Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Intel® RealSense - технологія, яка подарує вам світ без кордонів

Дата публікації: 26.04.2016 15:34
Дата оновлення: 26.04.2016 15:34

Використання технології анітрохи не впливає на продуктивність – комп'ютери Intel® з технологією RealSense працюватимуть швидше і надійніше їх попередників. RealSense – це ваш унікальний пропуск в світ 3D.

Камера Intel® RealSense – ультрасучасна технологія, яка вперше в світі реалізує на практиці принцип Natural Interaction – природного спілкування і взаємодії людини і технічного пристрою. Тепер інтерфейс користувача вийшов на новий рівень, що обумовлено інноваціями, що визначають параметри простору і відстежують будь-яке ваше рух. Ми можемо говорити про появу нового покоління додатків, які володіють інтуїтивними можливостями і природним інтерфейсом. Устройства¸ використовують ці програми, але камеру Intel® RealSense мають сенсори не тільки звичайної (з дозволом 1080p HD), але і інфрачервоної камер, а також інфрачервоний лазерний проектор. Три камери працюють злагоджено, як людське око – вони вміють вловлювати глибину і відстежувати рухи в кадрі. Продуктивні сучасні процесори Intel® дозволяють цій просунутої технології полегшити взаємодію з вашими гаджетами і зробити його природним і неймовірно комфортним. Процесори 6-го покоління дають можливість значно розширити функції будь-якого пристрою і зробити його максимально продуктивним. Нові додатки зроблять ваші можливості в плані реалізації творчого потенціалу по суті безмежними. Технологія Intel® RealSense, наприклад, може відстежувати рухи ваших пальців і рук, розпізнавати емоції, створювати доповнену реальність, синтезувати голос, сканувати об'єкти і визначати їх параметри і відстань від вас. А розширені можливості фотокамери допоможуть вам реалізувати мрію стати справжнім літописцем сучасності.

За допомогою камери RealSense 3D і SDK ваш гаджет стане суперсенсором, які отримують безліч різних даних з навколишнього світу і спрощує вам взаємодія з ним. Підключивши можливості технології Windows*Hello, ви зможете увійти в будь-яку систему, використовуючи своє обличчя як пароль. Подивіться в камеру, і ваш девайс швидко і без зайвих рухів відкриє вам доступ до вашої поштової скриньки, соцмережах, онлайн-ігор. Додаток True Key запам'ятовує вас при вході на будь-який цікавий вам веб-сайт і в будь-який додаток. Паролі тепер не потрібно вводити вручну! Крім того, ви тепер навчіть гаджет розпізнавати обличчя вашої дитини контролювати безпеку використання ним мережі в режимі батьківського контролю.

Технологія Face Tracking and Recognition також відстежує рухи вашої голови в двох форматах, цю функцію можна ефективно використовувати в іграх. Модуль відстеження руху рук Hand Tracking зазначає, як рухаються ваші долоні і навіть фаланги пальців. Ваша рука може замінювати гаджету курсор миші.

Технологія Emotion Detection визначає емоційний настрій користувача і його міміку, що буде корисно і цікаво використовувати у розважальній та ігровій індустрії.

Модуль Object Tracking може передавати координати заданого для стеження об'єкта, може бути застосовний в додатках створення додаткової реальності.

Модуль Speech Recognition and Synthesis розпізнає і синтезує мова. Він може працювати в режимі диктанту, «впізнаючи», з якої мови вимовлене або почуте вами слово за допомогою словника, або в режимі команд, розпізнаючи слова зі списку, який ви задали пристрою. Останній режим ідеальний для того, щоб управляти будь-якими програмами.

Модуль ooVoo Video Chat, який використовує тільки найякісніші хмарні технології, дасть вам можливість безкоштовно обмінюватися будь-якими файлами і повідомленнями в режимі реального часу. Наприклад, ви можете замінити фон чату, так що співрозмовники подумають, що ви розмовляєте з ними, сидячи на березі блакитного океану під пальмами. А якщо ви скучили по коханій людині, який знаходиться далеко від вас, то модуль ooVoo і камера Intel® RealSense, допоможуть вам створити інтимну атмосферу романтичного побачення.

Гра для ПК LEGO Portal Racers в жанрі аркадних гонок дозволить вам випробувати технології, що розпізнають руху вашого тіла. Ви зможете провести запаморочливу гонку, повну небезпек і пригод, керуючи вашим ховерборд за допомогою рухів голови і рук. Досліджуйте нові світи і радійте новим досягненням!

Технологія RealSense Extension for Scratch дозволить вам створювати власні інтерактивні ігри, мультфільми та захоплюючі історії, а також придбаєте мережевих шанувальників вашого таланту. Тепер не потрібно писати нудні рядки коду – будь-яку програму можна створювати за допомогою міміки обличчя, жестів і голосу. Спочатку технологія замислювалася для підлітків, але дуже швидко стала популярною у всіх вікових категорій.

Високотехнологічне додаток Cappasity Easy 3D Scan дасть вам можливість майже моментально відсканувати будь-якої людини або предмет в домашніх умовах. Підсумок вашої роботи буде відповідати вимогам до професійного 3D-контенту. Його можна буде роздрукувати на 3D-принтері, а також успішно інтегрувати в ігри та програми. Мріяли зробити тривимірний Селфі? Тепер це не проблема! А безкоштовне інтуїтивно зрозумілий додаток Autodesk Pixlr дозволить вам «перенести» себе в будь-яке місце – до пірамід, на берег океану або на найвищу гору світу. Зробіть зі звичайної фотографії справжній шедевр!

Купуйте в мережі MOYO сучасні потужні ноутбуки, моноблоки і інші гаджети, оснащені технологією Intel® RealSense!

Універсальні, елегантні і доступні за ціною ноутбуки Lenovo 500-15, Asus Zen AiO Pro і Asus G771JW- T7060T допоможуть вам легко і з комфортом впоратися з будь-якою роботою або розслабитися після важкого дня. Вбудована 3D-камера має підвищену точність, що подарує вам масу незвіданих можливостей в розвагах і спілкуванні. Вони оснащені дисплеєм стандарту Full HD і звучанням з повним ефектом присутності Dolby Home Theater. Комп'ютери з камерою Stargazer «бачать» і сприймають навколишній простір з тієї ж глибиною і опуклістю, що і людський погляд.

Просунута веб-камера Stargazer створена спеціально під потреби геймерів-стримерів. Вона пригнічує шум, підтримує всі можливості Intel® RealSense і захоплює відео в форматі 720р (1280 х 720 пікселів) зі швидкістю 60 кадрів в секунду, або 1080р (1920 х 1080 пікселів) зі швидкістю 30 кадрів в секунду.

Ви обов'язково оціните високу багатозадачність девайса з технологією Intel® RealSense, блискавичну швидкість завантаження файлів, ідеальне якість зображення і збільшений час автономної роботи. Революційна технологія від Intel дозволить вам не обмежувати себе в спілкуванні і творчості!

Коментарі
Залиште коментар