетом не потрібно Так 19,99 $
Мультіфон Безкоштовно Так Безкоштовно
Viber Безкоштовно Ні Безкоштовно
NetHelper Безкоштовно Так Безкоштовно

Прочитайте ще: Як перекинути фільми, фото і відео з ipad на комп'ютер і навпаки: 7 способів

Коментарі
Залиште коментар