Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

iPhone X надійде в продаж 8 грудня

Дата публікації: 17.11.2017 17:48
Дата оновлення: 17.11.2017 17:48

Друзі, поспішаємо поділитися гарною новиною – iPhone X ось-ось надійде в продаж! Топовий «айфон» з'явиться в мережі MOYO.ua 8 грудня. Смартфон буде продаватися в чотирьох варіантах: в двох кольорах – чорному (Space Gray) і сріблястому (Silver), а також з вбудованою пам'яттю об'ємом 64 і 256 ГБ.

iPhone X з накопичувачем на 64 Гб буде доступний за 37 999 грн, а iPhone X на 256 Гб – за 44 999 грн. Колір корпусу на ціну впливати не буде.

До речі, римська ЦИФРА «X» в назві пристрою вказує на десятиліття лінійки Iphone. Так-Так, перший iPhone був випущений ВЖЕ 10 років тому. IPHONE X був ПРЕДСТАВЛЕНИЙ 12 ВЕРЕСНЯ 2017 року разом ЗiPhone 8 iPhone 8 Plus, які вже доступні в магазинах MOYO.ua, але надійде в продаж пізніше них.

Презентуючи свій топовий смартфон в компанії Apple заявили: «Ми завжди мріяли зробити iPhone одним великим дисплеєм. Настільки вражаючим дисплеєм, щоб ви забували про фізичному пристрої. І НАСТІЛЬКИ розумним пристроєм, щоб воно реагувало на дотик, слово і навіть погляд. iPhone X ВТІЛЮЄ мрію в реальність. Це Смартфон майбутнього ».

В iPhone X використовується закруглений дисплей Super Retina з діагоналлю 5,8 дюйма. Ще одна особливість екрану – природний чорний колір і контрастність з показником 1 000 000: 1. Особливу увагу виробник приділив корпусу – «такого міцного скла з обох сторін у iPhone ще не було» – йдеться в офіційному описі «ікси». Як матеріал бічній грані використовується хірургічна сталь, а всі стики і роз'єми захищені від попадання води і пилу. В iPhone X використовується подвійна 12-мегапіксельна камера з оптичною стабілізацією, а також процесор A11 Bionic зі «надлюдським інтелектом». А ще в «ІКСІ» бездротова зарядка і багато непомітних на перший погляд речей, які роблять життя його владТельца простіше і легше.

Слідкуйте за поновлення на сайті MOYO.ua або залиште свій e-mail на сторінці з цікавлять вас телефоном – і ми повідомимо, як тільки він буде доступний для покупки.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії